התיעצות ועזרה

ha1231

New member
התיעצות ועזרה

אני אחרי בערך 3 שבועות מאז שעברתי את ההיסטרוסקופיה. בעבר לא היה לי בכלל דימום ועכשיו בשבוע האחרון יש לי הפרשות וכן דימום ממש קל והיום התחילו לי כאבים בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור אך קלים יותר וזה ממש מלחיץ אותי שאולי יש לי דימום פנימי בעקבות הגלולות האם יתכן דבר כזה? אני עם גלולות ברצף כבר בסיום החפיסה הרביעית וסביר להניח שהדימום נובע מהגלולות ברצף. הייתי אמורה להתחיל מחזור חדש של IVF אך בעקבות המצב בצפון היחידה סגורה ולא מתחילים טיפולים חדשים כרגע, וגם אין לי עם מי לדבר כרגע ושיתנו לי איזה שהוא פיתרון. אני שוקלת להפסיק את הגלולות כרגע ולקבל מחזור ולהתחיל לאחר מכן שוב גלולות ברצף עד להתחלת טיפול חדש מה דעתכן? יש לי תור לאיזו רופאה של הקופה ביום חמישי ונראה מה יש לה להגיד על זה אני לא יודעת אם היא מומחית בפוריות, ויודעת מה זה אנדו'. אשמח לקבל מכן בנות יקרות את המלצותכן.
 

גל 4

New member
נראה לי שיש כמה אופציות...

את יכולה להפסיק עם הגלולות, לקבל מחזור ולהתחיל מיד גלולות ברצף שוב, אבל... יתכן וזה יהיה מחזור מהגיהנום וגם תפגע רמת הדיכוי שבכל זאת היתה לך, המוקדים יפצחו במסיבת סלסה ולא בטוח שזה יפתור את בעיית הדימום לטווח. מנסיוני, היו פעמים שזה עזר והדימום הפסיק והייתי ממש בסדר והיו פעמים שלא. עוד אופציה היא להיות אגרסיבית יותר עם הדיכוי וללכת על זריקת דקא (אם את ממילא לפני IVF אז לא יזיק) אך בשביל זה תצטרכי אישורים וכו' אם את לא רוצה לשלם מחיר מלא ויקר. אני ממליצה שאם את בדרך לרופאה הזאת אז בקשי ממנה מרשם להוראת הזרקה לדקא (ואם היא לא מבינה על מה את מדברת, הדריכי אותה ותבקשי שתכנס להיסטוריה שלך במחשב)לדעתי, דיכוי חזק עד שירגעו העיניינים (אצלך ובצפון) ותדעי מה קורה מבחינת הטיפולים, זה הפתרון הטוב ביותר. אל תלחצי מעניין של דימום פנימי בגלל הגלולות - אני לא חושבת שזה המצב. מאחלת לך ולכולנו קצת שקט ושלווה. הרגישי טוב.
 

ha1231

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo51.gif על התשובה

היום אני מרגישה הרבה יותר טוב הדימום כבר פחת ויכול להיות שהוא יעבור ולא אצטרך לעשות כלום בנדון. בכל אופן אתיעץ אם הרופאה הזו אך דקא אני לא אקח בשביל זה אני צריכה את הרופא שלי מהיחידה של ה-IVF. ואני מעדיפה להישאר עם הגלולות כדי להפסיק אותם ישר בתחילת הטיפול כשנתחיל אותו.
 
שמחה לשמוע על ההטבה ../images/Emo24.gif

וכמובן שיהיה ב ה צ ל ח ה
 
למעלה