גיל המגניב
New member
התייצעות לגבי הכנת עוגת אורז מאודה (אם מישהו יודע...)
בוקר טוב וחג שמח
נכנס בי חשק להכין עוגת אורז מאודה (steamed rice cake) מהמטבח הפיליפיני/ויאטנמי.
במתכון צריך כ-400 גרם קמח אורז. רצה הגורל וכרגע אין לי בנמצא קמח שכזה (היה לי קמח אורז של "דג"ש", אבל הוא טחון גס, מעט פירורי, ולא מתאים למתכון הזה).
חשבתי להחליף את קמח האורז בקמח טפיוקה (אולי בשילוב עם קמח תפו"א), שאני יודע שגם הוא נותן תוצאה אלסטית-משהו, ואף מוזכר בחלק ממתכונים אחרים של אותו מטבח אסיאתי.
האם יש למישהו מושג? אשמח לרעיונות...
בוקר טוב וחג שמח
נכנס בי חשק להכין עוגת אורז מאודה (steamed rice cake) מהמטבח הפיליפיני/ויאטנמי.
במתכון צריך כ-400 גרם קמח אורז. רצה הגורל וכרגע אין לי בנמצא קמח שכזה (היה לי קמח אורז של "דג"ש", אבל הוא טחון גס, מעט פירורי, ולא מתאים למתכון הזה).
חשבתי להחליף את קמח האורז בקמח טפיוקה (אולי בשילוב עם קמח תפו"א), שאני יודע שגם הוא נותן תוצאה אלסטית-משהו, ואף מוזכר בחלק ממתכונים אחרים של אותו מטבח אסיאתי.
האם יש למישהו מושג? אשמח לרעיונות...