התיישאתי....

b o o

New member
תגובה:

כמו שאמרו פה-יש באוסטרליה גם גלים של חצי,תתפלא... והמטרה העיקרית שלי הייתי טיול ולא לגלוש,אבל יצא לי לגלוש פה וושם... והמקסימום שאני ראיתי היה 4 מטר......באותו רגע לא האמנתי שיש משהו יותר גבוה מזה,אבל אתם אומרים שכן...

BADbob

New member
טחחחח אחי

ברוב המקומות יש הרבה יותר מ4 מטר יש הרבה מקומות שהגלי עד כדי קח גבוהים שאתה צריך אופנוע ים שיגרור אותך כדי לתפוס אותו

TKone

New member
אתה סתם מבלבל את הכל...

משתמשים בגלשנים שיש להם מקומות מיוחדים לשים את הרגליים ובאפנועי ים רק בשבירות רחוקות מהחוף! זה לא ממש קשור לגובה של הגל... מה נראה לך שכשיש בהאווי גל של 6 מטר אז כל הגולשים באים עם אופנועי ים?? זה רק כשהגל נשבר כמה קילומטרים מהחוף והשבירה היא מסוג מיוחד... יש שבירות אדירווות!!! בגובה שלהם כמו בCORTEZ BANK!!! בCORTEZ BANK יש את הגל הכי גבוהה בעולם!!! גלים שמגיעים ל10 מטר!!!! גלים שאתה אפילו לא מדמיין! זה נמצא 160ק"מ מחופי דרום קליפורניה ולשם לוקחים אופנועי ים.. (לשם בכלל חייבים סירה גדולה לא רק אופנוע ים עלוב וגלשן...) תראה את התמונה.. אתה יודע איך נראה גל כזה כשאתה לידו במים? או שאתה קופא על המקום או שאתה מקבל חום מהאדרנלין:) !

BADbob

New member
ואם אתה נופל פיייייייייייייייייייי

זה כמו קפיצה חופשית ראסמי ליפול מההתחלה של הגל הזה למעלה אתה מת כאילו תחשוב זה כמו איז בניין של 6-7 קומות מה אם תקפוץ מגובה כזה למים אתה תמות בטוח הלאה אם כן אתה מהאלוש קופצים מצוקים למרותש אינ לא בטוח בזה כי כמה שאני יודע אתנ נופל לתוך ה גל ולא ישר לתוך המים למי שורצה לראות כנסו ל www.surfermag.com יש שם כזה סרט שרואים אנשים נופלים זה מה זה מצחיק אני מדבר איתכם נפילות מגובה רציני

DaRזה אני

New member
הפיתרון האולטימטיבי

SOFTOPS או LONGBORDS ושתהיה כבר טוב תוכל לקנות איזה 1.90 בטח תמצא משהו מקיסמום נועדת ליהות לונגבורדר אחי סורי על הביאוס

BADbob

New member
איכסססס אל תקנה לונג בורד

גלוש על סופט אופס עד שתשתפר עדיף איכסה שלא תעיזב לונג בורד זה דבר איטי רצח סתם מסריח אין אנדרנלין בכלל אל תקנה לא זה ולא זה תחסוך כסף ותקנה משהו שטוב לך

DaRזה אני

New member
איטי חחח

בואנה אם אי לך מושג אז אל תגיד זה גודל יציב והרבה יותר מהיר לשם כך וממש ממש קל לתפוס איתו גלים וגם שהם רק מתחילים לעלות ולא צריך להתאמץ זה מהיר דיי לדבר

BADbob

New member
מה אתה דפוק?

התכוונתי למהירות שיש לו על הגל לא לחתירה חחחחחחחחח אולי על גלים גדולים של מטר וחצי + זה מהיר והוא גם יותר מיועד להם אבל על הגלים שאנחנו מקבלים בארץ הוא לא זזזזזז אני רואה תאנשים באקסטרים הם זזים איטי רצח אם זה ועוד על גלים של איזה 80 זה סתם פיחסה ומה שאמרתי נגיד על מטר וחצי אפילו שזה יזוז מהר גלשן אחר יטוס לונגבורד זה סתם לאנשים שהתחילו לגלוש עוד לפני שהיה שורטים והתרגלו לזה ............

BADbob

New member
חוץ מזה אם זה "הרבה יותר מהיר"

אז למה אתה לא גולש על זה

b o o

New member
badbob....

אני לא טמבל,אני יודע שיש גלים קצת יותר מ-4 מטר בעולם,אבל עדיין-להגיד טחחחח על גל של 4 מטר? ביום שתעיז להיכנס לים עם גלים בגובה כזה,תרים צילצול... אמנם זה לא הכי גבוה שיש,אבל תאמין לי שזה משהו אכזרי...

BADbob

New member
כן יש בעיה אחת רק.............

ביום שזה יקרה ........................... זה הקטע שזה לא יקרה חחחחחחח רק אם יהיו סגופות טיפונים בים התיכון פיתאום חחחחחחחחחחח

BADbob

New member
למרות

שהקיץ הזה אני 90% נוסע לטנריף שזה מקום אם גלים פצצים אבל גם שם 4 מטר אני לא יראה

BADbob

New member
למרות

שהקיץ הזה אני 90% נוסע לטנריף שזה מקום אם גלים פצצים אבל גם שם 4 מטר אני לא יראה

DaRזה אני

New member
כי אני ניסיתי ו..

אני ניסיתי ולא אהבתי את זה זה לא הסיגנון שלי ולי אין שום בעיה עם גלשנים ואני לא מתכוון להחליף את הגלשן שלי רק בעוד שתי קייצים כי אני לא אהבל מפגר שקונה גדלןש ומחליף כל קיץ אם הוא מתאים אז עליו גולשים! ככה אני יתקדם יותר מהר ואז בעוד שנתיים אני כבר יעשה הזמנה של איזה גלשן חיה!

למעלה