התייעצות

מיכל235

New member
התייעצות

אני מחכה שיקבע לי תור לפגישה עם ד"ר ניטקה במח' נשים בבלינסון לפני ניתוח להוצאת הציסטה, אמרו לי שיכול להיות שיגידו לי להגיע מחר או ביום חמישי ויתנו לי התראה של שעתיים. הבעיה שלי היא כזאת קיבלתי היום את המחזור, האם מנסיון שלכם הוא יצטרך לבדוק אותי בבפגישה?? יש לי את תשובת האלטראסאונד פלאו שנערך לי כבר בבי"ח בילינסון בו אובחנה הציסטה כאנדומיטריוזיס + תוצאת בדיקת CA125. אם יקראו לי מחר ממש לא בא לי לבטל את הפגישה. מה אתן אומרות????

נעמי 17

New member
למה לבטל?

בדרך כלל בפגישה לפני ניתוח קובעים תור, מועד לניתוח ומסדרים דברים פורמאלים. הUS שעשית אינו תחליף לניתוח. מה ההתלבטות?

מיכל235

New member
../images/Emo201.gif

השאלה שלי אם הוא צריך לעשות לי בדיקה גניקולוגית או שהוא ירצה שוב לעשות לי אולטראסאונד?? עוד לא הייתי בפגישה עם רופא בבי"ח, רק אצל רופאת הנשים במרפאה אשר נתנה לי הפניה למח' נשים בבלינסון. זו פשוט פגישה ראשונה שלי עם רופא בבי"ח ואני לא יודעת למה לצפות?? האם הוא יסתכל רק על הבדיקות ויקבע לי תור לניתוח??

hadardh

New member
אל תבטלי. בעקרון, הם בודקים

גם במחזור. זו הרי לא בדיקה גניקולוגית רגילה.

נעמי 17

New member
בדרך כלל כן

בתחילה לא הבנתי את שאלתך, חשבתי שזו בדיקה טרום ניתוחית. אם זו רק הפניה ראשונה מרופאת המשפחה קחי את הבדיקה כבדיקת התיעצות של מומחה. רוב הסיכויים שירצה לבדוק אותך ואגינלית ואת יכולה לבקש ממנו שלא יבצע את הבדיקה. הוא יסתכל ב US ויתן את חוות דעתו. מה שחשוב להבין ש: זו רק חוות דעת בדרך כלל מומלץ לקבל חוות דעת שניה לפני שניגשים לניתוח. מואד ממליצה להגיע להתייעצות לתל השומר לפני קבלת החלטה

מיכל235

New member
הגניקולוגית המליצה על ניתוח

וכך גם פרופ' שלו שביצע את האולטראסאונד. אני מתכוונת לבצע את הניתוח בבלינסון ולא בתל השומר ולכן קיבלתי את ההפניה למח' נשים בבלינסון.

למעלה