התיעצות דלת חיצונית

התיעצות דלת חיצונית

זוכרים שבילבלתי לכם את המוח עם צביעת הדלת החיצונית שלי ? אז יש התקדמות כך היא נראתה כשהתחלתי לצבוע אותה

ככה היא נראית עכשיו

זה לא סופי עדייןולכן אני זקוקה לעזרתכם: אשמח לקבל רעיונות לגבי צביעת המשקופים, איזור ליבני הזכוכית ואפילו הקיר מסביב לדלת. יש רעיונות?

צילמתי את "השלט" מקרוב

קצת מהצד כדי שהפלש לא יפריע לציור . הרעיון היה לצייר "שלט" ולא להשתמש בשלט אמיתי כדי שלא להסתיר את העיניית של הדלת

שמה עוד תמונה באור יום

כדי שתוכלו לחשוב על הצעות. יש את העמוד בצד שמאל שיש עליו כרגע סקיצה של מטפס שאני רוצה להמשיך אבל מתלבטת אם לא לצבוע קודם את הרקע של העמוד כולו בצבע אחר. וסתם כדי להשוויץ בבעלול אז תשימו לב לרצפה יפה עם אבני החצץ הקטנות בתוך הרובה מעשה ידיו

אילת39

New member
אני הייתי צובעת את העמוד באותו

הכחול...זה יתן "תשובה" יפה לדלת ולעציצים הכחולים.... לא רואים את הריצפה...צלמי לנו מקרוב?

פומיקיז

New member
כניסה יפה ונעימה..

מעט חיוור לי משו אולי החלק התחתון של העמוד- האם עדיין אפשר אולי בווש כחול עדין? זה לחלוטין עניין של טעם. בכל אופן מאוד אהבתי גם את הביצוע וגם את רעיון "השלט"

שגית11

New member
מאד יפה!!! אני היתי מוסיפה גם עוד ק

קצת עלים (על ענף) בצד ימין שקרוב לזכוכית ולכיוון צד שמאל למעלה. חוץ מזה יפה ממש מדהים!!!! רעיון מיוחד וביצוע מושלם!

מקסים בעיני!

ובענין המשקוף-הייתי צובעת באותו צבע אבל עם גוון מובהר מאוד...

שלגיה ו7

New member
איזה קטע

יש לי בדיוק את אותה הדלת עם חלון בצד. לפני שבוע צבעתי אותה עם חומר מקשר וועדיין לא החלטתי איך אני ממשיכה. יצאה לך מאוד מאוד יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שלגיה לא צריך מקשר

השתמשתי בצבע פוליאור של טמבור על בסיס שמן ולכן אפשר לצבוע בלי מקשר ולא צריך לכה . זה צבע עמיד לתנאי חוץ ( ככה גם המליצו לי בפורום עשה זאת בעצמך) רק בחלק של הציור שמתי מקשר ועליו אמרח גם לכה

שלגיה ו7

New member
יש לי רעיון

לעבוד עם קרקל ולהדביק תמונת פספס.... נראה איך זה ייראה...ושאלת השאלות - מתי זה יהיה מוכן???

למעלה