התייצבות וכאלה

Funky Giraffe

New member
התייצבות וכאלה

- יום הסטודנט
- ESC

° w a v e °

New member
סטיודנט

עם דניאלה, שחסר לה שהיא לא תבוא כי היא חרשנית
, אז היא באה. יופי

chen2408

New member
../images/Emo7.gif דווקא את השבת הזאת אני סוגרת

שום סטודנטים ושום גגות. מקסימום כמה קסאמים ופגזים.

טיפקסית

New member
דווקא את זאת את סוגרת לא יכולת

לחכות עוד שבוע?. אני סוגרת שבת הבאה,למרות שלא הייתי אמורה. וסגרתי גם לפני שבועיים. אבל תודי ששבתות מה זה עוברות מהר יחסית. לצערי גם אני לא אהיה באף אחת מההופעות

chen2408

New member
עוברות מהר? בפצ"ן אולי...

לא בעזה... טני כל השבת טוחנת עבודה. ובנוסף לטחינה אני גם עושה שבת של בערך שמירות...

טיפקסית

New member
אצלינו רוב הבנות לא שומרות

[יש כאלה שכן,בעיקר בנות הרפואה למיניהן] ורוב החיילים עושים אבט"שים במתקני קשר. מה שכן לאחרונה יש יותר עבודה בשבתות "תודות" לאוגדה הצפונית [אני לא אגיד את המספר מפאת ב"מ]. אל תדאגי,משה אמר שהוא מחכה ליום שיראה אותי ואותך על מדים בהופעה של הדג. אוף אבל לא יכולת לחכות לי עוד שבת אחת? יהיה לי משעמם כי חוץ מהסמב"צים שאיתי ועוד כמה חבר'ה מהגדוד שלנו לא יהיה עם מי להיות. באסה!

chen2408

New member
אני לא שומרת בעמדה עם נשק ואפוד :)

אני בחמ"ל, אבל אני לא יכולה לפרט פה, את יודעת... אני לא מתכוונת ללכת לשום הופעה עם המדים. בשניה שאני מגיעה הביתה אני בועטת אותם לכביסה, עוד בדרך מהרכבת הביתה אני מתחילה להוריד אותם :) הסבב לא כ"כ תלוי בי, הוא קבוע... עד מתי נוב 04???

טיפקסית

New member
יש לך עוד חצי שנה למנאייק

תגידי תודה ואל תשכחי להזמין אותנו למסיבת שחרור [נמצא איפה לעשות]. את גם בחמ"לוס טוב את ענקית,המשרד שלי קשור אצלינו למדור הטכני אבל נחשב חלק מחמ"ל קשר ראשי. אוף,אני סוגרת בדיוק על היומולדתשל משה,לא כיף! באמת תגידו לאן נעלמו הדגים-איפה משה,איפה יאיא,איפה גיא,איפה שלומי? יצאו לגלגל קטנה כנראה סתאם!

chen2408

New member
חחח אני לא בחמ"ל, יש לי שם רק

תורנות... אני במדור קשרי חוץ וארגונים בין לאומיים (בקיצור, אני הכלבה של הקהילה הבינלאומית) ואל תדאגי, נארגן פה לקטנים מסיבת שחרור עם קולה
לאן נעלמו הדגים? לא יודעת, אני שומעת אותם כל היום ברדיו :) עוד שישה חודשים למנאייק! אזרחות - היר איי קום!

lady mika

New member
../images/Emo168.gif

מקווה לזכות להופעה מלאה של הדג הפעם, אבל בכל אופן יש עוד דברים מגניבים לראות מחר.

למעלה