התיכונים בעיר

• פותח הנושא igalm
  • פורסם בתאריך

igalm

New member
התיכונים בעיר

שלום,
מישהו יוכל להגיד לי האם הרשימה הזו כאן של בתי הספר העל יסודיים היא הרשימה המלאה של כל התיכונים הקיימים בעיר?
http://www.modiin.muni.il/ModiinWebSite/ArticlePage.aspx?PageID=342_237

ו2 שאלות נוספות:
1. איך אפשר בעצם לברר איזה תיכון טוב יותר ואיזה פחות, מישהו יודע אולי איפה יש פרסום של נתונים כלשהם?
2. האם ההרשמה היא על בסיס מקום מגורים בלבד או שמדובר בתהליך קבלה של ממש?
נניח ומתעניינים בתיכון עירוני א' אבל גרים בקייזר, האם זה אומר שפשוט אין אפשרות להירשם לשם כי התיכון נמצא בצד השני של העיר?

אני שואל בשביל ההורים שלי ששוקלים לעבור לעיר ואחותי הקטנה תעלה בעוד שנה וחצי לכיתה ז', הם רוצים להבין פחות או יותר מי מול מי כאן מבחינת התיכונים לפני שהם מחליטים באיזו שכונה לחפש דירה.

תודה רבה.

היי, אני אנסה לענות על השאלות

1. אי אפשר לומר על תיכון אחד שהוא יותר טוב מהשני, כי הורים מהתיכון השני יקפצו ויגידו שזה לא נכון ומה פתאום. לכל תיכון יש את המעלות והחסרונות שלו.
הילדים שלי לומדים בעירוני א' ואנחנו מאוד מרוצים, גם מהצוות, גם מהרמה הלימודית, גם מהתכנים...

2. בעיקרון, ההרשמה היא על בסיס מקום מגורים, אבל כיוון שבכל תיכון יש מגמות מיוחדות לו (מחול בעירוני א', ספורט בעירוני ב' וכד') - ניתן להתקבל לתיכון רחוק מהבית אם מתקבלים לאותה מגמה.

ממה שראיתי - הרשימה באתר נכונה.

igalm

New member
תודה עפרה

האם ידוע לך על כמה ילדים פחות או יותר מדובר בכל שכבה למגמה?
אחותי הקטנה רוקדת הרבה שנים ומגמת המחול יכולה מאד להתאים אבל השאלה היא עד כמה לוקחים בתיכון הזה בצורה רצינית ומקצועית את האומנויות.

למעלה