התייעצות

greengrocer

New member
התייעצות

שלום לכולם,אני פונה לכולכם אבל בעיקר לבנים שבינכם...אני בת 23 ולאחרונה התאהבתי בבחור שעובד איתי ומאז אני לא מפסיקה לחשוב על זה ולהיות מוטרדת..יכול להיות שזה ישמע כמו שאלה של בת טיפש-עשרה חסרת נסיון,אבל היה לי חבר ויש לי קצת נסיון,פשוט דבר כזה בחיים עוד לא קרה לי!אני ממש נלחצת כשהוא בסביבה,ומה שמעצבן זה שעד שהרגשתי שאני מתאהבת בו הייתי מדברת איתו בחופשיות ופתאום מאז אני מנסה להתחמק ממנו כי הנוכחות שלו מאד מלחיצה אותי!האם מישהו מכם יכול להזדהות איתי?יש לכם רעיון איך אני יכולה להתחיל איתו בלי שזה יראה פתאטי מדי?אני נורא ביישנית ואף פעם לא עשיתי דבר כזה!אני אשמח גם לקבל תגובות מבנות שנתקלו במצבים דומים וגם מבנים שבנות התחילו איתן,מה הם חושבים על זה,מה הדרך הכי טובה לעשות את זה לפי דעתכם וכו'..תודה!

just do it

אם לא תגידי לו, הוא בחיים לא יידע. אם תמשכי את זה יותר מדי, את עלולה לפספס אותו. עדיף לקבל "לא",מאשר לחיות בספק. יש המון בנים, שהיו מתים שבנות יתחילו איתם, כי גם הם לא בטוחים אם "יש מצב" למשהו. תהיה : למה בכרטיס שלך כתוב "בן 26" ?

ברוכה הבאה למועדון

מתוקה שלי אנחנו בנות אותו הגיל... "(חצי שנה הפרש לא נחשב ...) אני בדיוק במצב שלך.... כן כן כן גם לי יש "קראש" על בחור מהעבודה.... רק שיש לו חברה, והקשר הוא רציני ביותר... חתונה באופק.... אבל גם אני נלחצת שאני רואה אותו, ולמרות שיש לו חברה אני לקחתי את הסיכון והצעתי לו לצאת... אך את שואלת? ככה בלי שהוא ישים לב.... תדברו על סופשבוע, מקומות בילוי... שיחה שגרתית... מה הוא אוהב לשתות... ספרי לו מה את אוהבת... (אני מניחה שאתם מדברים פה ושם... כי אם לא אז זה לא רלוונטי) ואז.. ככה בסיום השיחה תזרקי.... יאללה.. מתי אנחנו הולכים לשתות איזה משהו יחד.... ותגרמי לזה להשמע הכי רגיל וטבעי בעולם.... וזה יעבוד.... לי זה עבד.... בהצלחה

elena20

New member
הצעת לצאת למישהו שיש לו חברה

ועד כשהחתונה באופק?
כתבת שזה עבד, את באמת רוצה לצאת עם מישהו שבוגד בחברה שלו?

ממש לא

אני לא הצעתי לו לצאת כדי שיבגוד בחברה שלו! ממש לא!!!! אנחנו מכירים כבר המון זמן, ואנחנו באמת חברים טובים!!!!! ועובדה שיצאנו והיה מגניב ולא קרה שום דבר (וכן!!! החברה יודעת!!!) אז תרגיעו את הרוחות!!

A d i 23

New member
אתן ממש אבל ממש לא באותו מצב !

הבחור שהיא מדברת עליו פנוי ! ואילו הבחור שאת מדברת עליו רחוק מלהיות פנוי !! אני אמנע מלהתייחס לסיטואציה עצמה, מסיבות שלי, כי לא זו הכוונה כאן.. פשוט צרמה לי ההשוואה שעשית, כי אין קשר בכלל בין הסיטואציה שהיא נמצאת בה, לבין הסיטואציה שאת נקלעת אליה. היא לא יודעת איך לפנות אליו, בעיה של הרבה בחורות שהן מופנמות.. אבל המקרה שלך שונה לחלוטין ! את נכנסת אל תוך מערכת יחסים קיימת, וזה "קצת" יותר מורכב מליזום קשר עם מישהו פנוי ! את באמת חושבת שיש מקום להשוואה בכלל ?! אני סיימתי

ואווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אההההה סליחה אני לא התכוונתי לעצבן אותך... מה הקשר אם הבחור פנוי או לא?!??!?! מה נראה לך שלהתחיל לדבר עם בחור פנוי יותר קשה מלדבר עם בחור שיש לו חברה!? אז זהו שממש לא!!!

מה אתן תוקפות אותה?

הבחור הוא טלית שכולה תכלת ? כאילו ... או-או, המון בנות מתחילות עם בנים (גם בעצם זה שהן עושות עיניים) עם בחורים תפוסים לפעמים הן עושות זאת עם הידיעה הזו ולפעמים הן בכלל לא יודעות הגבר התפוס הוא זה שהיה צריך להציב את הקו האדום כי הוא תפוס היא מה איכפת לה ? אין לה חבר הוא זה שהיה צריך לנהוג בהתאם . גם איתי מלא בחורים מתחילים, כשהיה לי חבר עידכנתי אותם . כששהם שוב הציעו , עמדתי על שלי ועל הנאמנות שלי .

נכון, הוא צריך להציב קו אדום.

אבל זה עדיין לא אומר שהבחורה בסדר אם היא מתחילה איתו כשהוא תפוס. לפחות אני חושבת ככה. בכל מקרה, הגולשת הנ"ל הסבירה שהיא בכלל לא ניסתה להתחיל איתו קשר רומנטי אלא רק ידידותי.

A d i 23

New member
לא זכור לי שתקפתי אותך ../images/Emo13.gif

ותקראי שוב את הודעתי.. "אני אמנע מלהתייחס לסיטואציה עצמה, מסיבות שלי, כי לא זו הכוונה כאן.." אני בכלל לא התייחסתי לסיטואציה עצמה, אלא להשוואה הלא קשורה שעשית, כי אתן באמת לא באותו המצב.. וגם אם את רוצה איתו קשר ידידותי בלבד, עדיין, זו לא אותה הסיטואציה ! וכן, יש הבדל עצום בין גבר פנוי ללא פנוי.. ויש הבדל בין להתחיל לדבר "סתם" עם בחור ללא כוונות מעבר לבין לפתח קשר עם מישהו שאת מעוניינת בו כבן זוג. תחשבי על זה.. בכל אופן, לא היתה לי כל כוונה לשפוט אותך או להגיד לך מה נכון ומה לא נכון לעשות.. וגם ציינתי זאת בהודעתי אלייך. אני מתנצלת אם "נשמעתי" כך..
לילה טוב

../images/Emo46.gif

גם אותי זה מקומם שאת העזת בכלל לבוא למישהו שאת יודעת שהוא בתוך קשר רציני ביותר שכולל חתונה..ופשוט שמת פס על זה והצעת לו לצאת בשיא הטיבעיות ופלירטוט..אינך מתביישת? למה להרוס? תתארי לך שהיו עושים לך אותו הדבר..איך היית מגיבה?? (סליחה מכולם על התגובה הקשה,פשוט הייתי חייבת ..זה כל כך מרגיז)

עבד? ../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif

גרמת לו לעזוב את חברה שלו למענך או שגרמת לו להאמין שאתם הולכים לשתות משהו יחד כידידים מבלי שהוא יבין שאת מאוהבת בו? במקרה הזה, הייתי מוותר ולא מתעסק עם הבחור. את מפרקת זוגיות ופוגעת בו, בבת זוגו ואולי גם במשפחות של שניהם. נראה לי שאת מוכנה לקבל בחור שבא שהוא לא נקי ריגשית וחושב על מישהי אחרת ושלא יוכל לאהוב אותו באמת מכל ליבו רק כדי להשיג אותו ובכלל לא חושבת על אהבה או על המשמעות שלה. האם באמת היית מוכנה להיות חברה של בחור כזה שתוך שנייה אפשר לגרום לו להיפרד מחברה שלו והוא לא נאמן? באמת היית בוחרת בבחור כזה חלש אופי? האם זה מה שאת רוצה? מצטער, אבל אני מאוד לא אוהב את הרעיון ולא חושב שקשר שיתחיל ממקום כזה יחזיק מעמד או יצליח לאורך זמן.

לכל מי שכועס עליי ../images/Emo52.gif

קודם כל ממש נפגעתי מהתגובות הזועמות שלכם!!! ממש אבל!!!! נראה לי שאפילו קצת הגזמתם... אני לא הצעתי לו לצאת כדי שיבגוד בחברה שלו, או כנסיון להפריד בינהם!!! תרגעו!ממש לא!!?!?!?!?! יצאנו מספר פעמים, ובשלב מסויים גם חברה שלו הצטרפה אלינו והיה ממש ממש מגניב!!!!!!! הצעתי לו לצאת בתור חברים טובים, ידידים ששום דבר לא יקרה ביננו לעולם!!!! אם לא הייתי מציגה את זה כהצעה ידידותית בלבד תאמינו לי שזה לא היה קורה! מה שניסיתי להראות לה זה שאפשר קודם לנסות ולפתח קשרי ידידות, חברות ואז אולי זה מה שיגרום לה להרגיש פתוחה איתו יותר ויתן לה בטחון להציע לו לצאת בלי שתהיה רמיזה למה שהיא באמת מרגישה.!!!!! אתם לא מכירים אותי ולכן אל תמהרו לשפוט אותי!!! סליחה לכל מי שהכעסתי!!! באמת קבלו התנצלות.... אני אצנזר את ההודעות שלי כאן פעם הבאה

אם כל כך הרבה אנשים טעו בהבנת

ההודעה שלך וחשבו שהתכוונת לזה שהתחלת איתו, אולי במקום לכעוס כדאי לבדוק את הניסוח שלך

לכעוס<!

אני לא כועסת כי אנשים לא הבינו אותי נכון או לא הסכימו עם מה שאמרתי, זכותם! אבל יש דרך וצורה להגיד דברים ולהביע התנגדות!!!! עובדה שצינגל מטורף-הבינה אותי ולא תקפה!!!

סליחה אבל..

את ציינת שיש לך "קראש" על בחור מהעבודה..כיצד ציפית שנבין זאת? שוב,אני ציינתי בסוגרים שאני מתנצלת אם התגובה שלי נשמעת קשה כזו..אבל זה באמת מרגיז האופן בו הצגת את הדברים.אולי טעית בניסוח שלך,זה לא היה נשמע שהצעת לו לצאת כידידים.. ושוב,לא היתה כונה לפגוע בך.

סליחה אם שפטתי אותך מהר מידיי

את לא צריכה לצנזר הודעות, אלא רק להציג את הדברים נכון. אצל חלקנו בגידות הם נושא רגיש ומכעיס.

את מתגאה בכך שאת מנסה לגנוב בחור

ממי שעתידה להיות אשתו?? לא לעניין
(צל"ש לעצמי על שלא כתבתי מה שאני באמת חושבת עלייך)

למעלה