התייעצות

Artboy

New member
התייעצות

יש לי חבר טוב השאמת היא שאני די נמשך אליו. הוא לא יודע מזה כמובן, ונראה לי שהוא סטרייט אבל אני לא בטוח בזה. אנחנו נפגשים הרבה ואנחנו חברים ממש טובים. כשאנו יוצאים כל החבר'ה אז הוא צוחק איתי ומדבר איתי הרבה והכל אחלה, אבל הכל משתנה כשאנחנו נמצאים לבד, או אצלי או אצלי או סתם יוצאים רק שנינו לאיזה סרט, אני מרגיש שהוא קצת מתוח והוא ממהר ללכת במצב הזה שבוא רק שנינו נמצאים בלי שאר החבר'ה... יש מצב שהוא שם לב? אולי הוא מפחד? ואם כן אז מזה אומר? אשמח עם תתנו דעתכם...

רסקול

New member
סוג של תשובה

כללית אני חושב שמי שנמצא במתח זה דווקא אתה ולא הוא. לפחות מהניסיון האישי שלי במצבים דומים. הרבה פעמים גיליתי שהצד השני לא לחוץ אלא משועמם-משהו, ולא מסוגל ליצור אינטימיות [הכוונה לא לסקס] עם גברים. בכלל תקשורת גברים-גברים בחברה שלנו מאוד מאוד בעייתית. מה דעתך, לפעם הבאה, למצוא איזה נושא שיעניין את שניכם, שתוכלו לדבר עליו בחופשיות? יש לי שאלה נוספת - אתה מסדר את הדברים כך שתצאו לבד, או שיש לו גם חלק בקביעת "יציאות" משותפות של שניכם? והצעה, לדעתי אין סיכוי בשלב הזה שיקרה משהו ביניכם, ולתחושתי אתה "מתעללל" קצת בעצמך [שוב, הכל מניסיון אישי שלי, שיכול להיות שאצלך הוא אחר] ולכן כדאי לא להתאמץ לצאת אתו לבד.

חמור007

New member
../images/Emo109.gif

שמע, תשובה חד משמעית אי אפשר לתת, מאחר ואין מאפיינים שבהם תוכל לקבוע אם הוא הומו או לא. אתה מרגיש שמשהו שונה כשאתם לבד, מה זה בדיוק? זה דיי מסובך. אם זה רלוונטי, תפתח איתו שיחה על הומוסקסואלים ותנתח את התגובה שלו. אפשר להתחיל את השיחה בהזכרת מצעדי הגאווה שכל כך שומעים עליהם בכל מקום. בהצלחה.

Artboy

New member
הייי

יש מצב שמה שאמרתם נכון. וכן אני די מנסה הרבה פעמים ליזום שרק אנחנו ניהיה לבד, אבל לווא דווקא בגלל שאני דלוק עליו אלא סתם כי אני חושב שאני מכיר אנשים יותר טוב כשאני נמצא איתם לבד. אבל אני מסכים איתכם ששמתי לב שגברים פחות אוהבים לדבר אחד על אחד ויכול להיות שזה בגלל זה. בכללית לא נראה לי שיש לו משהו נגד הומואים, ואני גם לא מאוהב בו או משהו שאני אלך לספר לו שאני קצת נמשך אליו, אבל סתם סקרן אותי לדעת למה כשאנחנו נמצאים לבד הוא כאילו משנה התנהגות במידה מסוימת. שמתי לב שאין לו משהו נגד הומואים אבל הוא כאילו "מפחד" אם לדוגמה אני אגיד לו הערה בצחוק כמו היית שוכב איתו(עם איזה בחור אחד) אבל ממש בצחוק ואז נראה לי שהוא נלחץ יתר על המידה, בגלל זה חשבתי שאולי יש מצב שהוא גם כמוני נמשך גם לנשים אך גם לגברים אבל אולי אני טועה... הקטע הוא שהוא גם נורא רגיש ועדין וזה הכניס לי עוד נקודות למחשבה בקשר לזה שאולי הוא הומו אבל כמובן שזה רק סטיגמות...

marik

New member
בדיוק

ואנחנו לא ניזונים מסטיגמות. ואם הוא נלחץ ואתה חושב שהוא בעניין - אז למה בכוח להוציא אותו מהארון? למה לגרום לו לסבל ולקשיים רבים יותר ממה שהוא כבר נמצא בהם?

Artboy

New member
עוד משהו

לגבי מה אני מרגיש שונה בהתנהגות שלו כשאני נמצא רק איתו לבד. אז נתחיל בזה שכשאנחנו נמצאים בחברה אז כמובן שכולם מדברים אבל הוא מדבר איתי נראה לי יותר מכולם וצוחק איתי על מלא דברים, בקיצר ממש חברים טובים כשאנחנו עם כמה חבר'ה, אבל כשאנחנו לבד הוא פתאום יותר שתקן, או פחות יוצר קשר עין, או רוצה ללכת מהר, דברים שהם קצת חשודים היות וכל כך כיף לו איתי עם עוד בנאדם או שניים אז מה קורה לו שרק איתי הוא נעשה אחרת? אולי זה לא רק איתי ותמיד שהוא נמצא עם עוד בנאדם הוא שתקן? אולי באמת יש איזה משהו? אולי הוא דווקא ממש לא מחבב אותי? אין לי מושג....

marik

New member
לכל מטבע יש 2 צדדים

אתם נפגשים לבד יחסית הרבה, נכון? איך זה קורה? הרי הוא לא טלית שכולה תכלת... אם הוא נלחץ ולא אוהב להיות בסביבתך - הוא יכל היה לסרב ולהימנע מדייטים איתך. אם הוא מגיע למפגשים איתך לבד - אין סיבה שילחץ. כי אם הוא נלחץ ולא מרגיש בנוח - הוא לא היה בא מלכתחילה. אולי כמו שנאמר - הוא משתעמם. אולי הוא כן בעניין ורוצה אבל מפחד. אולי משהו בהתנהגות שלך מלחיץ אותו (רמיזות שלך, נגיעות שלך, מבטים שלך). יש לו אינטרס להיות איתך? יש לו איזה רווח מהשהייה איתך? למשל אתה לומד איתו למבחנים? עושים ביחד שיעורים? אתה מתקן לו את המחשב? לא יודע... כל דבר כזה יכול להיות אינטרס שלו. תענה על כל השאלות ונמשיך....

Artboy

New member
תשובות

לגבי עם יש לו אינטרס להיות איתי - אז כן, אנחנו עוד כמה חודשים טסים ביחד לטיול בדרום אמריקה ונפגשים שם עם חבר משותף(שהוא דרך אגב זה שהכיר ביננו לפני 5 שנים בערך) שלנו שכבר נמצא שם, אז בהחלט יש לו אינטרס להיות איתי - לארגן את הטיול,לדבר על הדברים וכו'. לגבי משהו בהתנהגות שלי - אני לא פוסל את זה שיש מצב שהוא שם לב שאני מסתכל עליו הרבה או רומז איזה משהו,לפעמים אני סתם צוחק על דברים ויכול להיות שהוא באמת מבין איזה משהו מזה...

marik

New member
תנסה להיפגש איתו מספר פעמים בסבבה

בלי רמיזות ובלי מיניות ביניכם ותראה מה קורה.

חמור007

New member
../images/Emo109.gif

בשורה התחתונה, יש לך יותר מידע על המצב ממה שמסרת, או שתוכל למסור לנו. תשתמש בעצות ש-marik נתן לך, אז זכור כי אלה הם רק טיפים להתקרב ולנסות לברר את מה שאתה רוצה לברר. כמו שאמרתי, אין סימפטומים שבהם תוכל לגלות אם הוא בקטע או לא, מה שקיים אלו הן רק סטיגמות שלרוב אינן נכונות. בהצלחה :)

Artboy

New member
אחלה

תודה רבה על העצות.... אני אקח את זה בחשבון... עזרתם לי... אני רק מפחד שיקרה איזה משהו לא טוב בדרום אמריקה...

חמור007

New member
../images/Emo109.gif

משהו לא טוב? כמו מה למשל? משהו לא טוב יכול לקרות כל הזמן ובכל מקום.

Artboy

New member
חחחחח זה גם נכון

אבל למשל שאני אספר לו את זה בטעות או משהו ואז זה יכול לפקשש את הטיול...

חמור007

New member
../images/Emo109.gif

כן אתה צודק, עדיף לך לא לקחת את הסיכון הזה ולחכות לאחרי הטיול. שיהיה לכם בהצלחה.

למעלה