"התינשאי לי???"

"התינשאי לי???"

בוקר אחד {או בלילה.. אני גמישה...} הוא יביט בי פתאום וישאל: "מאושרת,תגידי לי.את אוהבת אותי???" "אתה השתגעת?! עכשיו נזכרת לשאול???" "לא..פשוט... חשבתי..." הוא יגמגם.. "כן???" "שאם את אוהבת אותי אז...אולי כדאי ש...נתחתן." "אתה השתגעת??? אנחנו נשואים כבר 40 שנה.מה להתחתן עכשיו???" "נשואים??? באמת??? ואיך הצעתי לך נישואים???" הוא יגרד בפדחתו {"פחחחחחח...." חשבתי לעצמי..."מיי הציע???" הי'ה לילה.שתינו יותר מידי.לקחתי רובה ציד והודעתי לך שאם אתה לא מתחתן איתי אני מורידה לך את הראש. בבוקר לא זכרת כלום ואחרי חודשיים היינו ברבנות...} "אתה באמת לא זוכר??? הי'ה לילה.אתה הדלקת כתובת אש,"מאושרת,התינשאי לי???" האש התפשטה. שרפת שמורה של פרחים נדירים ועד היום אנחנו גרים בדירות שכורות כי אין לנו כסף לקנות בית." ושנינו נצחק והוא יגיד "כן,היינו צעירים ומטורפים." ואני אתקן אותו בפולניות:"35 זה כבר לא כ"כ צעיר פנחס..." ועכשיו...המציאות... איך הייתם רוצים שיציעו לכם נישואין???

בוקר...

הרבה חיבוטי נפש עברו עלי בשאלה "איך אציע נישואין בבוא היום"? ו... לצערי, אני לא חושב שאלך על משהו גרנדיוזי. בהזדמנו זו, אשמח לשמוע רעיונות... משהו שיתאים לשידוכית, משהו ריאלי.

פשוT אJי

New member
למען האמת....

אני לא חושבת שצריך משהו גרנדיוזי...מספיק שזה יהיה בזמן המתאים...........
לא מוקדם מיד...... אני חושבת שהרגע עצמו מספיק מרגש בשביל לתכנן אותו בצורה מלאכותית.......

אכן, הרגע מרגש,

אבל אם מדברים על רגש, זה לא כ"כ רגע רגשי. זה רגע שמגיעים אליו לאחר שיקולים קרים, וממילא אין שם יותר מדי רגשות ולבבות פורחים באוויר.

פשוT אJי

New member
יפה לך.....

הגדרת טוב........
הדרך להחלטה אכן נשקלת בקור...אבל מאז שהוחלטה ההחלטה ניתן אור ירוק לרגש... כשהשכל סיים לומר את דברו מתחיל הלב להרגיש, כך אני רואה את זה מכל מקום...............כך אני רואה את זה מכל מקום...............

אכן,

ברגע עצמו של הצעת הנישואין-לא צריך עוד דבר. זה רגע כ"כ פנימי, כ"כ עמוק, כ"כ עם נגיעה בנצח שאין הוא צריך עוד דבר כדי להיות מושלם. הוא הכי אינסופי... רק שזה יקרה בזמן טוב... והרגע יעשה את שלו {ושלא ישכח להביא איתו טישו כי באותה שניה עם הדמעות שלי אני מניחה שגם הכינרת גם התיכון ואפילו ים המלח יוצפו...}

ניסית

להציע לה בSMS??? פשוט תרשום בהודעה: "חשבתי על זה כל השבת ואני לא רואה דרך אחרת חוץ מחתונה..." או פשוט תקנה לכם כרטיסים לדרום אמריקה ותרשום את השמות שלכם עם שם משפחה שלך...

פשוT אJי

New member
SMS???

אני אישית לא אהבתי.... אם הוא באמת רוצה שיהיה מספיק אמיץ להודות בזה
.............

אנחנו

במשך 20 שנה {או יותר} חושבות על כל פרט ופרט שקשור לחתונה... איך יראה האולם איך תראה השמלה איך יראה החתן.. אז שגם אתם תזיזו קצת את הגלגלים במח!!! כל מה שאתם הגברים צריכים לדאוג לו זה שההצעה תהי'ה מספיק טובה כדי שנגיד לכם כן. אה ואתה... חסר לך שלא תציע בדיוק איך שאני רוצה שתציע

דיתIש

New member
אני באופן אישי--

לא יכולה לסבול דברים גרנדיוזים, שמעתי בזמנו הרבה הצעות נשואין שונות ומשונות ולא התחברתי לאף אחת (צללו באילת והציע לה טבעת [נו טוב הוא חילוני] לקח אותה לפריז ועל האייפל [עוד חילוני], שמעתי על אחד שעשה הצגה כאילו אוסרים אותו וכשפתחה את הבגז בגלל המשטרה ראתה מלא בלונים ופתק.. ועוד מלא מלא..) אני אישית לא יכלתי לסבול שיעשו לי כאלו דברים. למזלו הוא לא עשה את זה.. פשוט ישבנו ודיברנו והוא אמר מה שהוא חושב. ומכאן הכל היסטוריה...

בובזמן

New member
לצלול?פיזית?או למצפה התת ימי?

צלילה,בעיקר מלווה עם מדריך שהוא גבר,מקובל.לא!כייף?!מטורף,לפני החתונה,זה לא כדאי..נגיעה וכו..זא-יחד עם הזוג המתעתד.. זה רומנטי בהגזמה..אישית..לא הייתי מתנגדת..אחד הדברים השווים אבל רק עם חליפת צלילה ארוכה,(צניעס`;-))ובחורף כי בנינו,אילת לא לחרדים..

בובזמן

New member
תאמת,חרדים לא,אוליי חוצניקים,שהם יו

יותר פתוחים..תמיד יש את הנחשון שקופץ למיים:p

דיתIש

New member
אני חושבת, בעצם בטוחה

שזה אסור מבחינה הלכתית. זה נראה לי פשוט מגעיל ודוחה לעשות את זה לפני החתונה. (וגם אחרי החתונה זה בכלל לא ככ חלק, אני לא אלבש חליפת צלילה ליד גבר )

דיתIש

New member
זה לא קשור לבעל

לידו אין בעיה. הבעיה מתחילה שיש עוד גברים מסביב, ונשים בלבוש צלילה מסביב. ומה עם המדריך צלילה? או המדריכת צלילה? הם גם כן בני אדם

למעלה