התייעצות

insane artist

New member
התייעצות

אהלן יש לי כמה התלבטויות וחשבתי אולי מישהו מכם מבין בעינין ויכול לעזור לי אז ככה אני גרה באנגליה ופה יש לי את רוב המצילות שלי יחד עם מערכת תופים זמנית שבקרוב מאוד תחזור לבעליה המקוריים בבית בישראל יש לי מערכת של רמו מאסטר טאץ אני מופיעה הרבה עם ההרכב שלי ובקיץ אנחנחו עושים סיבוב הופעות באנגליה בו אני צריכה לקחת איתי את המערכת תופים שלי להופעות כך שחשוב שתהיה מערכת טובה ואני לא יודעת אם כדאי לקנות פה מערכת או לשלוח את שלי מהארץ לפה כששאלתי בזמנו בארץ בחנויות אמרו לי שעדיף כבר לקנות פה אבל אני לא כל כך בטוחה למישהו יש מושג לגבי משלוח של מערכת תופים מהארץ לחו"ל? (דרך מי כדאי, מחירים וכו') אפשרות נוספת היא שבביקור הקרוב שלי בארץ אקח את הסנר שלי איתי ואולי עוד חלקים שאצליח לסחוב ואז אקנה את שאר המערכת פה (השאלה אם אוכל למצוא מערכת טובה למכירה ללא סנר והייהט) מצד שלישי (דבילי למדי) אבל אני קצת חוששת מנזקים שיגרמו למערכת מחבטות וכו' כך שאולי זה עוד שיקול שעדיף לקנות פה מערכת ממוצעת/ יד שנייה?.. בקיצור אין לי מושג מה לעשות ואין לי הרבה זמן להחליט מה אתם הייתם עושים? כל מי שיכול לעזור לי אודה לו מאוד! לילה טוב,

Vdrums

New member
לגבי שילוח

תבדקי עם חברות כמו UPS וFEDEX. מחירים תלויים במשקל, נפח, סוג הביטוח וכו' ככה שאין תשובות חד משמעיות. לגבי מכירת הסט בארץ ורכישת חדש/משומש באנגליה. את נמצאת שם את יודעת מחירים, לאף אחד פה אין מושג מה הולך בחנויות באנגליה. תבדקי כמה זה משתלם לך, אולי תמצאי משהו טוב ותשדרגי את עצמך. קחי בחשבון שאת חוזרת עם זה אז אולי זה שווה. אם את מגיעה לארץ אז לקחת את הסנר והמצילות זו אופציה טובה בהחלט ואז להשכיר סט להופעות (רק טומים ובס) ולחסוך את כל השילוח (מהארץ לאנגליה או סט חדש מאנגליה לארץ)

Drummer11

New member
אם אין בעייה של כסף תקני שם

אנגליה יקרה בלי שום פרופורציה אולי אפילו יהיה לך יותר זול להזמין מארה"ב לאנגליה

kfirshap

New member
האם הסיבוב הוא רק באנגליה?

או בכל אירופה? כי העברת תופים ממדינה למדינה יכולה להיות דבר יקר מאוד אם זה רק באנגליה ובתוך אנגליה יש לך איך להעביר את המערכת ממקום למקום אולי כדאי באמת במשלוח אחד להביא את המאסטר טאץ' מישראל וחוצמזה תבדקי מערכות יד 2 באנגליה כמה מוכרים אותן (או יד 1 אם יש לך כסף P:) תבדקי, תשווי, ואז תחליטי בכל מקרה משלוח מהארץ יש הרבה חברות שעושות את זה אני אישית מכיר רק את fedex

insane artist

New member
תודה

הסיבוב הוא רק באנגליה אנחנו נהיה בואן ואין לי הרבה כסף אבל זה חשוב אז אשקיע כמה שצריך תודה כולם!

kfirshap

New member
נצל"ש איך קוראים לאוזניות למתופפים?

הבנתי שיש אזניות שגם אקוסטיות ושומרות על האזניים וגם אפשר לשמוע איתן מוזיקה, איפה מוצאים דבר כזה? כמה הוא עולה? איך זה נקרא? איך כותבים את זה באנגלית? שעה חיפשי באיביי ולא מצאתי

ron2561

New member
אוזניות מוניטור של ויק פירת'

יש לי אותם ולהגיד לך את האמת שומעים בהם בעוצמה סבירה, כלומר הווליום שם לא מספיק גבוה לטעמי כי אני מנגן ושומעים בעיקר את התופים ובקושי שומעים את המוסיקה, אבל אם במקרה יש לך רסיבר בבית תחבר אליו את האוזיות ואז שומעים איתו בנזונה והרבה יותר כיף לנגן ככה .

למעלה