התיעצות לגבי מחשב

לולי 84

New member
התיעצות לגבי מחשב

שלום, אני מחפשת מחשב שישמש לצורכי אינטרנט וצפייה בתמונות. מחשב שמיועד להורים ולי בעתיד בתחילת הלימודים עד שאתגבש על אחד משלי.. (לימודי מחשבים בערך). כמובן שזהו תהליך ארוך ומייגע. ורציתי לשאול על איזה פרמטרים צריך לשים דגש? חשבתי עד כה כך (מבחינת דרישות נראה לי מתאים, תביעו את דעתכם). מעבד M פנטיום 1.7 זכרון 256 עם נטייה ל 512 יציאת SVIDEO - חובה (שימוש מירבי בכך!). צורב DVD רצוי וצורב חובה. דיסק קשיח 40-60 נטייה יותר ל 60. האם המהירות משנה 4200 או השניה נראה לי 5600? לא סגורה על זה.. חיבור אינטרנט אלחוטי חובה קורא כרטיסים רצוי בהחלט כרטיס מסך אני לא מתמצאת בלפטופים אשמח אם תסייעו לי.. האם אלו של אינטל מתאימים? טובים? איכות צפייה טובה? משקל לא מהווה פונקציה. זה יותר כמו מחשב בייתי אבל נייד בשל חוסר מקום. אשמח לתגובותכם. חברות להמנע מהם וכו'.. תודה מראש.

Jan22

New member
שאת אומרת לימודי מחשבים ..

אילו תוכנות ? סיכומים רגילים בWORD ,או תוכנות מורכבות ? לאנטרנט ,צפייה בתמונות סרטים ,מוסיקה וכד' אפשר להסתפק במעבד סלרון (אם אין תקציב מעל 4.5K) ,אולם מומלץ לקחת מעבד פנטיום M. מפרט מומלץ : מעבד פנטיום M 1.6 ומעלה ,זיכרון 512MB (לעבודה תקינה תחת XP 512 די הכרחי ,אחרת ,המערכת תזחל כאשר ישולבו מספר משימות ביחד) ,צורב DVD (מגיע כמעט בכל נייד כיום) ,הרדיסק 60GB (המהירות עבור שימושים כמו שלך לא מהווה מדד מהותי ,כך שתוכלי להסתפק ב4200 ; עדיף 5400 לכל מקרה) ,כרטיס מסך כגון אינטל אקסטרים (הבסיס והפשוט) ,GMA ,200M (אין צורך בכרטיסים יותר מתקדמים) . תצייני תקציב ונראה .. הנייד הבא הוא נייד סביר לשימושים כמו שלך .. http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=839

אני הייתי ממליץ

מחשב יד שנייה. אני קניתי לפטופ של HP יד שנייה ממישהו שהשתמש בו בקושי חודשיים !!!! ממש חדש! עם אחריות לעוד 10 חודשים... מפרט מעבד 1.7 60G צורב דיוידי זיכרון 512 כולל כרטיסים וווירלס ובלוטוס וכל מה שרק קיים במחיר של 4000 ש"ח ! חדש עולה בסביבות ה 5-6 אלף. רק צריך סבלנות ומזל למצוא מציאות כאלו.

amir4marathon

New member
OLDTRADE

לולי יש חברה של מחשבים וציוד נילווה שיושבת ברחוב אבא הילל ברמת גן ושמה אולדטרייד. לפי השם באנגלית תמצאי את האתר ושם בטח תוכלי למצוא מחבש יד שנייה לפי הצרכים שלך. זה מה שאני הייתי עושה. גם נותנים אחריות. בהצלחה, אמיר :)

למעלה