התיעצות לגבי סייעת

התיעצות לגבי סייעת

הילד משולב שנה שניה, לפני כן היה בלי.. נוצר מצב שאנחנו צריכים להחליף את הסייעת, אצלנו העיריה מביאה סייעות, כבר כשבועיים שלוש בעיריה מחפשים ואין, סוף סוף מצאו מישהי שחוזרת מחופשת לידה, אךך התברר לי דרך הסייעת היוצאת שהסייעת המיועדת היא אמא לשני ילדים שלומדים באותו בית ספר של בני[ שכבות אחרות] לי זה לא כולכך משנה, אך בית הספר מתנגד לקבל אותה בגלל הסיבה הזאת. מה דעתכם? האם ללחוץ על בית הספר לקבל אותה? להשאיר ילד בלי סייעת זה לא לעינין למרות שבכללי הוא מסתדר . מה הייתם עושים? תודה

לדעתי בית ספר צודק

פשוט לחפש סייעת אחרת. זה לא לעניין ולא מקצועי שהיא תעבוד עם בנך כאשר גם הילדים שלה לומדים שם.

אני חושבת שזה לא כדאי

זה לא בריא קודם כל לילדים של המורה. חוץ מזה מורה וסייעת שילוב זה שני דברים שונים. סייעת אמורה בהפסקה לעזור לילד המשולב. איך ילדים שלה ירגישו שאמא שלהם משחקת עם ילדים אחרים ולא איתם? בגן פרטי של הבת שלי הנכדים של הגננת היו בגן שלה גם. שניהם גדלו להיות ילדים עם המון המון בעיות רגשיות והתנהגותיות. בעיניי זהו מצב מאוד לא בריא. אמא צריכה להיות האמא ולא המורה של הילדים שלה, גם אם היא מורה במקצוע

ואני מכירה מורה אחת ששלחה את ילדיה

לבית ספר מרוחק בגלל שהיא עבדה בבית ספר שהיה קרוב לבית.

bisty

New member
לא מתאים

לא הייתי רוצה שלבני תהיה סייעת שילדיה לומדים באותה מסגרת. אם רוצים או לא רוצים יש לזה פוטנציאל עצום להסחות דעת שונות ומשונות על חשבון הילד שלך. בית הספר צודק.

schlomitsmile

Member
מנהל
באיזו כתה בנך? וילדיה? אם מדובר בילדים קטנים, זה עלול להיות בעייתי, אם בגילאי 9 ומעלה, תלוי באישיותה של הסייעת, לא אמור לדעתי להיות בעייתי. בכל מקרה, חייבים למצוא לבנך סייעת, אם לא זו אז אחרת.

תודה על כול התגובות, הילד שלי בן 10

בית הספר החליט, ולא מסכימים שהיא תעבוד . אני מבינה את כול השיקולים, רק מאוד מקווה שהעיריה תתן סייעת מחליפה בהקדם.

למעלה