התיעצות קטנה

limori

New member
התיעצות קטנה

מחר רואי אמור לנסוע עם חבר מהגן וההורים שלו לסוף שבוע בבית שלהם על ההרים. בכל אופן עשינו השבוע בדיקה ושלחנו את רואי לישון לילה בדירה של החבר הם שיחקו נהדר כל אחר הצהרים בערב התרחצו לבשו פיג'מות החבר נירדם ורואי התקשר אלינו וביקש שנבוא לקחת אותו, ניסינו לשכנע אותו לחכות עד הבוקר אבל הוא התעקש שהוא רוצה לחזור כי הוא רוצה לישון עם אמא. מייד נסענו נסיעה של 10 דקות והחזרנו אותו הביתה. הסברנו לו שהוא לא יוכל לנסוע עם החבר שלו לסוף שבוע מכיון שהבית נמצא במרחק של שעתיים וחצי נסיעה ואנחנו לא נוכל בלילה לבוא לקחת אותו. הבוקר רואי הודיע חד משמעית שהוא החליט שהוא נוסע והוא בטוח שהוא לא יתגעגע ואם הוא יתגעגע הוא יתקשר אלינו ונדבר איתו בטלפון. השאלה מה אני עושה? האם לשלוח אותו? ומה יקרה אם הוא ירצה בערב לחזור הביתה? בלילה מאד מסוכן לנהוג בכביש המוביל לבית שלהם? ואני יודעת שאם רואי יתקשר אלי בוכה ורוצה לחזור הביתה אני מסוג האנשים שישכיר הליקופטר ואטוס להביא אותו או שפשוט אני אשב כל הלילה ואבכה. אני לא אהיה מסוגלת לעמוד בזה. דיויד מתעקש לשלוח אותו הוא טוען שזה מאד חשוב שנסמוך על רואי ושגם אם הוא יבכה אנחנו צריכים להזכיר לו שהוא הבטיח לנו שהוא לא ירצה לחזור. האם ניראה לכם הגיוני? מה היתן עושות???? בסך הכל זו צריכה להיות חויה לרואי יש להם בית מקסים עם נוף מדהים יש בריכה וז'קוזי ויש אגם והם ילכו לדוג ויש מדשאות ונדנדות וחיות - מה שכאן בעיר אין. תעזרו לי להחליט

יעל של 4

New member
אני חושבת שאם לא היה מסוגל לישון

אצלו, חבל על המאמץ, יש ילדים בגילאים הללו שעדיין לא בשלים להתרחק ללילה מהמשפחה. אצלי הם בגילאים של 7 וחצי ו 5 (הגדולים) ואני לא נותנת להם עדיין לישון מחוץ לבית. גיל 6 הוא גיל ממש גבולי, ולא כל אחד כבר מסוגל בגיל כזה להפרד מהוריו. את צריכה להסביר לו את המצב ושידע שאם הוא לוקח את האחריות ליסוע אף אחד לא יוכל לבוא לקחת אותו גם עם יצעק ויבכה,אפשר לצייד אותו בפלאפון וגם בחפץ שהוא אוהב לישון איתו מהבית לעזרה. יעל

לאה_מ

New member
אני דוקא מסכימה עם דיויד.

אני חושבת שרואי נמצא בגיל שהוא ממש על הגבול מבחינת היכולת האישית שלו להשאר לישון אצל חבר. נכון שעדיף שהנסיון הראשון יהיה קרוב, אבל לדעתי הוא מספיק בוגר כדי להבין שלא תוכלו לבוא לקחת אותו. אני כן הייתי נותנת לו להתנסות. האם ההורים של החבר עדיין מוכנים לקחת אותו אחרי שהוא ביקש לחזור בפעם הקודמת? מה החלטתם, לימור?

limori

New member
רואיקי נסע, אתמול בערב הכנו לו תיק

עם בגדים ותיק עם משחקים שהוא הכי אוהב כמובן שהכנסנו כמה חיות שהוא ישן איתם. ואני מבטיחה לעדכן איך עבר עליו סוף השבוע.

למעלה