התיעצות לגבי פריסה

התיעצות לגבי פריסה

שבוע טוב לכולם... ביצעתי פריסת ניתוח קשר בין אישי, לגבי מערכת היחסים בחיי. אני יודעת שאולי יש פריסות שיותר מתאימות, אבל רציתי להתנסות גם בפריסה הזאת. הקלפים שיצאו, ומה שהבנתי מהם- צד השואל - השוטה. מסמל את העובדה שלעיתים אני יכולה להיות אכולת חששות, למרות שאין סיבה אובייקטיבית. ומצד שני, האם זה מסמל על תמימות יתר, תכונה שאני מרגישה שקיימת בי? הצד השני - המוות. מסמלת את העובדה שלבן זוגי היה קשר משמעותי בעבר. אך האם הכוונה לקשר שהוא רוצה להתנתק ממנו ולהמשיך הלאה בחייו, או קשר שעדיין משפיע עליו? מה עוזר - עשר הגביעים. האהבה, וההתאמה שיש ביננו, אשר שנינו מרגישים אותה. מה מפריע - תשע המטבעות. העובדה ששנינו בשלב שבו אנו מבסיסים את עתידנו במקצועי (שנינו סטודנטים), גורמת לעיתים ללחצים, שמשפיעים על הקשר. פוטנציאל הקשר - אביר הגביעים. הקלף לדעתי מראה על פוטנציאל טוב מאוד, אך לאיזה כיוון מוביל הקשר לפי הקלפים, האם התשובה לכך עדיין לא ברורה? אגב, אני תמיד מתלבטת לגבי פריסה לעצמי, כי אני מרגישה שאני לא אובייקטיבית. כשאני מבצעת פריסות לאנשים אחרים (בתור תחביב, ולא מקצוע) אני מרגישה הרבה יותר בנוח ובטוחה בעצמי. אשמח לקבל חוות דעת על הפירוש שלי...

לדעתי...../images/Emo20.gif

את בחורה אופטימית, זורמת, עם אינטואיציה טובה, ראייה אולי קצת נאיבית וילדותית לעיתים את החיים אבל אוהבת אותם ונהנת מהדברים הקטנים. בן זוגך שמסומל ע"י המוות שמתחבר אצלי לסוף והתחלה חדשה נראה שיצא לדרך חדשה עם הקשר איתך, יכול להיות שהקשר שונה ממה שהוא השאיר מאחוריו ושייך לעבר, שהוא שינה פאזה. אני מתחברת לפירוש של עשר הגביעים כמה שעוזר בכך שיש אהבה גדולה וקשר אמיתי. גם 9 המטבעות כמה שמפריע מראה שאם משהו יכול לקלקל זה משהו חומרי ולא רגשי. לגבי פוטנציאל הקשר - אביר הגביעים מדבר על רגש אבל על משהו חדש שרק יוצא לדרך, פוטנציאל רגשי אבל זמן שהשריון עוד נמצא, זה אפילו עוד לא נסיך ובטח לא מלך או מלכה. כמה זמן אתם יחד?

משוטטת...

תודה על הפירוש... אנחנו יחד כבר 4 חודשים, כך שהפירוש שלך חקלפים מאוד מתאים. מה שכן, מתי לדעתך אוכל לבצע פריסה נוספת, לראות האם חל שינוי במצב? ועוד שאלה- לפי הפירוש שלך, הבנתי שאם היה מדובר בנסיך/מלכת/מלך הגביעים היתה מתקבלת תשובה ברורה יותר לגבי העתיד?

תראי...../images/Emo24.gif

לא כל כך הבנתי למה פרשת על הקשר ביניכם? האם משהו לא ברור או נראה מעורר שאלות אצלך? אני לא הייתי פורשת שוב אלא אם משהו קורה או משתנה. הקשר רק 4 חודשים וזה מסביר לי כעת את אביר הגביעים ותזרמי איתו, לא צריך לשאול את הקלפים אלא אם יש סיבה. את כבר רוצה לדעת מה יהיה בעתיד עם הקשר? את בכלל יכולה לדעת מה את רוצה מהקשר אחרי 4 חודשים? נראה לי שעדיף להיות בו תקופה ואז לראות אם בכלל מתאים לך ואם כן ואת רואה שהצד השני לא מרגיש כמוך אז תשאלי. אני לא אוהבת כול כך את הפריסה הזאת כי היא באמת נותנת תשובה פחות טובה מקלטית או פריסה אחרת שאני למדתי לקשר בין אישי אבל היא נותנת מבט בגדול על מה שקורה. מקווה שעזרתי תהני ובהצלחה

אני עדיין מתלמדת בנושא הקלפים,

כך שאני רואה את זה יותר בתור צבירת נסיון. חוצמיזה, סתם סקרן אותי לדעת אם גם מבחינה קוסמית הקשר שלנו מתאים, כמו שאני מרגישה...

בוא נראה

אדגיש מראש שאני לא כל כך אוהב את פריסת הניתוח קשר בין אישי הזו, קצת מינימליסטית לטעמי. לאחרונה הוספתי באתר שלי גירסה "משודרגת" שלה, בה שני קלפים מתארים כל צד ואת הפוטנציאל - כי באמת קשה להבין משהו מקלף אחד בשאלות לא-ספציפיות כאלה. על פניה הפריסה נראית דיי טובה, אבל יש פה כמה בעיות: צד השואל - השוטה כמו שאמרת, יש בקלף הזה הרבה תמימות, אמונה, פתיחות והליכה אחר הלב. הצד בעייתי פה, והוא מתחבר גם לאביר הגביעים, שיש בקלף קצת יותר מדי קלילות, חוסר שיקול דעת מעמיק וכמו שאמרת, קצת יותר מדי תמימות.... הצד השני - מוות חסר לי קונטקסט לקלף הזה. נדמה שהבן זוג נמצא בתהליך של שינוי משמעותי בחייו ואולי בתפיסה שלו בעקבות דעיכה ואובדן של משהו שהיה לו חשוב. מה עוזר - עשר הגביעים מה שעוזר לקשר זה פתיחות, כנות, אהבה, חברות אמיתית ביניכם ומוכנות לתמוך אחד בשני. כל אלה אפשריים ויש לטפח אותם ככל האפשר. מה מפריע - תשע המטבעות אולי הנטייה של אחד מכם (נדמה לי הצד השנו) לרצות קצת יותר, לא להיות מסופק לגמרי. יש בקלף הזה נטייה "לעמוד לבד" ולטפל בעניינים של עצמו בלי שיתוף אמיתי של בן הזוג, כמו שמתבקש בזוגיות. צריך לטפל בקטע הזה ולהיפתח ולשתף יותר (כמו שאומר 10 הגביעים). פוטנציאל הקשר - אביר הגביעים יש פה פוטנציאל טוב, אבל הקלף הזה נוטה להיות קצת יותר מדי רודף ריגושים וקצת לא רציני... מה דעתך?

אתה צודק במה שאמרת,

זה פחות או יותר מה שאני הבנתי, גם לי היתה אותה בעיתיות עם קלפים מסוימים בדיוק כמו שתארת, אבל ניסתי להבין לפי יתר הקלפים בפריסה והגעתי פחות או יותר לפירוש דומה. מה שכן הטריד אותי, זה קלף אביר הגביעים, לדעתי המשוטטת צודקת, הקשר עדיין ממש חדש (4 חודשים) ולכן לא פלא שיצא קלף קליל יחסית, צריך לבדוק שוב בעוד כמה חודשים, אבל באופן כללי, הכיוון חיובי. תודה על הפירוש...

למעלה