התייעצות

Solo1978

New member
התייעצות

לאחרונה התחלתי לשקול את נושא שינוי השם, לדעתי ולדעת רבים (המבינים בעולם רזי האותיות) אין התאמה בין ת.לידתי (26.5.78) לבין שמי הפרטי המסתכם ב-1. אני מאוד מתעניינת בכל הקשור במיסטיקה, אסטרולוגיה, נומרולוגיה ולכן יצא לי פעמים רבות לבדוק את המספרים המכילים את שמי הפרטי והמלא מול ת. לידתי, וישנם ניגודים רבים. הייתי רוצה להתייעץ איתך ולהבין איזה מספרים יכולים להביא להרמוניה עם מספרי הלידה שלי (שכמובן אינם ניתנים לשינוי). מספר הלידה שלי הוא 11=2 שהבנתי שזהו מספר מסטאר. מה המשמעות של זה? תודה

התייעצות

קודם כל עם יש לך מעל 3 מספרים מרחק בין תאריך הלידה והשם יש איזה קונפליקט מסויים פה את מתארת אינני רואה שום קונפליקט בין התאריך לשם יש קונפליקט אחר אך זה לא השאלה ששאלת בהקשר לשינוי שם אני שנית אומר אני פוסל אותו לכי תעשי עבודה פנימית ומודעות והוספת שם היא רק במצב של חולי או היתקעות של המון המון שנים , המספרים שיכולים להיות בהרמוניה זה 3 4 ו8 ו6 בהקשר למספר מסטאר ישנם ספרים רבים תוכלי לקרוא על התכונות שלו . שוב עשי מודעות ועבודה פנימית לפני החלטה בכלל על שינוי שם ובמידה והחלטת לעשות אור ואהבה תמיר בן אשר נומרולוג קבלי ומערבי נ.ב אני עוזר לפעמים לקרן במתן תשובות במידה והחלטטת לעשות שינוי שם תתייעצי עם קרן או יותר נכון תקבעי איתה פגישת יעוץ שם זה דבר מאד חשוב ועוצמתי ויכול לקבוע המון לאדם בהצלחה

אני עדיין ממתינה לתשובה

לגבי מה ששאלתי אותך...... שבת שלום ואני מאמינה שאענה על שאלתך היום.

Solo1978

New member
קרן האם את מתכוונת לתשובה ממני? ../images/Emo4.gif

עברתי לילה לא קל, "ישנתי" על כל הנושא בלילה, וחשבתי על שינוי השם, מכיוון שזהו תהליך בעייתי (מכיוון שהשם ניתן לי על שם סבתי ואם אשנה אותו אני יכולה לגרום לקצר משפחתי רציני) חשבתי על קיצוץ האות האחרונה בשמי שמבחינה נומרלוגית הערך החדש יהיה 6 ולא 1 כפי שהוא עכשיו.כמובן "פינטזתי" על עוד 2 שמות שאני מתחברת אליהם אבל לא יודעת אם יהיו לי טובים. אשמח להעביר לך במסר את הפרטים המלאים שלי אם תזדקקי להם. תודה קרן אשמח לעזרתך. יום טוב

למעלה