התייעצות

1SpiderWoman1

New member
התייעצות

אני יודעת שחלקכם/ן לא מתחברים לפריסת ה- SOS אך אשמח בכל זאת להיעזר בכם בשאלה שפרסתי לעצמי, כי לדעתי יצאה לי פריסה מדהימה, אבל אני לא יודעת אם התשובה שלה היא מה שאני מצפה לה. האם אני ו-X מתאימים כזוג? תומך/חוסם- הקיסר תשובה - הקיסרית תומך/חוסם - העולם בשניה הראשונה שראיתי שהקיסר והקיסרית ביחד התלהבתי כי אני יודעת שהם הזוג (בה' הידיעה) בטארוט ומכאן כמובן שהסקתי שזו הפריסה הכי יפה שיכלה לצאת ושאנחנו מתאימים כמו כפפה ליד :) אבל לאחר מכן התחלתי לחשוב על הפרשנות של כל קלף ועכשיו אני כבר לא בטוחה :(

אישית, לא מאמין בחיבורים שרירותיים

צריך לרדת לפרטי כל קלף התשובה שלך היא חיובית מאוד בקשרים רומנטיים - הקיסרית מבחינתי קלף הקיסר הוא גם תומך וגם חוסם - אי אפשר לאמר שיש בדמות הרבה אהבה ורוך, הוא איש של מלחמות, קרייריסט. מצד שני, הוא מאוד מסורתי (מבחינה תרבותית) והוא חייב אישה לצידו. בפניו, העולם קלף הוא קלף של סיום והצלחה שיכול להכניס אותנו למסגרת טובה, אם כי מבחינתי יש אלמנט מסויים של חוסר סיפוק בקלף - ניצחון ניצחון אבל העטרה גם מגבילה אותה מאוד, עבורי הקלף הזה מרגיש קלסטרופובי
אבל בשביל הקיסרית אני מניח שזה לא נורא. וכן כל זה מתחבר לקיסרית - זהו קלף של נוחות (ראי את הכריות). גם אצלה יש צורך חזק בבן זוג, ולפעמים היא גם מוכנה להתפשר רק שלא להשאר בודדה (ונוס). הקלף הוא גם קלף של הקמת משפחה (בגדי הריון), אז מהבחינה הזו נראה טוב מאוד.

אורי רז

New member
למה לדעתך הקיסר והקיסרית הם חיבור שרירותי ?

אני מסכים שצריך לבדוק את המשמעויות של הקלפים הבודדים, העמדות, וההקשר שהם יוצרים, אבל ... הקיסר והקיסרית נראים לי כזוג טבעי ומתבקש, לדוגמא כי '[הקיסר] חייב אישה לצידו' וגם 'אצלה [הקיסרית] צורך חזק בבן זוג, ולפעמים היא גם מוכנה להתפשר רק שלא להשאר בודדה'. קיסר וקיסרית, כשליטים מונארכיים, אינם מתגרשים ושומרים על מעמדם כשליטים מחשש לריבוי רשויות - אחד מהם (בד"כ דווקא אחת מהם) יוותר על הסטטוס של קיסר\ית בתהליך ויפנה אותו למישהו אחר.

../images/Emo45.gif צריך לעשות את זה מתוך הבנה של הדינמיקה

הם לא "ה"זוג - הם סוג של זוגיות. רבים יחשיב סוג כזה מאוד מגביל מבחינה רוחנית, שכן המטרה כאן היא מעשית משפחתית גרידא. הכל תלוי במה שהשואל מחפש בחייו.

1SpiderWoman1

New member
היי

תראו כשאני שאלתי על ההתאמה ביננו, כל כוונותיי הובילו כמובן לזוגיות שיבנה ממנה ב"ה בעתיד בית בישראל, אז כמובן שעל פי פרשנותך זה מעולה, אבל יש עוד אלמנטים בהתאמה שכל אחד מחפש בשני, ואני מחפשת גם את החבר לא רק את הבן זוג שאיתו אני אבנה משפחה, את האיש שאוכל לחלוק איתו את שמחותיי וצערי... לכן אני לא יודעת כיצד להבין את הפריסה

תראי, שלמות קשה למצוא

ועם הקיסר, נראה לי שהוא קצת איש קשה.... אבל יש גם את הטוב בקשר הזה. בסופו של דבר זו החלטה שלך.

אורי רז

New member
סוג של זוגיות זה זוג, ולא חיבור שרירותי.

אני מסכים שלא כל סוג של זוגיות מתאים לכל שני אנשים.

רשף כשף

New member
הקיסר והקיסרית

הם מבחינת חבילת הטארוט ה-זוג בהא הידיעה. עליהם מושתת החבילה. ולכן הייתי מתייחסת בפריסה הזו לקיסר כ- תומך ולעולם כ-חוסם. האם יש איזו נסיעה לחול מצידך או מצידו שעלולה להרחיק ביניכם?

Solo1978

New member
תראו איזה יופי....

רשף כן מתחילת הקשר שלנו הוא דיבר על נסיעה לחו"ל שייתכן והוא ייסע, אבל אמר שהכל תלוי בזוגיות שתתיפתח ביננו. נכון להיום, אנחנו לא ביחד. אבל פרסתי היום שוב פריסה האם אני ו-X נסגור מעגל היום? ותראו איזה יופי, מה יצא לי. תומך/חוסם - הקיסרית תשובה - הקיסר תומך/חוסם - המוות לדעתי הפריסה מראה שאכן הקשר בין הקיסרית לקיסר נגמר סופית ואם לקשר את זה לפריסה הקודמת, העולם לדעתי אולי גם ציין סגירת מעגל ולאוו דווקא טיסה. אני יודעת שזוהי שאלה נבואית אבל מחר אוכל לספר לכם אם התקיימה או לא :)

רשף כשף

New member
למרות שאני לא מחבבת את הקלילות

בה את לוחצת על כפתור ה "פרוס" אני חייבת לציין שזה באמת יפה שקודם היו הכהן והכהנת וכעת הקיסר והקיסרית- פעמיים רצופות אם הקיסר תומך אז המוות חוסם וזה אומר שלא כדאי לסגור מעגל. העצות לפחות ממשיכות להיות עקביות, למרות שאת עושה את ההפך

1SpiderWoman1

New member
היי רשף

הבטחתי לעדכן.... אז לא הייתה פגישה... ומן הסתם לא הייתה סגירת מעגל..... הפריסות שיצאו לי לאורך כל הדרך היו יפות ובאמת תמיד הובילו לאותה הנקודה, עכשיו זה הזמן שלי להרפות מהסיפור ולהתחיל להקשיב לכל העצות..... ולהמשיך הלאה.... קדימה! תודה לכם שיהיה שבוע מקסים

אפשר לשאול?

למה את לא מעוניינת בקשר הזה? האם זה משהו בבן אדם השני שלא מוצא חן בעינייך? אני שואל לשם לימוד כמובן

רשף כשף

New member
אבל העצות (לפחות איך שאני הבנתי אותן)

המליצו לך להישאר ולא להמשיך הלאה או שלא הבנתי נכון?

1SpiderWoman1

New member
לנתנאל ורשף

קודם כל ברור שאפשר לשאול, זה מתבקש אחרי תמיד יש סיפור מאחוריי הפריסות כמובן.... לשאלתך אני מעוניינת בקשר הזה מאוד אבל לא מרגישה שאני כרגע יכולה לעשות משהו על מנת להצליח לקדם אותו. הקשר ביננו מההתחלה ידע פרידות מצידי, מכיוון שלא הייתי בזוגיות כמה שנים, וכל דבר הלחיץ אותי, אפילו זה שהוא התאהב בי הלחיץ אותי, ורק חיפשתי מה לא בסדר, עד שהחלטתי שגם אם יש דברים שמפריעים אנחנו בוגרים וצריך לנסות לדבר ולא לחפש ישר את פתח המילוט. מן הסתם התחיל להימאס לו ויום לפני שהוא ניתק קשר, ניסיתי לדבר איתו על משהו שהפריע לי, אבל תגובתו הייתה צינית, ששוב אני "מתלוננת", התבאסתי שאין אפשרות באמת להגיע לשיחה שאולי ממנה נבנה משהו, זה לא שהוא צריך להסכים איתי אלא פשוט להביע את דעתו זה גם מספיק במקום תגובה צינית ואטומה. נשארתי עוד לישון אצלו באותו היום ולכאורה היה נראה שרק עברנו משברון והכל בסדר, אבל יום למחרת אני יזמתי את השיחות ובשלב מסויים הבנתי שהוא לא מעוניין לצלצל אליי יותר, לנוכח המציאות הבנתי שצדקתי ומאז לא דיברנו. הוא צעיר ממני בכמה שנים ושנכנסתי איתו לקשר ראיתי את הפוטנציאל המתאים ביננו על מנת לפתח זוגיות יפה, אבל הוא כל הזמן נתן לי את התחושה שיחד עם זה שהוא מאוד רוצה בקשר, הוא לא באמת מוכן לקשר רציני. ואני מצידי התחלתי להרגיש שאני מהלכת על קרקע טובענית, שוקעת לתוך ההתאהבות בלי יציבות. כבר ראיתם לפי הפריסות שמה שהפריע זה אכן הרצון שלי להכיר בן זוג לנישואים, לכן אני חושבת שישנם תהליכים שאנשים צריכים לעבור לבד עם עצמם.... אני צריכה להרגיע את עצמי ולהבין שאין דבר כזה שדברים קורים מיד, והוא צריך להבין שאם (לפי מה שהוא כל הזמן הראה) הוא באמת באמת התאהב וחושב שאני בת זוג מתאימה לו, אז צריך להראות יותר רצינות בכוונות. זה פחות או יותר על קצה המזלג. עכשיו למה שאני התכוונתי בלהתקדם הלאה זה שמאז שהוא ניתק את הקשר חיפשתי דרך להחלים מהניתוק, וקיבלתי המון עצות מהקלפים, בגלל סערת הרגשות שהייתי בה לא הצלחתי באמת להבין מה הקלפים מייעצים לי, עכשיו שנרגעתי אני לוקחת קצת פסק זמן גם לעצמי מהתקופה הדכאונית הזאת ואשוב להסתכל על העצות כשהכל יהיה יותר בהיר. אני גם חייבת בנוסף לעבור שינוי מבחינתי בכל הקשור לגישה בזוגיות, יש לי קושי אדיר לבוא ולדבר על דברים שמפריעים ואז כשאני כבר מתחילה לדבר עליהם במקום אולי להפוך אותם למשהו קליל שיחלוף מהר אני הופכת למשהו מאוד כבד כי ממש קשה לי לדבר על מה שאני מרגישה. אז אתם מבינים גם אני צריכה שינוי. לפי הקלפים (וגם לפי התחושה) עוד תהיה חזרה, אז אני רוצה להאמין שהיא תהיה שנהיה שנינו קצת יותר מוכנים ובשלים לקבל גם את הדברים הפחות נעימים בזוגיות. תודה לכם

רשף כשף

New member
דרך אגב מה שאני הבנתי מהפריסות

היא המלצה לוותר על השאיפה לנישואין והתמסדות בשלב זה וללמוד להנות ממערכת היחסים מבלי לתחום אותה בגבולות וכללים.

1SpiderWoman1

New member
נכון רשף אבל משום מה

אני כרגע לא מצליחה להשתחרר מהלחץ של זוגיות מחייבת. הכי מצחיק שעד עכשיו הייתי כל כך אדישה לזה, אבל כנראה בגלל שהרגשתי שהכרתי מישהו שמתאים לי התחיל לגדול בי הצורך לחפש את הכוונות היותר רציניות. יש לי בעצמי עוד דברים לסדר בחיי, כמו כבר לעוף מהבית של ההורים שלי,למרות שכבר חייתי מחוץ לבית בעבר. בתוכי אני מרגישה כבר ממש אישה שיודעת מה היא רוצה ומחפשת עצמאות וכנראה המגורים בדירת הוריי לא משפיעים עליי לטובה,ואיכשהו אני משליכה את זה על הזוגיות. לכן עדיף לי כרגע לראות איך אני מסתדרת ומסדרת את עצמי. ובלי שום קשר מתגעגעת אליו בטירוף..... שדברים יתחילו להשתנות אשמח לעדכן ובכלל אם זה ייצא לפי מה שהקלפים ייעצו זה יהיה עוד יותר מדהים..... תודה לך על שיתוף הפעולה

רשף כשף

New member
הקיסר והקיסרית- סיפור אהבה ../images/Emo23.gif

ניתן לומר כי הזוג הבולט ביותר בקלפי הארקנה הבכירה הם הקיסר והקיסרית: הקיסר מסמל שלטון ושליטה, אגו ועוצמה גברית. הקיסרית לעומתו מסמלת את אמא אדמה, כוח הפריון והפוריות הנשית. הקיסר והקיסרית כזוג יכולים לסמל איזון בין צד גברי לנשי, וכן אף גבר ואישה בחייו של השואל- זוג הורים, או השואל/ת ובת/ן זוגו/ה. יש מי שיאמר כי הקיסר והקיסרית הם הזוג האידיאלי, והם מסמלים את התכונות הבסיסיות ביותר של הזכר והנקבה בטבע ומשלימים זה את זו. מנקודת מבט נומרולוגית, הקיסר מקבל את המספר 4, חוק וסדר. הקיסר קובע את החוקים הפיזיים, וכל אחד מהמלכים מייצג אחת מתכונותיו העיקריות: מלך הגביעים- אב המשפחה, מלך המטות- מנהיג כריזמטי, מלך המטבעות- איש עסקים מצליח ומלך החרבות- המחליט, המכריע. הקיסרית המגיעה עם מספר 3, מסמלת את ההמשכיות והיצירתיות, טיפוח הדור הבא ודאגה לעתיד. הקיסרית היא האישה שמאחורי הגבר, מנהיגה שכוחה הפסיבי בא ליידי ביטוי בכל אחת מארבע המלכות: מלכת המטבעות- טיפוח ודאגה למשפחה, מלכת הגביעים- קבלה ואינטואיציה, מלכת החרבות- מקוריות מחשבתית ומלכת המטות- פשרה, נתינה ותמיכה.

למעלה