התיעצות והמלצה

araffel

New member
התיעצות והמלצה

אני מעוניין לברר אם יש אפשרות לעזור לאישה בשנות השיבעים שיש לה תרומבוזים ופקקת בורידי ברגליים וסובלת מכאבים קשים. כרגע עם גרבי לחץ וקיבלה ביום חמישי חוות דעת של רופא שאמר רק ניתוח, אולי ידוע לכם על פיתרון, אולי מישהו שיכול לעזור במקום ניתוח, למי לפנות זה דחוף. הרבה תודות.

מאיר72

New member
תרומבוזיס

בהחלט ניתן לטפל במצבים שכאלו, אבל במידה והמצב חמור מאוד, אולי אין ברירה מלהימנע מלנתח, אבל אפשר להקל על המצב. למי לפנות? לכל מטפל/ת ברפואה סינית יכול לעזור בנושא. רפואה שלמה לאימך

ערפל שלום.

אני סבורה, בניגוד לדעת ידידי היקר מאיר, שבמצבה של האשה כפי שאתה מתאר אותו, מומלץ להיזהר מאוד מטיפולי דיקור, בוודאי שלא אצל כל מטפל. יש חשש להווצרות תסחיף שזהו מצב מסכן חיים. לא מומלץ כרגע לטפל בדיקור. השמעו לעצת הרופאים. שירי.

יניב ר2

New member
לא דוקרים מטופל מבוגר עם טרומבוזיס!

יש התווית נגד בדיקור אנשים כאלה, פתיחת החסימה עלולה לשחרר קריש דם למח או לראות, מאוד מסוכן ואפילו יכול לגרום למוות.

מאיר72

New member
נכון ולא נכון (לרגע אני מרגיש כמו פרס)

דיקור נכון ומבוקר הכולל הנעה איטית ונכונה של Qi ודם יכולה בהחלט לעזור, דיקור אגרסיבי יכול להזיק, לכן טיפול נכון יכלול את רוב המרכבים של הרפואה הסינית (דיקור, צמחי מרפא, תזונה נכונה ואפשר אפילו טווינא בצורה מאוד מאוד עדינה) ולא רק אחד מהם.

למעלה