התיעצות בנוגע ליללות

פוזי3

New member
התיעצות בנוגע ליללות

שלום! הכלב שלנו סובל כנראה מחרדת נטישה. בנוסף להרס הבית הוא מיילל ללא הרף ומשגע את השכנים. עברנו טיפול התנהגותי ותרופתי אך ללא הואיל. מישנו המליץ לי על קולר למניעת נביחות. רציתי המלצות האם מישהו התנסה בכך והאם זה יעיל באותה מידה כנגד נביחות וכנגד יללות (אצלנו זה המקרה השני) תודה מראש נ.ב: אני מצרף קישור למוצר

יללות

ערב טוב. קודם כל השאלות: כאשר אתם מתארים טיפול התנהגותי, האם אפשר לפרט קצת יותר ע"מ שאבין מה בדיוק עשיתם איתו ואיזו הדרכה קיבלתם? הייתי ממליץ לכם לנסות ולמצוא חומר שנקרה d.a.p . חומר זה הינו פרומון (ריח) שנמצא בחלב האם כאשר היא מניקה את גוריה. זהו בעצם הריח הראשון שהגור ניתקל בו מרגע היוולדו ומשרה עליו נינוחות רבה. כיום בודדו חומר זה והוא מופיע בדרכים שונות ( ספריי ,קולר , מפזר ריח חשמלי וכו'). מוצר זה אינו נמכר בארץ (עד כמה שאני יודע) אבל אפשר בהחלט להשיגו באינטרנט . מתוך נסיוני , בשילוב של טיפול התנהגותי נכון התוצאות מרשימות. לגבי קולר נגד נביחות , אני לא בטוח שהוא עובד גם על יללות ולפעמים הוא מכניס את הכלב למצב חרדתי חזק יותר מהמצב בו הוא היה עד למפגש עם הקולר. אם תרצו את d.a.p ולא הצלחתם למצוא באינטרנט אתם מוזמנים לשלוח לי מסר ואכוון אותכם לאתר הנכון. בהצלחה והכי חשוב (ואני יודע שזה קשה) לא להישבר... יואב גורן.

SoosKatan

New member
כן, אני השתמשתי בזה

ואני חייבת להודות שזה עוזר. זה אומרנם ממש יקר, אז אני ממליצה להשכיר את זה. אני השכרתי מחנות חיות. זה נחמד, עוזר. איזה גזע יש לך?

למעלה