התייעצות

Artboy

New member
התייעצות

יש לי חבר טוב השאמת היא שאני די נמשך אליו. הוא לא יודע מזה כמובן, ונראה לי שהוא סטרייט אבל אני לא בטוח בזה. אנחנו נפגשים הרבה ואנחנו חברים ממש טובים. כשאנו יוצאים כל החבר'ה אז הוא צוחק איתי ומדבר איתי הרבה והכל אחלה, אבל הכל משתנה כשאנחנו נמצאים לבד, או אצלי או אצלי או סתם יוצאים רק שנינו לאיזה סרט, אני מרגיש שהוא קצת מתוח והוא ממהר ללכת במצב הזה שבוא רק שנינו נמצאים בלי שאר החבר'ה... יש מצב שהוא שם לב? אולי הוא מפחד? ואם כן אז מזה אומר? אשמח עם תתנו דעתכם...

moshe34

New member
אתה מכיר אותו הרבה יותר טוב

מכל הח'ברה פה.... אתה אמור לדעת אם כדי לך לברר איתו את הנושא הזה כדי שכמובן זה לא יזיק לחברות שלכם

W a r r i 0 r

New member
המממ

יש מצב שהוא שם לב. יש מצב שהוא מתוח סתם. אולי מדובר בנושא שקצת קרוב אליו. אתה מכיר אותו הכי טוב מכולנו גבר, אז אולי תשאל אותו או משהו כזה? זה הכי טוב..

Artboy

New member
מה לשאול אותו?

אם הוא בקטע זה נראה לי קצת יפתיע אותו לא?

TheCharmedOne18

New member
../images/Emo29.gif ממש לא ../images/Emo70.gif

אי-אפשר לבוא לבנאדם , ככה out of the blue , ולשאול אם הוא בקטע. צריך קודם לבדוק מי נגד מי פה. אם אתה רוצה עצה שלי - אל ! אל תשאל. אם הוא היה עליז, הגיידאר שלך היה צועק "הומו" בקולי קולות. אבל מהדברים שלך זה נראה שהגיידאר שלך נמצא במצב המתנה, מה שאומר, ש ר-ו-ב הסיכויים שהוא לא הומו. זה שאתה רוצה שהוא יהיה הומו, לא הופך אותו לאחד. אני מכיר את התחושה הזאת, אבל אין מה לעשות. מצטער אם ביאסתי
ערב נעים
עמרי

Artboy

New member
חחחח לא נראה לי

לא נראה לי שיש לי כזה דבר שנקרא גיידאר ואני גם לא ממש מאמין בזה. לווא דווקא אמרתי שהוא הומו, גם אני לא הומו אני אוהב מאוד נשים ונמשך אליהן אבל גם לגברים,ואי אפשר לדעת את זה עליי תאמין לי ויכול להיות שהוא כמוני לא? אני לא מאמין שזה כזה שחור ולבן שאו שהוא סטרייט או שהוא הומו ושוב איך אפשר לדעת מהו? זה ממש לא פשוט לפי דעתי...

moshe34

New member
עדיף שלבסוף לא תיקח סיכון

אם אתה לא בטוח בעצמך ב100% אז עדיף לא לקחת את הסיכון, זה רק יכול להיות יותר גרוע

../images/Emo88.gifמי שלא לוקח סיכונים בחיים לא משיג דברים

שהוא רוצה. אם אני במקומך, הייתי מתעמת עם הנושא בסבבה ב4 עיניים ואומר תכלס שאתה מרגיש שיש איזושהי אי נוחות כששניכם לבד ובא לך לדעת מאיפה זה נובע.. אם זה משהו שאמרת? משהו שקרה? פגעת? זה משהו מיני? זה משהו סתם בכללי ... תן כמה אופציות ותכניס את המיני באמצע ותראה את תגובת הגוף+הפנים ותדע משם הלאה...

sporty19

New member
חומד -

זה שהגיידאר שלך לא מפותח, לא אומר שאין דבר כזה. אתה לא צריך לשכנע אותנו שאתה נמשך לנשים. קודם תשכנע את עצמך
אני סיימתי. אטוץ' פטוץ' סמטוץ'.

W a r r i 0 r

New member
לא אמרתי לשאול אותו ישירות אם הוא הומו או לא.

אתה אמרת שהוא נמצא במתח מתי שהוא איתך, אמרת שאולי הוא מפחד, ואמרת שהוא חבר טוב שלך. אתה יכול לשאות אותו פשוט מה הולך איתו, ואז לאט לאט אולי גם לדבר איתו על העניין. לא להיות ישיר ובוטה, חלילה.

Artboy

New member
טוב אז ככה...

נתחיל בספורטי - כנראה שאתה ממש בנאדם בעייתי היות ואמרתי שאני נמשך לנשים לא כדי לשכנע אותך או אף אחד אחר אלא כדי לספר אל עצמי היות וחלק מהסיפור זה המיניות שלי,ותאמין לי שכמו שאמרתי שאני נמשך לחבר שלי ולא התביישתי בזה, אין לי שום בעיה להגיד שאני נמשך רק לגברים אבל זה לא נכון, אז צר לי לאכזב אותה אבל אני נמשך גם וגם וזה היה חלק ממשפט וכנראה שיש לך בעיית הבנה או משהו או שאתה סתם ממורמר מהחיים אז אל תוציא את זה עליי לך לפסיכיאטר או משהו. בפורום הזה באים לייעץ ולא לקבל התקפות מאנשים עם רקע נפשי מעורער של אנשים כמוך... בקשר לעצות שלכם אני חושב שאתם צודקים ואני באמת אשאל אותו בהזדמנות למה כשאנחנו לבד הוא מתנהג שונה. זה לגיטימי לגמרי, וגם אני בטוח שבאיזשהו שלב אני אספר לו מה אני מרגיש, כי אני לא מאוהב בו או משהו סתם להגיד לו שאני קצת נמשך אליו מינית אני חושב שזה לגיטימי ואם הוא חבר טוב הוא יקבל את זה ואם לא אז בעיה שלו. בכל אופן תודה על העזרה, ואם יש עוד אנשים שמעוניינים לייעץ אז בשמחה.

sporty19

New member
אויש תנוחי ואל תקומי פשושית !

לקחת את זה קשה. זה היה בצחוק. אני לא מבין למה לקחת את זה ללב. בכל מקרה בהצלחה אטוץץץץץץ'''''

למעלה