התייעצות

התייעצות

היי אני חדשה (טוב נו.. קוראת סמויה כבר המוווווווווון זמן אתם הפורום החביב עליי) טוב אז אני חיילת משוחררת (לפני 5 חודשים השתחררתי, זה עדיין נחשב?) חודש אחרי השחרור התחלתי לעבוד בחברת היי טק די גדולה ומוכרת בתור תומכת מחשוב השכר היה בשמיים, העבודה שוחקת (12 שעות ביום.. 4-6 פעמים בשבוע, זה היה מוקד של 24 שעות ו4 תומכים), נתנו לי שם הרגשה ממש מגעילה (גם מצד העובדים וגם מהמנהלים) והתפטרתי למרות השכר הגבוה.. כשהתפטרתי בלהט הרגע (לאחר שיחה נוקבת עם המנהלת) לא הייתה לי עבודה חלופית ואז עברתי שבועיים של ראיונות עבודה (ממש התבאסתי לחזור לחיפוש עבודה..) התקבלתי לעבודה שאני עובדת בה עכשיו. המקום ממש אחלה האנשים אחלה(רובם לפחות) המיקום ממש בסדר גמור הכל טוב חוץ מ.. השכר
בעבודה הנוכחית שלי אני עובדת 5 ימים בשבוע משמרות של 7 שעות +-.. אני ממש רוצה לשלב עוד עבודה כי הכסף ממש לא דומה למה שהרווחתי לפני.. אבל אין הרבה מקומות עבודה שמוכנים לקבל אותי בשעות שלי נוח וכ"כ מעט שעות בשבוע.. אני לא יודעת אם כדאי לי (או בא לי) להתפטר שוב אחרי חודש שאני בעבודה החדשה וללכת לחפש עבודה עם משכורת נורמאלית או לחפש עבודה נוספת.. למישהו יש הצעות? אה ו.. זהו עכשיו אני חדשה בפורום רשמית..

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

נתחיל מזה שלדעתי עשית בשכל, כי שום שכר לא שווה עבודה במקום שרע בו ושמתייחסים אלייך לא יפה. אני לא יודעת במה את עובדת עכשיו, אבל אני מניחה שעם עבדת בחברת הייטק בתנאים שציינת, כנראה שיש לך ידע ונסיון שאת יכולה לנצל לעבודה במקומות אחרים שמשלמים שכר טוב, לפחות יותר טוב ממה שאת מרוויחה עכשיו. עם שעות כאלו באמת תתקשי למצוא עבודה אחרת, אפילו מלצרות לא תשתלב לך... חשבת לפנות לחברות השמה ולבדוק אפשרויות לעבודה במקצוע שלך? ואם לא, מה עם עבודה מועדפת?

shaiush4

New member
אני מסכימה עם פני בובה...

שום שכר לא שווה שתסבלי עבורו. עדיף להיות במקום שטוב לך בו ולקבל שכר קצת יותר נמוך מאשר להיות במקום שרע לך בו ולסבול כל דקה בשביל עוד כמה שקלים. גם לי היה שיקול כזה, והלכתי על העבודה שיהיה לי יותר טוב בה, ולא העבודה עם השכר הגבוה יותר לשעה (בפועל אני מרוויחה יותר בעבודה החדשה כי טוב לי בה ואני עובדת יותר טוב ומרוויחה בונוסים שלא הרווחתי קודם). לדעתי אין סיבה שלא תחפשי עבודה, תוך כדי שאת בעבודה הנוכחית. שוב דוגמא שלי אישית: הייתי בעבודה שסבלתי בה נורא, אבל הייתי צריכה מאוד את הכסף, אז לא התפטרתי אלא חיכיתי עד שאמצא עבודה אחרת. גם כשמצאתי, חיכיתי לאישור הסופי שאני מתקבלת ורק אז הודעתי להם שאני מתפטרת (לא הייתה שם בעיה של להודיע מראש...). תנסי לחפש עבודה נוספת/אחרת - אין לך מה להפסיד, וזה לא דורש הרבה יותר מלגלוש באינטרנט ולקרוא לוח דרושים בעיתון. כמובן שמומלץ גם להודיע לחברים/קרובים שאת מחפשת עבודה - אולי יצוץ משהו...

למעלה