התיעצות לפני קנייה

deri2005

New member
התיעצות לפני קנייה

הציעו לי KJAM שנקנה בארץ וכולל עברית ב 2000 ש"ח האם זה מחיר כדאי? האם זה מכשיר טוב?

BravoMan

Active member
תלוי:

2000 ש"ח בשביל מכשיר חדיש יחסית ומשולב טלפון כולל עברית זה טוב. בתנאי שהמכשיר תקין (המסך לא סרוט, כל ההתקנים - מקלדת - ריץ SD וכו' עובדים כמו שצריך). כמוכן אם העברית חשובה לך וודא שאתה מקבל מספר רישיון. באשר לשאלה השניה (האם זה מכשיר טוב): אובכן הוא טוב אם הוא מתאים לדרישות שלך. זה מכשיר אמין מחברה ידוע, עם הרבה תכונות טובות, אבל יש לו כמה חסרונות: 1) המסך שלו קטן יחסית (2.8) בהששואה למכשירים כמו ASUS 636 או MIO לא טלפונים (כולם 3.5) כך שאם אתה מעוניין בניווט או שאתה רוצה לראות סרטים \ לגלוש באינטרנט יתכן שתרצה מסך גדול יותר. (אני אישית מסתפק במסך כזה בJAMIN שלי אבל יש אנשים שתוענים שזה קטן מדי). 2) המעבד שלו הוא בין העיתיים שיש היום בשוק ולא יספיק לחלק מהישומים, למשלש יש הרבה תלונות על ביצועי SKYPE במכשירים הללו. 3) זה מכשיר משולב טלפון אבל אין לו את היציבות והפשטות של פלפון רגיל (כמו גם לכל מכשירי PHONE EDITION בימינו) כך שתתכונן לתקופת הסתגלות אם המכשיר הזה יחליף את הפלפון שלך. בקיצור, אם תגדיר את הדרישות שלך, אנשים יוכלו לייעץ אם המכשיר הזה מתאים לך או אולי להציע משהו יותר טוב.

למעלה