לנתנאל ורשף
קודם כל ברור שאפשר לשאול, זה מתבקש אחרי תמיד יש סיפור מאחוריי הפריסות כמובן.... לשאלתך אני מעוניינת בקשר הזה מאוד אבל לא מרגישה שאני כרגע יכולה לעשות משהו על מנת להצליח לקדם אותו. הקשר ביננו מההתחלה ידע פרידות מצידי, מכיוון שלא הייתי בזוגיות כמה שנים, וכל דבר הלחיץ אותי, אפילו זה שהוא התאהב בי הלחיץ אותי, ורק חיפשתי מה לא בסדר, עד שהחלטתי שגם אם יש דברים שמפריעים אנחנו בוגרים וצריך לנסות לדבר ולא לחפש ישר את פתח המילוט. מן הסתם התחיל להימאס לו ויום לפני שהוא ניתק קשר, ניסיתי לדבר איתו על משהו שהפריע לי, אבל תגובתו הייתה צינית, ששוב אני "מתלוננת", התבאסתי שאין אפשרות באמת להגיע לשיחה שאולי ממנה נבנה משהו, זה לא שהוא צריך להסכים איתי אלא פשוט להביע את דעתו זה גם מספיק במקום תגובה צינית ואטומה. נשארתי עוד לישון אצלו באותו היום ולכאורה היה נראה שרק עברנו משברון והכל בסדר, אבל יום למחרת אני יזמתי את השיחות ובשלב מסויים הבנתי שהוא לא מעוניין לצלצל אליי יותר, לנוכח המציאות הבנתי שצדקתי ומאז לא דיברנו. הוא צעיר ממני בכמה שנים ושנכנסתי איתו לקשר ראיתי את הפוטנציאל המתאים ביננו על מנת לפתח זוגיות יפה, אבל הוא כל הזמן נתן לי את התחושה שיחד עם זה שהוא מאוד רוצה בקשר, הוא לא באמת מוכן לקשר רציני. ואני מצידי התחלתי להרגיש שאני מהלכת על קרקע טובענית, שוקעת לתוך ההתאהבות בלי יציבות. כבר ראיתם לפי הפריסות שמה שהפריע זה אכן הרצון שלי להכיר בן זוג לנישואים, לכן אני חושבת שישנם תהליכים שאנשים צריכים לעבור לבד עם עצמם.... אני צריכה להרגיע את עצמי ולהבין שאין דבר כזה שדברים קורים מיד, והוא צריך להבין שאם (לפי מה שהוא כל הזמן הראה) הוא באמת באמת התאהב וחושב שאני בת זוג מתאימה לו, אז צריך להראות יותר רצינות בכוונות. זה פחות או יותר על קצה המזלג. עכשיו למה שאני התכוונתי בלהתקדם הלאה זה שמאז שהוא ניתק את הקשר חיפשתי דרך להחלים מהניתוק, וקיבלתי המון עצות מהקלפים, בגלל סערת הרגשות שהייתי בה לא הצלחתי באמת להבין מה הקלפים מייעצים לי, עכשיו שנרגעתי אני לוקחת קצת פסק זמן גם לעצמי מהתקופה הדכאונית הזאת ואשוב להסתכל על העצות כשהכל יהיה יותר בהיר. אני גם חייבת בנוסף לעבור שינוי מבחינתי בכל הקשור לגישה בזוגיות, יש לי קושי אדיר לבוא ולדבר על דברים שמפריעים ואז כשאני כבר מתחילה לדבר עליהם במקום אולי להפוך אותם למשהו קליל שיחלוף מהר אני הופכת למשהו מאוד כבד כי ממש קשה לי לדבר על מה שאני מרגישה. אז אתם מבינים גם אני צריכה שינוי. לפי הקלפים (וגם לפי התחושה) עוד תהיה חזרה, אז אני רוצה להאמין שהיא תהיה שנהיה שנינו קצת יותר מוכנים ובשלים לקבל גם את הדברים הפחות נעימים בזוגיות. תודה לכם