פעם אחרונה שהייתי שם היה שבועיים לפני ההפיכה
וההדחה של מובארק.
למרות שהמלון צמוד למעבר הגבול, ומיד אחרי הש"ג של מעבר הגבול נכנסים ישר למלון, ולמרות האבטחה במלון- קשה לי לומר שהרגשתי בטוח. איכשהו קשה לי לסמוך לא על החיילים המצרים ולא על המאבטחים במלון. משתי סיבות: א' הם בעצמם לא בהכרח מתים עלינו יותר מדי. ב' אי אפשר באמת לדעת אם חלק מהם לא מזדהים עם הקיצוניים, או לפחות לגבי כל מה שקשור בפגיעה בישראלים
לכן, זאת הרגשה מאוד לא נעימה של חוסר בטחון ושאם יקרה משהו יש מצב שכל הדרגים הנמוכים של חיילים מצרים ואנשי אבטחה יעבדו בקצב של שביתה איטלקית, בדיוק יקשרו שרוכים בנעליים או יסתכלו על הכוכבים בשמיים ויתנו לפיגוע או חטיפה לקרות.
בכל אופן כבר אז הרגשנו את המתיחות שאפשר לחתוך את האוויר עם סכין וכל שאר הקלישאות בלה בלה. החלטנו שזו הפעם האחרונה בהחלט, ואז שבועיים לאחר מכן כל ההתקהלויות של מיליונים בככר תחריר וההדחה של מובארק- מבחינתנו זה סגר את האופציה למצרים, לצערי זה נראה להרבה מאוד שנים.
מבחינת צלילות: בזמנו הלכנו על מלון הילטון טאבה, וצללנו עם מועדון אקווה ספורט שנמצא במתחם שלו. לעניות דעתי אתר החוף הכי יפה הוא מה שהם קורים "הקניון" ונמצא בקצה החוף של הילטון על הגבול עם מלון מובנפיק. לא שיש שפע אתרים חופיים- אחרי יום צלילות מהחוף לדעתי עדיף לקחת את הסירה של המועדון להפלגות יומיות לאתרים טיפה מרוחקים יותר.
במקומך הייתי שוקל ברצינות לוותר וללכת על עקבה.