יכלת לחפש בפורום... האפשרויות שלך הם ככה: קדץ נהיגה, קצונה יעודית, מודיעין, עתודה. אתה יכול גם לנסות להוריד פרופיל או לא להתפנות ועשות בעיות בגיוס. אתה יכול ללכת לנמ, חילוץ והצלה, קשרג. זה קרבי אבל פחות נורא למישהו כמוך. בהצלחה.
מבחנתי זה אומר שאין לי את היכולות לשרת כקרבי, גם עם הפרופיל שלי הוא 97. אין לי כושר קרבי (לא בנוי לזה). אני מאוד רוצה לתרום 100% ממני, אבל ה-100% שלי הוא לא קרבי. אין לי בעיה להטחן בצבא... אני רוצה לתרום מהמקסימום שאפשר, רק לא קרבי.
לי זה נראה שאתה סתם מחפש לברוח מקרבי אבל בכל זאת אם כושר זה מה שמתריד אותך אז אין מה לדאוג. בצבא כבר יכניסו אותך לכושר, יש שם מספיק אנשים באים לשם בלי שום כושר.
אם אתה מחפש משהו משמעותי תחפש מסלולים מיוחדים- מודיעין, תלפיות או עתודה. אם אתה דואג מבחינת הכושר אז זה ממש לא בעיה כי בטירונות אם תרצה או לא תרצה יהפכו אותך לסוס עבודה. בקיצור, הסיבה לחשש היא הכושר ואופן חיים לא ספורטיבי בקרבי הדבר משתנה תוך חודשים ספורים.
אם הבעיות שלך הן רפואיות אז אין לך מה לדאוג... ואם לא, אז תתחיל לקבל את העובדה שאתה הולך לשרת בקרבי. הם לא יוותרו עלייך כלכך בקלות... זאת העצה שלי- תתחיל להכניס את זה לעצמך לראש... אלא אם כן אתה רוצה לדפוק לעצמך משו בבריאות- ואז הבעיות שלך יהפכו להיות רפואיות וכו'...
בפנינו אין לך מה לפרט... וככה אנחנו לא נוכל לעזור. אבל זה שטויות... מה שכן, אם לא תפרט את הבעיה שלך מול הצבא- הם גם לא יעזרו... ולא ישאלו אותך יותר מידי שאלות ואתה תלך לקרבי...
אנשים בפורומים שופטים אחרים מבלי לנסות להבין אותם. לא אפרט גם לפני צה"ל כי הם לא יקבלו את הסיבה, כיוון שאינה קשורה לכושר גופני, בריאות הגוף ובריאות הנפש. איך אוכל להוריד פרופיל? כנראה שזוהי הדרך היחידה שיש... ועוד שאלה... אני בן יחיד במשפחה. כלומר, יש לי 2 אחיות. עדיין הורי צריכים לחתום במידה ואהיה לוחם קרבי? או שזה נוגע רק למי שילד יחיד במשפחה ולאו דווקא זכר יחיד..? תודה.
קודם כל כן, בן יחיד זה אך ורק במקרה שאתה בן יחד להורייך, בלי שום אחיות נוספות... דבר שני, סתם חבל לך... להוריד פרופיל? למה? להרוס לעצמך?? בחיי שאני לא מצליחה להבין את האנשים שמנסים להוריד פרופיל.. [ואל תחשוב שאני שופטת אותך או משו.. זה פשוט כי אני נלחמתי כדי לעלות לעצמי את הפרופיל...] אז אם תסלח לי אני ממש לא הולכת לתת לך עצות להורדת הפרופיל... אני בטוחה שיש כאן המון כאלה שיעשו את זה במקומי..
מה שאתה תגיד בפורום זה לא משנה כי אנחנו לא המחליטים. אם אתה באמת רוצה לצאת מקרבי ובאמת חושב שאתה לא מתאים לקרבי בשום פנים ואופן עצה שלי: כן תלך ותגיד לגורמים המתאימים בצבא... להזיק זה לא.. הכי גרוע זה לא יעזור! אתה לא יכול לדעת בדיוק מה יזיז ומה לא כי לכל דבר יש יוצא מהכלל. תבקש לדבר עם משקית ת"ש או קצין מסוים תסביר להם מה הבעיה או מה לא הבעיה.. למה אתה בשום פנים ואופן לא רוצה קרבי.... תמיד יש יוצאים מהכלל אולי באמת אתה יכול לתרום בצורה אחרת-יש לך שפת אם חותץ מעברית?? למדתי משהו טגנולוגי בבי"ס? בקשר להורדת פרופיל זה קצת יורת בעיה-כי מה לעשות הם רוצים הוכחה לכל דבר ולפעמים הם אפילו שולחים אותך לעשות בדיקות על חשבונם כדי להיות בטוחים. בהצלחה.. מה שלא תעשה