התיעצות-דחוף

rini43

New member
התיעצות-דחוף

באולטרסאונד שנערך ביום השני למחזור התגלו שיירי זקיקים (ציסטות) מטיפול קודם.(13 ו-17 ממ) הרופא צווה על חודש הפסקה.האם כך מקובל? הבעייה היא שבחודש הבא יש לי תכנון לנסיעה לחול. כך שאלה יהיו חודשיים הפסקה. מה עןשים???

חודשיים הפסקה

לי זה נשמע דווקא כייף, גם חופשה וגם הפסקה. אני אומרת את זה עכשיו כ-10 ימים אחרי השלילי כשממש לא בא לי להתחיל עוד טיפול ואני שוקלת הפסקה ארוכה נוספת מרצון, לפחות עד אחרי פסח.

רומי 007

New member
חשבון פשוט../images/Emo105.gif

אם לא היו עושים הפסקה כדי לחכות שיספגו היית עוברת שאיבה של הציסטות (חודש ראשון) ואז ממילא מחכה חודש נוסף כדי לחזור לעצמך. לי נשמע שזה בדיוק = לחודשיים של ההפסקה + חו"ל. מה את אומרת? לי זה נשמע לא רע בכלל.

סיגל 01

New member
עושים הפסקה...

במקרה של ציסטות זה רצוי מאד. ברגע שתקבלי גירוי (מונוגון, גונאל, איקקלומין) הסיכוי שהציסטות יגדלו ויתרבו הוא גדול. לכן, עדיף לעשות הפסקה ולנסות לא רק שלא להגדיל אותן, לנסות אפילו להיפטר מהן. לדעתי, הפסקה מומלצת. אני, אגב, הייתי בהפסקה של ארבעה חודשים בגלל ציסטות.

../images/Emo32.gifאיך מגלים ציסטות?

האם בUS וגינלי רגיל? או שמא יש צורך בבדיקה מקיפה יותר? תודה טליה

שיהיו לך חודשיים של הפסקה נפלאים

גם אני לפני שנה + לקחתי חופש לסוף שבוע בחול (עם אמא) ולכן הזריקות לא היו עוזרות לי, היתה בדיוק התקופה המתאימה, הרי אמא שלי לא תכניס אותי להריון. ואמרתי לעצמי הפסקה קטנה. ואז ההפסקה נעשתה להפסקה של ש נ ה שלמה! אז חודשיים הפסקה זה בסדר שלא כמוני. לפני חודשיים חזרתי לאחר ההפסקה הארוכה מאוד מאוד ונאמר לי שיש לי צ´יסטה, של 25 מ"מ וצריך לנתח, יש כבר תאריך לבדיקה ושיחה לפני ניתוח לחודש הבא, כך שבינתיים אני עדיין צריכה להמתין המון המון כדי להמשיך את הטיפולים שהפסקתי. אז לאחר השהייה בחו"ל, רק אז תחזרי כמו שצריך. נסיעה טובה וחזרה בשלום
ממני ד.

נעמה2

New member
הפסקה - זה לא רע

זו הזדמנות לתת לגוף לנוח ולחדש כוחות, וגם לעשות קצת סדר בבלגן של הרגשות והמחשבות... ובאשר לציסטות, יש שיטת טיפול הוליסטית שמציחה להתמודד איתן בלי תרופות או שאיבה, אבל גם זה לוקח זמן ולא הוקוס - פוקוס... אז כנראה שהפסקה בכל זאת תהיה... תהני ממנה, ותחזרי בכוחות מחודשים !!!

../images/Emo32.gif לנעמה2../images/Emo32.gif

זאת אני, ד. מקווה שראית את ההודעות הקודמות שלי, פשוט נעלמת לרגע או שלא יצא לי לראות את שמך. פשוט היום סוף סוף יש לי הרבה יותר זמן מתמיד, וקצת יותר קראתי כל מיני תגובות. מקווה שלא חשבת שלא הגבתי, פשוט אני אף פעם לא פותחת הודעת חדשות רק משרשרת ובתקווה שראית. ואם לא, תודה על ההודעה שלך על הסדנא, ומקווה שכל הבנות שנמצאות שם נהנות ושמחה שהן נפגשות,פשוט לי גם זה מאוד רחוק (אני בצפון) וגם קצת המחיר. בתקווה שאוכל (או שלא אצטרך יותר) בפעם הבאה. ושוב תודה לך נעמה ממני ד.
ובאותה הזדמנות- יש לי שאלה כללית לכולם/ן כיוון שאני לא פותחת הודעות חדשות, הבנתי שאסור ואם ראיתי הודעה קודמת בדפים קודמים והייתי רוצה להגיב או לשאול בהקשר וכו´, אם אכתוב תגובה בעצם אף אחד לא יראה (לא שאני צריכה שכולם/ן יראו, אך לפעמים זה נותן גם לי עידוד מסויים, האם ניתן להעביר את ההודעה לדף ראשון, או שאסור לעשות זאת???? האם הייתי מובנת בכלל?

נועם@בת

New member
רגע רגע, מי אמר שאסור לפתוח הודעות

חדשות? מה, אני כזאת מפחידה?
אם לא היות פותחים הודעות חדשות, הרי היה לנו עמוד אחד עם מליון הודעות משורשרות
הרעיון הוא לשרשר, כמו שכתוב כאן. הודעה ניתנת להקפצה 3 ימים מהרגע שנכתבה. אם את מוצאת הודעה בעמודים קודמים שעדין לא עברו 3 יממות מרגע שנכתבה, את יכולה ומוזמנת לענות עליה, וכך היא קופצת להיות ההודעה הראשונה בפורום. כל רעיון ההקפצה הוא כדי להמשיך בדיונים עם כמה שיותר תגובות, במקום לפתוח הרבה הודעות ראשיות. אם כבר עברו 3 ימים ואת רוצה להמשיך ולדון בזה- תפתחי הודעה חדשה. מותר לפתוח הודעות חדשות, רק צריך להקפיד על שרשור לפי הכללים בלינק שצירפתי.
נועם

חס וחלילה מפחידה ../images/Emo42.gif

כפי שכבר כתבתי בעבר, מתאים לך ביותר השם שלך, נועם, שכן את נותנת תחושה של נעימות וחמימות - (וכך כל הפורום) - הרי שייך לך, ורואים זאת!! רק שהבנתי שלא פותחים הודעות חדשות, עכשיו אני קצת יותר אדע. ובאמת יש לי שאלות (משונות מאוד, לטעמי) וחלק היו מתאימות למה שכתבו בעבר אך לא רציתי לפתוח הודעות ולא ידעתי איך ניתן לכתוב שאלה והרי ההודעות בדפים קודמים. ובאמת בהזדמנות הקרובה אשאל את שאלותי, בתקווה רבה שידעו לפחות לענות לי ואם לא לעודד כפי שאתם/ן כבר יודעות/ים. מקווה שיהיה לי זמן נוסף במשך היום או בסופו להגיע, שהרי כרגע זמני תם!
באותה הזמדמנות - איחולים לכל ההריונות והלידות ובהצלחה רבה מאוד להריונות שבדרך
ממני מכל ה-
ד. נ.ב.: באמת שלא יודעת מה הייתי עושה ללא הפורום, חשבתי שאני קצת לבד..

נעמה2

New member
שמחה יקירתי,

הכל בסדר - אל תרגישי שאת צריכה להיתנצל. אשמח ליידע אותך על סדנאות בהמשך - אבל הכי הכי הייתי רוצה שתבואי לסדנה של הריונות !!! ובקשר למה שכתבת אחר כך - את ממש ממש לא לבד!!! ותמיד כשתיצטרכי את יכולה לכתוב מסר או מייל. בהצלחה ופורים שמח
נעמה

אין לי מושג לגבי צ´יסטות אבל...

אם תגשי לפורום הריון אחרי, ישנה שם הודעה של "מיכל של הדר" שנכנסה להריון טיבעי במהלך חודשיים הפסקה.... ואם הטיול לחו"ל הוא עם בעלך- אז מי יודע ואולי הודעתך הבאה תהיה דומה. מטליה- ששונאת קלישאות

באאבו

New member
דוקא לי יש מושג רב לגבי ציסטות../images/Emo22.gif

וכולן כאן צודקות. יקירתי, אין לך הרבה ברירה, אלא לקחת חודשיים הפסקה (או לוותר על הנופש...
)/ בכל מקרה, זה טוב מאד גם לגוף לנוח קצת. תהני, תרגעי, ותחזרי עם כוחות מחודשים באאבו

למעלה