התייעצות...

ygrinshpan

New member
התייעצות...

שלום לכולם, אני יודע שזו שאלה לא חדשה. אני מתכנן לקנות קטנוע 200-250 סמ"ק. אשמח אם תוכלו לייעץ איזה דגמים הכי מתאימים במחיר ,בנוחות, עוצמה , אמינות עלות אחזקה ועוד... הכוונה להשתמש בו של פעמיים שלוש לנסיעות בין עירוניות (דוגמא: ראשון - רעננה) ולנסיעות בעיר. מכיוון שאני לא המבין הגדול בנושא אשמח לכל עצה. נ.ב. יש לציין שאני לא קטן מימדים. גובה: 198 ס"מ , משקל: 105 ק"ג. תודה מראש על כל עצה...

כמה התקציב שלך ?

ואם בתוך התקציב כלול , ביטוח חובה ו ג' מקיף ? .. ומה עם מיגון לרוכב , קסדה כפפות מעיל ממוגן מגיני ברכיים ?

ygrinshpan

New member
התקציב

עד 25000 שקל זה כולל את הביטוחים וביגוד... הייתי רוצה פשוט לדעת איזה אופתיות יש לי בעיקר מבחינת הנוחות בנהיגה. האם אוכל לנסוע על קטנוע שעלותו היא הסדר גודל הזה (ואם כן אז איזה דגמים) או שצריך משהו יותר כבד וגדול???

קטנוע 250 סמ"ק יספיק לך לנסיעות

כאלה , אלא אם כן המהירות שהקטנוע מגיע לא יתאימו לדרישות שלך [ 100-115 קמ"ש מהירות שיוט , עם עוד 15 20 קמ"ש רזרבה לעקיפות ] בקישור שיש פה תוכל לראות את מחיר ביטוח החובה שתאלץ לשלם .. בהנחה שמחיר הביטוח שלך מגיע ל 4K ו השארת 2000 ₪ לקניית מיגונים ... אתה נשאר עם 19 K בערך לרכישת הקטנוע בלבד הדגם שהכי הייתי ממליץ לבנאדם גבוה . סוזוקי בורגמן גם ה 400 וגם ה 250 סמ"ק [שקצת יותר נדירים ומשנתון נמוך יותר ] הם פשוט כלים ארוכים והגבוהים שבניינו יכולים לזרוק את הרגליים קדימה בלי להתבייש . הג'ויימקס , היה יכול להתאים למרות שהמחיר שלו יותר גבוה מהתקציב לכן זה משאיר אותך עם ה גרנד דינק . עדיף לקחת נסיעת מבחן לפני קניית קטנוע זה עונה על הרבה שאלות .. בהצלחה

למעלה