התיעצות על תואר שני

הילדה22

New member
התיעצות על תואר שני

שלום.

למדתתי תואר ראשון במדעי המדינה ותקשורת

אני מתלבטת איזה תואר שני לעשות, התואר הראשון מאוד עניין אותי אבל אחרי 4 שנים שעבדתי כפקידה כי לא מצאתי משהו בתחום אני מחפשת לעשות תואר שני שאפשר לאחר מכן למצוא עבודה.

אשמח לעזרה.

rozmari100

New member
הוראה מעניינת אותך ?

יש תואר שני חדש שנקרא M.Teach שמיועד לאקדמאים המעוניינים להשתלב בהוראה. זו תכנית של שנתיים שבסופה מקבלים תואר שני ותעודת הוראה לבית הספר העל יסודי.
היתרון הגדול הוא שמשרד החינוך מבקש לעודד אקדמאים להשתלב בהוראה ולכן מי שמתקבל לתכנית מקבל מימון שכ"ל ומלגות קיום (יש תנאי קבלה יחסית גבוהים לתכנית).
אם זה נשמע לך מעניין ממליצה לך לברר את הנושא. התואר קיים במספר מכללות להוראה (הטובות והגדולות). כמו כן מציעה לך להזדרז שכן ההרשמה בחלק מהמקומות צפויה להסתיים בקרוב בגלל הביקוש הגדול (לפחות ממה שאני מכירה בבית ברל שדי מוצפים בפניות...)
בהצלחה

האם עשית את המסלול הזה ?!

אני ממש מתלבטת , התקבלתי לסמינר הקיבוצים למסלול זה , אני בעלת תואר במדעי המחשב, אבל לא עוסקת בתחום , מלמדת כבר שנתיים מתמטיקה בבתי ספר להשלמת בגרויות. מאוד אוהבת הוראה ,
אבל קשה לי עם הנוער של היום. אוהבת ללמד אנשים שרוצים ללמוד ,
מחפשת את הדרך והגישה איך לגשת אליהם ושהם יאהבו אותי ואני אותם, אבל הנוער של היום , לא קל בלשון המטעה ואת מתעסקת יותר בחינוק מאשר בלימוד .
לאן אפשר להמשיך מהתואר הזה? איזה תפקידים אני יכולה לעשות ?
אשמח לתשובה בהקדם האפשרי, כי ההרשמה למסלול הזה מסתיימת עוד היום....

למעלה