התיעצות קלה

התיעצות קלה../images/Emo4.gif

לבתי יש נוהג "מגונה" לסנן שיחות. אני מקבלת זאת בהבנה כי לא יתכן שאדם יהיה זמין לכולם 24 שעות. (יש לנו קוד מתי חייבת לענות).וחוץ מזה היא מאוד עסוקה. וכעת השאלה : חמותי מידי פעם שואלת אותי "מה קורה עם.... למה היא לא עונה לי , הרי היא כל הזמן עם פלאפון?" ואני לא נעים לי (יש לי חמות מקסימה אלא מה כנראה משעמום מתקשרת לעיתים 6-7 פעמים ביום) ממציאה לה תירוצים : חזרה עייפה מהעבודה והלכה לישון, אולי בכושר,אולי פה ,אולי שם. היא אישה כל כך נעימה (חמותי) שאיני יכולה לומר לה פשוט שבתי מסננת שיחות. והסינון לא נובע מאנטי סבתה , אלא היא יכולה להתקשר אליה בלי סוף כל יום והיא "ילדה" עסוקה (לימודים ועבודה). מה אתן הייתן אומרות לחמותיכן ?

הייתי אומרת שיש לילדה פרוייקט מיוחד

בעבודה \ לימודים ולכן היא ממעיטה בשיחות גם איתך. לא נראה לי שאחרי שתגידי לה דבר כזה היא תרצה להפריע.

אוסה

New member
הייתי מוציאה את הבת מזה

מבלי להעליב את החמות כמובן ואומרת "אני כבר לא זוכרת את הקול שלה מרוב שהיא עסוקה, אני גם לא מצליחה לתפוס אותה היא כל הזמן בהתרוצציות , חוגים , חברים , כושר וכו....

תמר36

New member
הייתי אומרת לביתך שתענה בשיחה הראשונה, שיחה

יומית אחת, תסיים אותה ב- "סבתא, יש לי יום קשה היום אין לי זמן לכלום" כך שהסבתא תבין את כל הסינונים שיבואו בהמשך היום. אני מניחה שהסבתא גם תרגע ולא תנדנד אחתיי שתשמע את קולה.

kalah

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת לדעת תמר . במקביל,

את באמת יכולה להגיד משהו כמו "גם אנחנו בבית בקושי רואים אותה".. וכו'

כמה שאת צודקת מבלי להתכוון../images/Emo13.gif

אנחנו גרים במרחק 500 ק"מ מהבת.
סבתה רואה אותה הרבה הרבה יותר. תודה

kalah

New member
../images/Emo13.gif אם ככה, יכול להיות שסבתא מרגישה

קצת "אחריות" עליה.. אם היא "לבד" בארץ.. את בטח יודעת ואני לא מחדשת לך, זה גם מין גיל כזה שאין כח לאפ/חד חוץ מלחברות ולחבר ולאהבות ולבילויים ולכל מה שהוא הבועה שלך.. זה לא עושה ילד לרע או משהו אלא זה מין גיל שאדישים כזה..אחר כך זה משתנה. (אנחנו הופכות לכלות וכועסות שסבתא לא מצלצלת..

למעלה