התייעצות

crazybabe

New member
התייעצות

מה אתם חושבים על היכרות עם מישהו דרך הנט, כאילו מקושרים וכאלה? כאילו לא יודעת אני מאוכזבת מבנים שפגשתי במציאות, אז מי אומר שבנט הם יהיו יותר טובים? אולי אפילו יותר גרועים...

crazybabe

New member
תגובה

זה לא שאני אומרת "כל הבנים אותו דבר" פשוט היו לי כמה שלא הלך איתם לאחרונה...קורה :) אני יודעת כאילו שאני אכיר מתי שהוא מישהו שאיתו זה יהיה זה... אז זו הכוונה מאוכזבת :) ואני סתם כזה חושבת אם בינתיים במציאות קשה להכיר מישהו אז למה שבנט זה יהיה יותר קל וטוב?

זה מסוכן

הרבה פושעים וסוטים מתחזים באינטרנט לבחורות, ולא תדע אם האדם שדברת אתו וחשבת שהוא בחורה סוטה או פושע מסוכן לך.

יש

אבל כשיוצרים קשר עם מישהו ופונים או עונים לו, הוא מתפתה לנצל זאת להתנהג אלינו לפי אופיו, לטוב או לרע. זה פסיכולוגי. האמת שאני בעצמי לא ממש יודע מה זה. חוץ מזה, אם נקבע פגישה עם מישהו שחשבנו לבחורה, יוכל לבוא לפגישה ולהרע לנו.

זה מסקרן

פשוט לא באים ם ציפיות.. מדברים המון בטלפון לפני שניפגשים ולא ניפגשים לבד, תמיד עדיף להיא חברה ושהוא יביא מישהו ורק אחרי כמה פעמים זה סבבה כבר להיפגש לבד, אם רוצים כמובן.. אז בכלליות, לצאת עם מישהו מהנט יכול להיות ממש נחמד כל עוד את זהירה ולא מפתחת ציפיות לשמיים

אני לא בעד הכרויות דרך האינטרנט

כי לכי תדעי מי מאחורי המסך ? כי עם כל מה שקורה היום באינטרנט, עדיף להשאיר את ההכרויות למציאות.

abcd80

New member
לכי תדעי אולי במציאות תפגשי גם סוטים?

כל הענין של אנטי הכרויות באינטרנט נראה לי פרמיטיבי. זו עוד דרך להכיר אנשים מה רע בזה?

באינטרנט יש מלא מתחזים מטורפים, ביום יום את

מסוגלת להבחין מין הסתם בסוטים ובמשוגעים, בחוץ לפחות יכולים בקלות להבחין בכך.

abcd80

New member
לא תמיד יכולים להבחין בקלות

יש שקרנים פתולוגים שיודעים לשחק אותה. אם מכירים שקרן או משוגע במחשב אז בפגישה הראשונה בחוץ אפשר להבחין בזה בקלות כמו שאת טוענת לא??

אל תשאלו למההההההה

אבל אני ממש ממש ממש נגד היכרויות נגד הנט...!! לאחרים שרוצים להכיר אז שיהיה במזל... אבל אני אישית... אנטי..!!!! ולא אני ממש לא פרמיטיבית (כמו שמישהי אמרה פה....) אני מקווה שיש אנשים בדעה כמו שלי...

שמעי סיפור מקסים ואמיתי לגמרי[:

אני בת 15,חבר שלי בן 19. הכרננווו הכי בפווקסס שבעוולםםם.. יום אחד הוא החליט לחפש שירי מטאל חדשים,ונכנס לטבעת בלוגים בישראל איך שהוא.. של משוגעים. לי היה בלוג...והיתי רשומה בטבעת,אז הוא לקח משם ת'מסן...בלב תמים. לא היו תמונות לא היה כלום.. צירף אותי.. דיברנו חודש..התאהבתי בו מעל הראש..והוא בי סיפרתי לחברה טובה,ובסתר היא לקחה ממני את המסן שלו.. ויום אחד הם עשו לי הפתעה.. חברה שלי אמרה לי שהיא פגשה מישהו מקריה אחרת <אני ממוצקין> ושאני אבוא ללוות אותה לפגישה...בשעה ככה וככה.. לא חשדתי ולא כלום. והכי אירוני,שסיפרתי לו על זה..ואמרתי יאו איזה כיף להם וזה.. שנינו רצינו נורא להפגש,אבל ידעתי שזה לא יצא לפועל. הגעתי עם חברה למקום הפגישה..וראיתי אותו. אפשרלהגדיר את זה כהיום הכי מאושר בחיים שלי,היום אנחנו בתחילת החודש בשביעי שלנו ביחד, והקשר שלנו נפלא שאין כמוהו.. ושנינו נורא רוצים לשמור על הקשר הזה בכל הכוח,לטווח הארוך. לא צריך להרתע מהנט,לפעמים גם יוצאים דברים טובים[:

אני רוצה אישית לספר לך משהו

שאת החבר הנוכחי שלי הכרתי ב"מקושרים" הזה :) ובואי נגיד ככה- הוא הרבה יותר איכותי מגברים שהכרתי נגיד בבסיס שלי או במסיבות, שהתנהגו כמו ילדים קטנים ולא נתנו לי את היחס שמגיע לי בכלל... כמה שהוא בנאדם קצת כבד, אנטי מסיבות ופאבים ואפילו טיולים ולמרות שקשה לנו למצוא מקום בילוי הגון ששנינו נוכל לבלות בו בצורה נורמלית את יום שישי, הוא נותן לי המון כבוד, הוא גורם לי להרגיש באמת באמת נאהבת ואומר לי המון שהוא אוהב אותי ויאהב אותי גם אם אני 10 קילו יותר ועוד דברים כאלה. אז רק שתדעי לך שאי שם במעמקי הרשת יש גם בחורים טובים, כמו המותק שלי. אבל כמו שאמרו פה, צריך להיזהר. עם החבר שלי נפגשתי רק אחרי איזה חודשיים של מסנג'ר ואחרי שגם שמעתי את קולו וראיתי אותו בתמונה/מצלמה אני נפגשתי עם המון אנשים מהאינטרנט, באמת המון. ורובם באמת היו "מוזרים" בכל מיני דברים (לכל אחד היו את הבעיות שלו- אחד בררן מידי, אחד יותר מידי אוהב סקס, אחד לא התבגר, אחד שותק, אחד ביישן כרוני, ואחד ממש ממש מכוער, אחד משעמם וכו'...) ועדיין לא נתתי לזה להפחיד אותי מידי, עד שבסוף נפלתי גם על אחד איכותי. ולמזלי- מהסביבה הקרובה אליי. אז אל תפסלי על הסף. זה שגברים מחפשים נשים דרך האינטרנט לא אומר שהם "לא מספיק מושכים או מעניינים בשביל להכיר במציאות בנות ולהתחיל איתן", יכול להיות שהם פשוט יותר בייתיים וכך מספר המקומות שבהם הם יכולים להתחיל עם בנות הולך ומצטמצם, או סתם פשוט עוד לא מצאו בדיוק את מה שהם מחפשים. ואין בכך שום פסול... אז... זהו.

למעלה