התייקרות המחירים בקופי טיים

התייקרות המחירים בקופי טיים

חברים, עד עכשיו חתמו על העצומה להחרמת קופי טיים 38 איש, זה מספר נחמד, מתחלק ב2 ו19, אבל לא באמת מספר שידגדג את בעלי קופי טיים. אם למישהו יש רעיון איך לקדם את העצומה אני אשמח לשמוע (xorxor אני לא מתכוון לארגן הפגנה
) אם מישהו עוד לא חתם הוא מתבקש להזדרז. תודה ובהצלחה לכולנו: העצומה נ.ב אם מישהו חיפש דוגמאות למחיר בפועל לעומת צפי מחירים - תבדקו כמה אנשים שמו לב שהם משלמים עשרות אחוזים יותר בקפיטריה..

asafac

New member
למרות שאני לא קונה קבוע בקופי טיים

הייתי שמח לחתום... אבל.. בכל אופן - הסיבה שאני לא חותם זה רק בגלל שזה מחייב לתת מייל. אולי זה מרתיע עוד אנשים

אין לך מייל זבל?

לי יש מייל שפתחתי במיוחד כדי לתת אותו בכל מיני מקומות כאלה שמחייבים לתת מייל ושאחר-כך מפציצים אותו בפרסומות

היי תתחדשו על הפורום החדש

אני מציעה שתעבירו את העצומה בשיעורים כדי שיחתמו ליה זה מה שעשו עם העצומה על המכון כושר וזה הלך מצויין אני בכל אופן אשמח להעביר את העצובה בשיעורים שאני נמצאת בהם

אני נגד

New member
הפתרון הוא לא לחתום אלא לא לקנות

יש פה אנשים שחותמים ואני רואה אתם קונים שם. הם יורידו מחירים לא אם תעבירו להם עצומה אלא אם הם ירגישו שהרווחים שהם יורדים. אז אל תעשו מהעצומה סיפור של למה אתם לא חותמים. אני לא חתמתי אבל גם אני לא קונה שם יותר. נראה לי יותר אפקטיבי

למעלה