התייעצות

crazybabe

New member
התייעצות

מה הייתן עושים/ות במקרה שיצאתם עם מישהו/י פעם ראשונה הייתה פגישה ממש מוצלחת השיחות מעניינות אבל מה יום שישי הוא יוצא עם חברים?

A d i 23

New member
כלום

הוא לא יכול לצאת עם החברים שלו ? לא ידעתי שיש איסור כזה.. בכל אופן אותי זה לא היה מטריד.. שיצא, יהנה ויבלה איתם, ואנחנו נמצא יום אחר להתראות בו. לא קרה כלום.

אוליי....

לצאת בקבוצה החברות שלך והחברים שלו? או לשאול אותו מה דעתו שפעם החברים ופעם לצאת איתך.... לשלב........

crazybabe

New member
בכללי...

הוא יותר מצפה ממני להתקשר בינתיים...הוא לא מראה כזו התלהבות אז נכון נפגשנו רק פעם אחת...וזה שיום שישי הוא העדיף לצאת עם חברים אז זה חלק מזה שאני לא רואה שהוא מתאמץ ...אני מצפה ליותר מדי?

מפגישה ראשונה...

לא בונים ארמונות ומגדלים. נפגשתם והיה לכם נחמד-מה טוב,אין זה אומר שאסור לו לצאת עם חבריו בימי שישי,אל תשכחי שהם היו שם בחייו לפנייך וכן,זכותו לצאת איתם. זוהי רק תחילתו של הקשר ואל לך לקפוץ למסקנות בכזו מהירות. אז השישי הזה הוא עם חבריו..פעם הבאה הוא יהיה איתך. קחי לאט ובטוח,הרי הדברים הכי טובים מתבשלים על אש קטנה וכל עכבה היא לטובה.

כנראה....

שהוא לא מרגיש שמה שיש בניכם מספיק רציני והוא לוקח את זה בקצב שלו... לאט לאט תראי שזה יתפתח ליותר רק תשקיעי... תיזמי.... דברי איתו על הקשר בניכם... שיהיה בהצלחה

crazybabe

New member
אולי אתן צודקות...

טוב נראה כבר מה יהיה אני מצפה גם ממנו אבל לתת קצת מעצמו...אם אני אראה שהוא לא מתקשר היום אז נראה לי שאני ארד מזה...

למעלה