התיעצות ועזרה

ofir c

New member
התיעצות ועזרה

אתם חושבים שבשילוב לימודי אומניות הלחימה צריך לשמור על אורך חחים בריא כלומר לא לעשן לאכול ארוחות מסודרות ונכונות ולהתאמן איומוני כושר ולעושת חזרות על השיעור בבית? כמו ספורטאי כי יש שבאים רק לשיעור ומתאמנים ומעבר לכך כלום האם טבלת האימונים של הריצה והכושר שנמצאת באתר של אקבן טובה ומישהו יכול להמליץ עלאתרים עם תוכניות אימונים ושל כושר גופני ואתר שנותן תפריט לתזונה כונה אתרים בסגנוןהזה תודה על כל עזרה =]

shlomym

New member
אתה יכול לקבל אלפי הצעות

של איך לחיות נכון בריא וכו'. אבל בסופו של דבר, אם טוב לך,כנראה שזוהי הדרך הנכונה לך (כמובן חוץ מסמים ומזיקים אחרים) עם השנים מתודות משתנות ,תפיסות משתנות,ואפילו סרגלי מאמץ מתעדכנים. והכי חשוב,לא מהאינטרנט,לך למורה,תחווה ותתהווה,ועם זה טוב טוב אז נפלא. כמובן שעישון זה לא בריא כמו כן,לאפה שווארמה
משקאות אלכוהול פאסט פוד חלב לאכול פירות אחרי אוכל לשתות קפה וכו' אך בסופו של דבר,צריך גם להנות בחיים

לירוןE

New member
שאוורמה לא בריא?!../images/Emo7.gif

ושאלה על אמת, למה לא בריא לאכול פירות אחרי האוכל?

shlomym

New member
אני לא תזונאי../images/Emo13.gif אבל זה המלצה שלהם

בגלל זמן העיכול היחסי הקצר והחומציות המופרשת של הפירות עדיף לאכול אותם לפני יש בזה הגיון אתן דוגמה אחרת: בהלכה אומרים שאין לאכול בשר עם חלב עם אכלתה בשר יש לחכות כשש שעות (זה פחות או יותר זמן עיכול של בשר) לאכילת מזון חלבי עם הפוך,אז רבע שעה. חוץ מהקטע הדתי שאני לא חזק בו יש בזה הגיון גאסטרונומי וכל זה בגדר המלצות ובלי כל קשר ,אין כמו שווארמה
ושהיה עם טחינה ,שלא יהיה יבש

יוסיא

New member
פירות...לפני או אחרי?

פירות טוב לאכול ומומלץ מכיוון שיש בהם המון דברים טובים ...אך... עדיף ומומלץ לאכול פרי לפני ארוחה ולא אחריה...עדיף בייחוד לאכול כחצי שעה לפני הארוחה עדיף בארוחת הבוקר לאחר הקימה. הסיבה נעוצה בכך שכאשר הקיבה ריקה יותר קל לעכל את הפרי והרמה הגלוקמית שלו נשארת כפי שהיא, מתפרקת ונספגת מהר יותר. כאשר אוכלים פירות לאחר הארוחה..הפרי נשאר המון זמן בקיבה מכיוון שהיא עסוקה בלעכל את האוכל שאכלנו, בעת העיכול כאשר הפרי נשאר בקיבה הוא מתסיס ורמת הסוכר בו עולה. לכן כאשר הגיע זמן פירוק הפרי הוא מעוכל כאשר ישנה רמה הרבה יותר גבוהה של סוכר מה שלא בריא בכלל לגוף ומשמש כגורם השמנה עיקרי (הסוכר לא הפרי). זו הסיבה לכן לא מומלץ לאכול פרי לאחר ארוחה ועדיף לפניה. הגיע מ: שיטת מונטיניאק בוגי- תראה מה עשית.....אני זוכר את הספר בעל פה!

אביב tkd

New member
המחקרים סותרים זה את זה

מצד אחד זה מלא בסידן ושאר ירקות, ומצד שני העובדה היא שאין אף יונק (או חיה אחרת) ששותה חלב אחרי תקופות העוללות והעובדה שחלב יוצר תופעות מוזרות בגוף האדם.

חלב מכיל לא רק סידן אלא גם זרחן, שמתחרה

בספיגה עם הסידן - כלומר הזרחן נספג, הסידן לא. יש מקורות עדיפים בהרבה לסידן, גם מבחינת כמויות (בשומשום מלא פי-10 יותר סידן ל-100 גרם מבחלב, רק לדוגמא) וגם מבחינת הנזקים הבריאותיים הנלווים. נקודה למחשבה: למה אתה לא אוכל קט-לי? כי זה אוכל לחתולים, לא לאנשים. למה אתה לא אוכל בונזו? כי זה אוכל לכלבים, לא לאנשים? אז למה לא חלב? כי חלב פרה זה אוכל לעגלים, לא לאנשים. לאנשים מתאים חלב אם, עד גיל הגמילה, לא יותר.

סיסטמתי

New member
תלוי באופן שבו אתה צורך אותו...

חלב שמגיע מבהמות אינו ממש מדהים בגלל כמה סיבות, אפילו אם אנחנו מתעלמים מבעיות מוסריות: 1) בדרך כלל מגדלים את הבהמות לצורך זה והמדד להצלחה הוא ספיקת החלב ולא ממש איכותו. 2) החלב מעובד לרמת שומן אחידה, מפוסטר ומהומגן לעיתים, כך שהוא שונה ממה שהטבע התכוון לתת לעגלים או לגדיים. 3) גם אלו מאיתנו שהם עגלים ואפילו בהמות, עדיין לא מפריסים פרסה ולא עבר מספיק זמן כך שנוכל להסתגל לחלב בהמות מבחינה אבולוציונית. אז למה שותים חלב בכל זאת? 1) יש את אלו שעושים את זה מסיבות של חוסר ברירה, כמו כמו תרבויות הנוודים של המסאי שניזונים מחלב ודם פרות (יאמי), או המונגולים שניזונו מחלב סוסות, דבר שמסביר את היכולת שלהם לרכב בזויות מוזרות
2) לחלב יש יכולת של ספיחת רעלים, או לפחות מניעת הספגות שלהם ולכן יש לי יסוד להאמין שמי ששותה קפה עם חלב סופח חלק מהרעלים של הקפה שהוא מתעקש לשתות. 3) זה טעים לנו מכיוון שבשלבים מוקדמים אנחנו צריכים לינוק חלב, וההעדפה הזו נשארת גם לאחר שהצורך נעלם. אז איך לצרוך חלב? 1) אפשר להשתמש בו לשימוש חיצוני. 2) ולמי שמתעקש, יש גם שימוש פנימי.

shlomym

New member
"מת" על ההודעות שלך,אתה מצחיק אותי באופן...

סיסטמתי
תמשיך כך אני גם לומד וגם צוחק השילוב האולטימטיבי

סיסטמתי

New member
אפרופו חלב אם...

מסתבר שבני הדודים משגרי הטילים ושכיננו משלושת הצדדים היבשים מבינים בנושא בצורה רצינית. כנראה שיש התייחסות מקיפה בקוראן ובשריעה למצבים בהם מנקת מניקה ינוקות שהגיעו לפרקם מזה שנים וזה אמור להשפיע על השיוך המשפחתי, טאבויים שונים ומגוון הנחיות אקזוטיות נוספות. כל דת והפטיש שלה...

למעלה