התיישאתי....

b o o

New member
התיישאתי....

אני כבר מחפש מלא זמן גלשן שיהיה מתאים לי...משהו כמו 2 מטר ו-45 ס"מ רוחב,ואני לא מוצא!!!!!!ואלה שאני כן מוצא עולים איזה 1500 שקל שאין לי אותם...אני מתחיל אז אני רוצה משהו זול אבל אני לא מוצא...כל מי שאני מכיר שמוכר גלשן מוכר גלשנים נמוכים מדי בשבילי,ובאינטרנט אני גם לא מוצא... לאן לפנות?

resh0

New member
מתחיל עם 45 סמ' רוחב?

ממי קיבלת הדרכה? תזרום לכיוון ה 50 סמ'!!

BADbob

New member
45 ?!?!?!?!?1

אתה צריך לפחות 47 מינימום גבולי וגם זה עדיף יותר רחב אחי לך למוסא או אינטרסרף הם יסדרו לך משהו יש להם מגוון ענק אם לא תצא שם לך לווטר קריצ'רס או בורדר ליין

TKone

New member
גבר.. 45?? אין דבר כזה בכלל...

2 מטר ו45 רוחב זה לא פרופורציות נכונות... אין כמעט דבר כזה!! אם אתה מתחיל והגובה הוא 2 מטר אז 50 או 49+ בדוק!

b o o

New member
........

לא קרה שו0 דבר...טעיתי לא נורא.. :) השאלה היא מה המחירים בחנויות האלה<?

TKone

New member
תיכנס אם אתה רוצה עצה קטנה...

בדרך כלל בחנויות של יד שנייה (surf center(spider), Inter-surf,Boarderline ווטר קריצ'רס וכ'ו...) מוכרים רק גלשנים משומשים אבל עדיין במצב טוב! והמחירים שם הם בדרך כלל חצי ממחיר של חדש או בכמה מאות יותר.. אבל הם לא סוחרים (מחליפים וקונים) בגלשנים ישנים או ממש משומשים!! אם אתה רוצה ליקנות גלשן בממש מעט כסף.. אתה יכול לחפש בפורום יד שנייה של ישרקאם www.isracam.co.il... זאת אחת הדרכים היחידות לקנות משומשים במחיר זעום! (כמובן שגם מה שתקבל לא ישתווה לגלשן חדש או גלשן יש שנייה מחנות) אולי יהיה לך קצת נדיר למצוא גלשן בגובה כזה... כי בסופו של דבר לא הרבה גולשים אם גלשנים בכאלה גבהים.. אבל תמשיך לנסות.. בסוף אתה תמצא משהו!

b o o

New member
כן אני בודק בישראכם גם...

אבל אין שם כלום... אני לא מבין אבל-למה אנשים לא גולשים בגבהים האלה? זאת אומרת-אני מטר 83 בערך,אז אני צריך 2 מטר לפחות לא? או שזה בגלל שאני מתחיל אז אני צריך גלשן גבוה?

BADbob

New member
אחי היום ראיתי גלשן טוב לך

היום נכנסתי לספיידר לחפש חליפה אני עכשיו נזכרתי היה שם משהו טוב לך אבל הוא נריאה לי היה יקר לא בטוח בלכ מיקרה לך לשם ותיראה נגיד וטעיתי אז לך לאינטרסרף שזה קרוב לשם

TKone

New member
בדיוק גבר...

אם אתה מתחיל והגובה שלך זה 1.83 אז אתה צריך לקנות גלשן 2.10 בערך... ואנשים לא משתמשים בכאלה גלשנים גבוהים.. וגם גולש שהוא 1.83 אבל הוא מיקצועי אז הוא יגלוש אם גלשן +- בגובה שלו.. 1.87 או משהו כזה... לדעתי תצטרך להזמין חדש בגובה כזה...

BADbob

New member
אחי יש לי עוד פיתרון

יש גלשנים כאלו חצי קשיחים אם ציפוי גומי של חברה שקוראים לה softops אתה יכול לקנות גלשן יחסית קטן שלהם וזה לא ישנה כי הם כבדים אם אתה רוצה לבדוק על זה דבר אם האנשים בטופסי www.topsea.co.il עכישו בטח כולם יצרחו שלא תקנה את זה........... בכל מקרה טיקון סתם מגזים אתה לא תצטרך לעשות הזמנה יש ב1500 ככה הרבה גלשנים כאלו והזמדנה עולה 2500 שקל

b o o

New member
זה הקטע...

מאיפה אני אביא עכשיו 1500?+חליפה? אוףףףף למה לא התחלתי ללמוד כמה שנים קודם שעוד הייתי קטן ומצומק...העולם היה נראה הרבה יותר טוב,או לפחות הכיס.

TKone

New member
2500 או 1500 זה לא משנה לו כי

אין לו גם לא 1500... ואתה צודק.. אל תקנה את זה!!!! זה חרא... חבל באמת שחבל... למה סתם לשלם ואחרי זה להדפק

BADbob

New member
וואלה אחי אני יגיד לך מאיפה תביא

יש תדרך הקשה: לך תעבוד ותחסוך עד שיהיה לך או תדרך הקלה:לגנוב גלשן חחחחח מה לעשות לך תמצא איזו עבודה ותתחיל לחסוך לזה ............

b o o

New member
אחי-עבדתי והוצאתי הכל...

נשמע כאילו יש לי מלא תירוצים,אבל ככה זה באמת...עבדתי מלא בחופש והוצאתי על טיול לאוסטרליה עם חברה שלי (חסכנו הרבה זמן...לא בא משמיים) בקיצור הוצאנו המון כסף כי היינו 3 שבועות,ושם ממש התלהבתי מגלישה וגם התחלתי לגלוש שם על גלשנים ששכרתי,אבל בארץ אני לא מוצא לי... :( :(

BADbob

New member
מה איך ?!?!?!?

באוסטרליה כל גל שם הוא 3 מטר מינימום אפילו אם היה לי לונגבורד של 4 מטר לא היית מצליח לתפוס את זה (בהגזמה) למרות שפה ושם יש כאלו חופים שהגלים לא מי יודע מה (ניראה לי לפחות) אחי אין ברירה תעבוד עוד פעם ותחסוך זה לא עניין גדול אתה בטח מרוויח איזה 20 לשעה תעבוד הרבה תרוויח איזה 150 ליום אחרי איזה חודש (האו גם צריך לשלם חשבונות וזה) יהיה לך גלשן

TKone

New member
מה הקשר בכלל?!

זה שבאוסטרליה יש גם גלים של 3 מטר אז זה אומר שאין גם גלים של חצי?

BADbob

New member
אתה יודע מה

קרא עוד פעם את ההודעה שלי הפעם תשים לב לפרטים .... ומה כתבתי אין לי כוח עכישו להגיד לך את זה

DaRזה אני

New member
אל תהיה TWAT אתה לא תמיד צודק

לא בכל החופים יש 3 יא גאון! יש חופים סגורים ומקומות שהריף או החול בהם שונים ולא כל יום יש שלוש מטר גם להם לפעמים רחוקות יש פלטה

DaRזה אני

New member
אל תהיה TWAT אתה לא תמיד צודק

לא בכל החופים יש 3 יא גאון! יש חופים סגורים ומקומות שהריף או החול בהם שונים ולא כל יום יש שלוש מטר גם להם לפעמים רחוקות יש פלטה

BADbob

New member
לדר ולטיקון

לדר- הגלים באוסטרליה בהרבה מקומות מגיעים ל8 מטר ויותר.... המדריך שלי היה שם והוא סיפר לי.. ולטיקון - טיקון8 אם תסתכל טוב בהודעה שלי כתבתי שאולי יש חופים שיש בהם פחות כאילו מה אתם עיוורים או משהו?

למעלה