little simba
New member
התייעצות 
שלום לכולם, זאת אותה אחת מההודעה למטה
הפעם בעניין שונה... אני מלאת בעיות
לפני כמה ימים השלמתי עם ילדה שעד הימים הראשונים של ספטמבר שנה שעברה הייתה חברה טובה שלי. פעם החשבתי אותה לאחת החברות הטובות שלי אבל לא הערכתי אותה בצורה כזאת. כמו שאמרתי, רבנו ולא דיברנו בערך שנה ושלושה חודשים
זה היה בגללי, משהו שקשור למעבר של הבית ספר, ולא דיברתי מאז, לא יכולית פשוט- פחדתי מהתגובה שלה, פחדתי לדבר איתה. בסוף אזרתי אומץ ואמרתי לה כמה השתנתי בגלל זה, איך התבגרתי, על זה שלא הערכתי אותה כמו שהייתי צריכה... ואיזו שנה קשה זו הייתה לי (בגלל הריב איתה, עם עוד חברה מאוד טובה ובכלל...) היא אמרה לי שהיא סולחת לי, שהיא שמחה שאני מודה באשמה כי ככה לומדים מטעויות ושהיא מאמינה שמתישהו כשנהיה בבית ספר נהיה שוב חברות. רק לפני כמה זמן כשיצא לי לחשוב על זה חשבתי שאולי היא אמרה לי את זה כי 'לא היה לה מה להגיד' והיא ניסתה להיות נחמדה אליי ולא לפגוע בי (לא בציניות, באמת ככה היא דיברה)... אני מאמינה שהיא כן התכוונה לזה באיזושהי צורה, רק זה לא היה ברור לי כמה. ובאותו נושא- אני לא יודעת כמה אני רוצה להיות חברה שלה.. פתאום אין לי קשר אליה אני לא באותה כיתה איתה... פשוט חשוב לי שלא נתעלם כמו שהיה עד עכשיו שאולי נדבר לפעמים.. הבעיה היא שהיא נהייתה מקובלת כזאת (או שבעצם היא תמיד הייתה..) רק מאלה עם האופי הטוב וגם כאן אין לי קשר אליה... אני לומדת איתה רק שיעור אחד בשבוע ואני רוצה שאולי נדבר.. אני מפחדת לעשות את אותה הטעות שעשיתי עם חברה אחרת שלי שאחרי שהשלמנו היא רבה איתי שוב כי היא טענה שהיא ניסתה לדבר איתי אחרי שהשלמתי איתה (גם, אחרי הרבה זמן שלא דיברנו) ואני לא שיתפתי פעולה... ואני מפחדת שיקרה אותו הדבר גם איתה שאני אתעלם כי אני לא יודעת מה להגיד לה אני מפחדת וגם קצת מתביישת... והיא 'תעלב' מזה.. אני מתארת לעצמי שכשאני אראה אותה היא תחייך.. או שלא ואני צריכה לחייך אליה ראשונה כדי שאויל נתחיל שיחה...? וזה לא שאנחנו מתכתבות (אייסיקיו ואלה..), או כי היא רוצה שאני אשלח הודעה למרות שאני לא רוצה שהיא תחשוב שאני לוחצת עליה, ובכלל לא נראה לי שהיא רוצה... או שאולי במה שהיא אמרה לי היא התכוונה שהיא סולחת לי אבל היא לא רוצה עכשיו לחדש את הקשר וניסתה להגיד את זה בעדינות..? לי אישית זה נראה יותר סביר אבל אני לא רוצה שיצא מצב שנמשיך להתעלם עכשיו...
תודה למי שקרא ואני אשמח לעזרה 
שלום לכולם, זאת אותה אחת מההודעה למטה