התייעצות

Sputnik In Love

New member
התייעצות

אני רוצה לשמוע חוות דעת על ה VS 125 של סאן יאנג, אני מתלבט לקנות אותו או את הדיוק או משהו אחר אם יש לכם המלצות.

yohaim2

New member
מכיר את הדיוק אישית

והוא אחלה קטנוע: אמין וזול לאחזקה. ה-VS חדש(למרות שיש אותו כבר ללא מעט אנשים). מבחינת נתונים יבשים יש לו כמה יתרונות: 1.גלגלים גדולים יותר(=קל יותר לעלות על מדרכות,ומרווח יותר מהדיוק,כך שקל יותר להרכיש). 2.יותר מקום מתחת למושב. השמועות אומרות,שבחובו הוא טומן את מנועו של השארק. אם אני הייתי קונה קטנוע חדש היום,הייתי הולך עליו. יש כאן רק בעיה אחת:בגלל שהוא חדש,לא ידועה אמינותו. סה"כ מדובר במנוע מקורר אוויר,כך שנראה לי שלא אמורה להיות בעיה מיוחדת. מקווה שבעלי VS יגיבו לך גם. נסה גם את חיפוש הפורום,בטוח טמונים שם כמה אוצרות. בהצלחה ותתחדש, יוחאי.

לך על...

אני עשיתי סקר רציני ואין מה לעשות הדיוק שולט בהרבה נתונים כמו אמינות מחיר היתנהגות ומה לעשות ותק... לך עליו בראש שקט ותהיה רגוע לכמה שנים ועובדה נוסחה מנצחת לא מחליפים בסאן יאנג קרוב ל10 שנים...

duduzaar02

New member
ממליץ בחום על ה-VS

הוא אצלי בסך הכל שבועיים אבל בינתיים יש לי רק שבחים. בתוך העיר הוא קרוב מאוד למושלם (הדבר היחיד שלא הייתי מתנגד לו הוא זווית צידוד חדה יותר). משתחל ביעילות, פתיחות יפות, עולה על מדרכות כאילו אין מחר. פשוט תענוג. תא מטען ענק (אין לי צורך בארגז למרות שיש לו סבל מובנה), מקום גדול לציוד על מדרס הרגליים השטוח. יוצא לי לצאת איתו מהעיר פעמיים בשבוע בערך לנסיעות ארוכות (הכי ארוך היה ת"א- חדרה) ואני מגיע בנוחות ובהרגשת בטיחות. הכסא רחב ונוח (כולל ישיבה די נוחה למורכבת) והמדרס מאפשר לשנות תנוחת ישיבה מה שמקטין את הסיכוי לגב תפוס בסוף נסיעה ארוכה. הבעיה היחידה בנסיעות כאלו מבחינתי היא הרוח- אין מגן רוח. סוגר 115 על השעון (שהם אני מניח בערך 105-110 קמ"ש במציאות) ומשייט על 95-100 (על השעון) שזה יפה לקטנוע 125. המעצור האחורי חלש מעט (תוף), הקדמי מצוין (דיסק). אחרי סקר שוק די מקיף כולל נסיעות מבחן על הכלים בקטוגוריה בחרתי בו ללא היסוס. נסעתי קצת על דיוק בעבר ולדעתי ממש אין מה להשוות. לדיוק מנוע חלש יותר, גלגלים קטנים שמקנים תחושה הרבה פחות יציבה ובטוחה, בעיקר מחוץ לעיר.באופן כללי ה-VS למרות שגם הוא פשוט נותן קצת הרגשה של איכות וקדמה (אה אגב הוא גם מעוצב יפה מאוד לטעמי) לעומת הדיוק המיושן. לשאלת האמינות כנראה שנצטרך להמתין לחלוף זמן מספיק למרות שלמיטב הבנתי מדובר במכלולים של השארק שנחשב אמין.

e-shfiyut

New member
הייתי מציעה שתבדוק לגבי המובי...

הוא זול מהדיוק, אמין באותה מידה אם לא יותר, גלגלים גדולים יותר מהדיוק, והעיצוב באותו סגנון - די בנאלי. מאד דומה למה שכתבו כאן על הVS למעט עניין העיצוב וגודל תא האחסון. 1500 שקלים הבדל במחירון אם אינני טועה.

duduzaar02

New member
תיקון לגבי ההשוואה בין ה-VS למובי

ישנם הבדלים משמעותיים בין השניים מעבר לעיצוב ולתא האיחסון. המנוע של ה-VS חזק יותר. במבחן ההשוואתי שעשו לקטנועי ה-125 ה-VS דורג בין הראשונים בקטגוריות של מהירות סופית ותאוצה (מעליו היו רק הקטנועים היקרים משמעותית) ואילו המובי דורג בין האחרונים בשתי הקטגוריות. ה-VS מרווח הרבה יותר לנהג ולמורכב. לגבי ההפרש במחיר הוא נמוך ממה שציינת- פחות מ-1000 ש"ח הפרש, שלפחות לצרכים שלי היה יותר ממוצדק. היתרונות היחסיים היחידים שאני יכול לחשוב עליהם בנוגע למובי הוא העובדה שהוא ותיק יותר לעומת ה-VS החדש בשוק והספיק לצבור מוניטין אמין ובנוסף זמין גם לקניה גם כמשומש ולא רק כחדש (למרות שאת ה-VS שלי קניתי יד שניה אבל זה די נדיר).

אבן חצץ

New member
תיקון בקשר למחירים

ה-vs יקר מהמובי בכ-200 ש"ח, המובי יקר מהדיוק בערך ב-1000 ש"ח

למעלה