גם אני לא אקפח, אבל התשובה מורכבת
לכן דבר ראשון למקרה שלא ידוע לך, יש לנו כאן למעלה לשונית בשם "כלים ומידע" ובה סעיף "מאמרים" ושם ניתן למצוא מגוון סיכומי חופשה והמלצות לכל דורש.

אני אתחיל מנושא התקציב - בין כל האפשרויות מוצאות חופשות למפונקים ועשירים, למשל קלאב 4 קילשונים או מתחם 5 קילשונים עם ארוחת בוקר לחדר ושמפניה חופשית בעלות 1500, 1800 וגם 2000 יורו ומעלה לגולש.
מוצאות חופשות לגולשי מעמד הביניים, בכל האתרים באירופה, אם זה חבילות של סוכנויות ואם זה קלאבים בעלות של כ-1200 ועד 1400 יורו.
בנוסף (ואני לא אזכיר את המושג "התכלבות" שהיה בשימוש בפורום, אויש הזכרתי) ניתן להשיג חבילות או להרכיב לבד כאלה בעלות 1100 יורו, וגם 1000 ואף פחות. בד"כ ומכל הניסיון שרכשתי כאן בפורום במשך שנים, הורדת העלות תלויה בכל מיני גורמי חיסכון החל במציאת טיסה זולה (חשוב מאוד) או טיסה בנקודות צבורות, מבצע על רכב שכור או העברה לא יקרה, הרכב של 3-4 ואף יותר בחדר או דירה וחלוקת העלות (גורם מכריע שכולל חלוקת עלות רכב שכור), בישול עצמי (חיסכון גדול), מבצעי תרום עונה באתר - שלם על דירה קבל סקי פס חינם, בעלי ציוד מלא שאינם שוכרים ועוד גורמי חיסכון כיד הדימיון.
עוד אופציה לחיסכון כבר מוכרת לך, מזרח אירופה שממש זול גם בחבילות או אנדורה.
כאמור ניתן להשיג חיסכון גם ברכישת חבילות כמו שציינו באתר מוביל כמו טין, או בהרכבה עצמית.

אני בהרכבה עצמית לאוסטריה (מופיע במאמרים), בתחילת עונה ובמלון בקצה העיירה, הגעתי ל-1300 יורו כי לא חסכתי בסעיפים השונים מלבד העברות, הייתי בחדר סינגל וללא הדרכה בכלל.
לסיכום הנושא הכל פתוח העניין מה מעוניינים להשיג.

השאלה האם נושא התקציב הוא הכי חשוב מבחינתך ועל כך יפול דבר, או שלא פחות חשוב שהאשה תהנה.
אני לא יכול להגיד, אבל האם היא נהנית מכל החופשה, גם אם המגורים בדירה קטנה ובישול עצמי, או שבאמת רק הסקי חשוב (אתר, שלג).

אם לא הייתם אף פעם בקלאב-מד יש כיום מבצעים לחברים חדשים עם 100 יורו הנחה, ועוד 100 אפשר להוריד עם טיסת low cost. רק במקרה שלך תרצה לוותר על ההדרכה ולקחת מדריך פרטי, זה לא הכי זול באתר מכובד.

עוד עצה מבוססת על חברה לעבודה - היא השיגה טיסות איזיג'ט במחיר טוב, הזמינה לבד חופשה בפליין (צרפת) במועדון השמש Club Du Soleil (פינגווין גם מוכרים), ורכב למשפחתה. אמרה שיצא לה 700 לאדם זוג ו-2 ילדים, חופשה כמעט כמו קלאב מד.

המון אפשרויות, רק תבחר מה מתאים לך.
בהצלחה ושנה טובה.