התיעצות קטנה

מצב
הנושא נעול.
התיעצות קטנה

התיעצות קטנה
לאחר לקיחת האסטרופם ואוטרוגסטון אני צריכה ל"התנקות" (מחזור) אני לוקחת כבר 5 ימים ואין מחזור. כמובן שרוצים את הרופא אין קול ואין עונה. אז השאלה שלי חביבותי היא האם להמשיך אם הכדורים? יש לכם עצה?

אדוינה

New member
הי!

התיעצות קטנה
לאחר לקיחת האסטרופם ואוטרוגסטון אני צריכה ל"התנקות" (מחזור) אני לוקחת כבר 5 ימים ואין מחזור. כמובן שרוצים את הרופא אין קול ואין עונה. אז השאלה שלי חביבותי היא האם להמשיך אם הכדורים? יש לכם עצה?
הי!
מה את לוקחת כבר 5 ימים?

אסטורפן וגסטון לפני מחזור?

אסטרופם + גסטון
אסטורפן וגסטון לפני מחזור?
ללוחשת אני אמנם לא רופא ואולי לא הבנתי אבל אסטרופם + גסטון מקבלים לפני החזרה כשהאסטרופם מתחילים לקחת ביום השני שלישי למחזור והגסטון בדר"כ מה שהיה אצלי מתחילים ביום השאיבה . אני הייתי על גלולות , כדי לתזמן עם התורמת , הפסקתי איתן וקיבלתי 4 ימים אחרי ואז כעבור יום התחלתי לקחת פרוגינובה (כמו אסטרופם) אפילו חששתי שלקחתי מוקדם מדי כי טעיתי אבל התוצאות מוכיחות שזה עבד למרות ההקדמה.דרך אגב אני הייתי על פרוגינובה במשך 19 יום עד ההחזרהאולי אפילו 20 ואת הגסטון לקחתי יומיים לפני ההחזרה , ביום שישי כשההחזרה בוצעה ביום ראשון. בכל אופן על תסתמכי תבררי עם הרופא מה קורה

אדוינה

New member
אנא תסבירי שוב את כל הפרטים...

התיעצות קטנה
אנא תסבירי שוב את כל הפרטים...
נראה לי שאת מבלבלת שמות ומושגים

מצב
הנושא נעול.
למעלה