"התינשאי לי???"

בובזמן

New member
זה לא פסול,לדעתי אתה זה שצריך לא לר

לרצות בכך,זה אקסטרא ייחוד..לא היית רוצה להיות בשלשה במקום סגור עם עוד גבר,באיזה פנטזיה של שנכם זה מוריד את הכייף הזוגי..מלבד העניין של החליפה שהזכירו כאן לעיל`(על אף שאני מניחה שאם תעשה אתזה בחורף זה יהיה עם חליפה ארוכה..ממ` זה עניין אישי..עד כמה אתה מעריך את אישתך שלא תוצג בפני אחרים בצורה מסויימת..;-)

אני בזמנו שאלתי רב אם מותר

צלילה עם גברים בגלל שחיליפת הצלילה היא מכנס ולא סתם אלא הדוק הדוק... והוא אמר שאסור :(

בובזמן

New member
תתפלאי לשמוע,אבל..יש!! תראי,רב הדבר

הדברים שלכאורה,לא אמורים להוות בעיה(לגברים) צלילה בחורף עם רכב ישיר לאילת..מהווים בעיה בעיקר מהסובב,זהו גם תחביב..שמעניין גם חרדים..מותר לצלול.אין איסור דאורייתא כזה,רק לשמור על כל מעטפת הבטיחות..קצת קשה,לא מומלץ לאחר נישואין בפרט.זאת דעתי.:$

hatam

New member
ככה תראה הצעת הנישואים שלי:

יושבים שנינו באווירה ספק רגועה ספק מתוחה ספק רומנטית ו---הגיע הרגע.. לא ציפינו שנים... הבחור מסתכל לי בעיניים, ואני בשלו, והוא אומר כמה מחמאות (מקצת שבחו של אדם בפניו) המחמאות האלו יהיו הקדמה להצעת הנישואים שתבוא בהמשך, זה יהיה פשוט משהו בסגנון: "מבחינתי זה סגור וכמובן לכיוון החיובי..." נו, שזה יקרה כבר. בקרוב, אצל כולם!! מאושרת יקירתי, סלחי לי אם אומר לך מעל גלי הפורום כמה מילות תוכחה, שכבר נרמזה לך ע"י אנשים שונים באשכולות אחרים: תצאי מהקיבעון, נראה שבמשך הרבה שנות שידוכים הכנסת עצמך למסגרת ובה נמצאים תכונות הבחור לעתיד והרשימה ארוכה.. תפסיקי לחיות באשליות ובדמיונות, את לא הבחורה הכי מושלמת בעולם (מבלי להכיר אותך), ומקווה שההוא מחכה לך, רק את צריכה להגיד "כן" גם אם הוא לא כ"כ מושלם וגם אם הצעת הנישואים שלו לא מוצאת חן בעינייך. סה"כ חיים עם הבן אדם לא עם ההצעה..... מתי כבר נראה את הודעתך: ב ו ק ר השמיים נפרסו מעל, בצבע תכלת, בהירים יותר מתמיד, מבשרים על התחלה חדשה של דרך, דרך ארוכה של כמה עשרות שנים דרך בה הוא ואני נצעד יחד לעולמים ותודה לבורא העולם שתמך, תומך ויתמוך תמיד! ואז תהיי סופסוף מאושרת באמת (-:

מרשה לך יקירתי

בחיים אבל בחיים לא אמרתי ולא רמזתי שאני מושלמת. ההיפך הוא הנכון אני תמיד טוענת שאני לא בכלל לא מושלמת,מאף בחינה. {ואת זה את יכולה לשאול את כל מי שמכיר אותי} אבל איך כתבת יפה:"מבלי להכיר אותך". נכון,סיפור חי'י הוא מורכב ולא פשוט ולכן ממש לא קל לי למצוא את החצי המשלים. ולא!!! אני לא אתחתן מתוך ברירת מחדל!!! אעדיף להיות מבוגרת מכוערת ובודדה מאשר להתחתן מתוך ברירת מחדל ולחיות חי'י סבל או להתחתן עם מישהו שעשה לי 'טובה' ולקח אותי לאיזה ועל כך אני חבה לו את חי'י. וע"ז נאמר בדיוק:"אל תדון את האדם עד שתגיע למקומו" מאחר ואינך במקומי אינך יכולה וראשית לדון או לשפוט אותי.

חחחחחחחח...חמוד אתה...

kiss 18

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifממש ככה, שתדעו ש...

הדברים הטובים קורים ברגעים הכי לא צפוייים בחיים! וזה כ"כ נכון...

זהבי24

New member
וכי נראה לך שחכמים טעו כשאמרו

טב למיתב טן דו מלמיתב ארמלו ?

בציבור החסידי אין מושג של "להציע נישואים"

אבל אם אתעלם מזה (כי אני לא -הכי-חסידית-שיש) ואתן את דעתי האישית, אז ככה: בפעם הראשונה הייתי מאד קיטשית, וציפיתי לרומנטיקה ועוד רומנטיקה ועוד רומנטיקה (ככה זה נערת טיפש-עשרה שעוד אין לה 18). הצעת נישואין לא היתה (כאמור... לא מקובל) אבל היו מחוות רומנטיות לכל אורך תקופת האירוסין (לא נהוג גם, אבל החלטנו לדלג על המקובל והלא מקובל). היום אני הרבה יותר מפוכחת והרבה פחות רומנטית, לפחות בפנטזיות שלי. אני אשמח אם הגבר הבא (והאחרון) יידע להתייחס לפרטים הקטנים שיכולים לעשות כל דבר להרבה יותר מיוחד, ולא יזיק אם הוא יצליח לשבור את מעטה הריאליות שהתכסיתי בו ולהחזיר אותי מידי פעם לנערה הקיטשית, החולמנית והרומנטית שהייתי פעם. ובעיקר, שיזכור שלא חכמה להיות גבר-גבר בין האירוסים לחתונה, אלא חשוב יותר להיות כזה מהחתונה והלאה...

אוי, נו...

מתנות קטנות, פגישות "סודיות" (אצלינו לא נוהגים להיפגש בין האירוסים לחתונה בכלל. אז נפגשנו פעם בחודש בלי שאף אחד יידע. אח"כ התברר שעקבו אחרינו וכולם ידעו), הפתעות וכו'... לפעמים הדברים הקטנים הם הגדולים באמת.

kiss 18

New member
דוסו'וש, אפשר לשאול משהו?

התחתנת בגיל 18?? יש לי חברה חסידית שהתחתנה לפני שבועיים בערך, והיא גם אמרה לי שלא ניפגשים אצליהם בין האירוסין לחתונה, וזה היה תקופה בין שניהם של 9 חודשים, באמת אפשר להבין למה עשיתם פגישות סודיות... באמת כל הדברים ה"קטנים" האלו הם הדברים הגדולים... אפילו במתנות קטנות, שלא משקיעים הרבה כספים, פרח, או ברכה יפה, ועוד הפתעות... העיקר שהכל מה-
יום טוב!

שאלי, בתי... ../images/Emo8.gif

התארסתי בת רבע ל - 18 (יש דבר כזה? אם לא - עכשיו יש!) והתחתנתי בת 18.5. אני מצטערת מראש אם אני הולכת להרגיז כאן מישהו-מישהי, אבל השיטה בה לא נפגשים מספר חודשים ופתאום, בום, מתחתנים - לא מקובלת עליי בכלל. עם זאת, גם פגישות צפופות כמו אצל הספרדים והליטאים לא מקובלת עלי. אישית, הייתי מאורסת 7 חודשים ונפגשנו 5 פעמים בסה"כ. זה גם מעט מידי, אבל זה מינימום הכרחי.

kiss 18

New member
תודה אימא, אני ניפעמת ממך כל פעם מחדש...../images/Emo140.gif

אימא הוו אימא חבקיני חזק...ולעוווווווולם לא ניפרד....המשיכי נא. אני לא יודעת איך לימדו אותך שעון, אבל רבע ל 18, הכוונה ל- 17.45....אהההההה עכשיו אני רואה שכתבת שהתארסת ברבע ל 18...סורי, טעות שלי! וכל אחד יעשה מה שמקובל עליו, מה שאצלי לא מקובל זה שיש חסידות שעושים פגישה אחת, ויאללה חתונה..(תתפלאו אבל יש כזאת!) אבל כל אחד יעשה מה שטוב לו..ושיבושם לו! בטח הגעגועים היו בשמיים...ואם הוא הביא לך כל פכם מתנות קטנות, אני רק יכולה לשער איזה אהבה פורחת היה... יקירתי, תצליחי בכל אשר תיפני... (תאמיני או לא, אני עדיין מחפשת שגיאות כתיב שלך, כדי שאוכל להביא לך את ניקמתי המתוקה..) ממני, ביתך

למעשה,

קשה מאד לתפוס אותי בשגיעוט כטיב או כיבור. אל תשכחי שזה חלק מהעבודה שלי, אה, וגם חלק (גדול) מהקסם שלי
אני מגיעה מאחת החסידויות שנוהגים להיפגש פעם, מקסימום פעמיים, אבל אני נפגשתי 3. על הפרנציפ! תראי, הרעיון של להיפגש מידי פעם הוא בחלט כדי ליצור געגוע ורצון להינשא, ולא רק "כי חייבים". אצלינו זה עבד... הגעתי שמחה לחתונה, לא בגלל השמלה (המהממת) והנעליים (שכאבו לי נורא), אלא בגלל שבאמת רציתי. אולי זו אחת הסיבות שהאכזבה שלי היתה גדולה כל כך. או כמו שאמא שלי אומרת: "מה חשוב שאת חכמה? יותר חשוב שיהיה לך מזל!" אחחח. פולניה שכמותה (ושכמותי).

kiss 18

New member
על הפרנציפ?? כבר מגיל קטן את עושה דווקא???

היייייי לא חשבת שאני לא אשים לב נכון??בחלט= בהחלט..אחח תני לי שניה להתמוגג...איזה כייייף... געגוע געגוע אבל יש גבול אני חושבת, חברה שלי אמרה לי שהם עשו משהו כמו 2 פגישות, ויש פרק זמן בין האירוסין לחתונה של 9 חודשים, הוא בכלל מחו"ל, אז הוא חזר לחו"ל..ובא לפני החתונה, בשביל לעשות אירגונים אחרונים... זה מוגזם אני חושבת (טוב, לא כולם ככה, אני יודעת...) אז זה מה שסבתא שלי אומרת??? אני (אשתדל) לא לאכזב אותך...

למעלה