cומcו של גילגול
New member
התיעצות חדר עתידית
אנחנו מתחילים לחשוב על לסדר חדר לגילי, חדר של "גדולים" הבית שלנו בנוי כך שבקומה העליונה ישנם 3 חדרי ילדים, אחד שצמוד לחדר השינה שלנו, אותו יעדנו להיות תמיד (בשלב זה של חיינו) חדר תינוקות. ובצד השני של המסדרון יש עוד שני חדרי ילדים. גילי שהיא היום בת שנה וכמעט 8 חודשים, כמובן ישנה בחדר התינוקות. כשהיא תהיה בת שנתיים וחצי היא תהפוך לאחות גדולה
התוכנית היא להעביר אותה לאחד החדרים של ה"גדולים" כדי לפנות מקום לתינוק שיגיע. בחדרים היום יש רק פרקט, והתחלנו לחשוב על לסדר לה חדר של גדולים, שיהיה שלה בעצם עד שתעזוב את הבית (עוד מליון שנה כן?)
בהנחה שיש לנו את האפשרות לעשות כבר עכשיו חדר קומפלט שיהיו בו מיטה (נניח בסגנון עצמלה) ארון בגדים גדול כוורת לצעצועים ולמליון ספרים שלה האם כדאי כבר בשלב זה להוסיף שולחן כתיבה וכסא, ומעל נניח מדפים תלויים? ברור לי שזה יהיה חדר שיותר יתאים לילדה שמתחילה כיתה א, וככל שאני ממשיכה לכתוב, הרעיון נראה לי עוד יותר גרוע מצד שני יכול להיות שככל שתגדל, היא כן תעשה שימוש בשולחן כתיבה בקיצור קשה לי קצת להסתכל כמה שנים קדימה ולהחליט האם עדיף לעשות לה חדר ולגמור עם זה להרבה הרבה זמן, או שעדיף לעשות לה חדר בחלקים מה אתם אומרים?
אנחנו מתחילים לחשוב על לסדר חדר לגילי, חדר של "גדולים" הבית שלנו בנוי כך שבקומה העליונה ישנם 3 חדרי ילדים, אחד שצמוד לחדר השינה שלנו, אותו יעדנו להיות תמיד (בשלב זה של חיינו) חדר תינוקות. ובצד השני של המסדרון יש עוד שני חדרי ילדים. גילי שהיא היום בת שנה וכמעט 8 חודשים, כמובן ישנה בחדר התינוקות. כשהיא תהיה בת שנתיים וחצי היא תהפוך לאחות גדולה