התיעצות בבקשה

התיעצות בבקשה

שלום לכולם מבקש לשאול אילו שמנים אתרים או משחות טבעיות ,יוכלו לעזור ולהקל במקרה של כאב כרוני בגב תחתון כתוצאה מפריצות דיסק תודה נמרוד

אפשר לרקוח משחה ארומתרפית המכילה

תימוס אדום, פלפל שחור, ג'ינג'ר, ציפורן, אגוז מושקט, על ויטמין E ושמן קלנדולה למשל..

yigalby

New member
אשמח לעזור

יש לי מספר שמנים וטיפולים שעוזרים לבעיות אלו

יעל ND

New member
שום דבר

יש ואפשר להבין, אבל פריצת דיסק - זה בעיה יותר מידי חמורה. כל מה שניתן להכין לא מספיק חזק, כי אין משחה שיטפל בפריצת דיסק, הם יכולים במקרה הטוב להקל על הדלקת שמתפתחת כתוצאה מהפריצה. אלא שכל עוד נשארת פריצה דלקת תחזור שוב ושוב.

ינוקא1

New member
היי יעל

זה לא מדויק. להרבה אנשים יש פריצת דיסק ואין סימפטומים. גם מנסיוני אפשר לטפל בפריצת דיסק ביעילות על ידי דיקור מגע ותנועה , והכאבים לא יחזרו. אני מסכים שטיפול על ידי משחות למינהן מרגיע בלבד.

יעל ND

New member
פריצות דיסק?

יש הרבה אנשים, שקוראים לבלט פריצת דיסק. אבל אם מדובר על פריצת דיסק עצמה, צריך לסבול מחוסר תחושת הכאב, כדי שזה יעבור א-סימפטומטי.

ינוקא1

New member
לכ30 אחוז מהאוכלוסיה

למיטב זכרוני , יש פריצות דיסק א - סימפטומטיות. כמו כן אין הבדל ממשי בין בלט דיסק לפריצת דיסק מבחינת הכאבים שזה יכול לעשות. יש בלט דיסק שיכול לעשות כאבים יותר גרועים מפריצת דיסק ויש פריצות דיסק א סימפטומטיות. השאלה היא באיזה צורה זה לוחץ על העצבים (ובהבנה שלי רמת הכאב גם תלויה בחוזק זרימת הצ'י באיזור).

הכוונה היא להקל על הכאב

ברור לי שאין משחה שתרפא פריצות דיסק ולא בלט דיסקלי הלוחצים על עצבים .כוונתי היא שבנוסף לעיסוי ודאי ישנם שמנים או שילוב של שמנים שמחממים ומקלים על כאבים שיצרה הדלקת באזור ותודה ולינוקא ולסביון על העצות!

יעל ND

New member
להקל בהחלט אפשר

אפשר להכין מחשות ויש גם לפחות 3 משחות מוכנות מאד טובות לעניין. מאחר ואסור לנקוט בשמות בפורום, אוכל להמליץ על שמות רק אם תפנה באישי. בכל מקרה, כל עוד דיסק אינו במקום העזרה, שמשחה נותנת זמנית בלבד, משחה לא פותרת בעיה. ניסית לפנות לכירופרקט או אוסטאופת? אם כן, מה אמרו? אם תרצה, אוכל להמליץ גם על אוסטאופת מעולה.

yigalby

New member
לגבי משחות

שמנים וקומפרסים של צמחים מסויימים מביאים להקלה רבה בכאב ואף הרבה מעבר לכך

למעלה