התייעצות

Typo

New member
התייעצות

שלום, קוראים אותי טיפו. שזה בעצם קיצור של טיפטיפון, או של טיפוגרפיה, אני כבר לא ממש זוכר. בכל אופן אני מחפש להתחיל את דרכי באחד ממשרדי הפרסום, אבל לא ממש מכיר ויודע לאן שווה ללכת, למעט התרשמות ממה שכולנו רואים בעיתון. עכשיו, כאן אתם (אנשים מנוסים ובעלי לב רחב) נכנסים לתמונה. לאן ללכת? נ.ב. ממש התלהבתי מפוגל.

mc80

Member
האמת, זה לא ממש משנה. איפה שלוקחים

אותך תיקח. משכורת של כרטיסייה לאוטובוס תקבל כמעט בכולם והניצול מגיע באותה עסקה. אל תרשה לעצמך לבחור כי אין אופציה כזו. בהצלחה!

yali

New member
ואם בכל זאת

תהייה לך אופציה לבחור .. אני הייתי בוחרת במשרד שיש לו יותר אופציות מבחינת מיקום ל- take away
! ועכשיו ברצינות, אם אתה בתחילת דרכך אני הייתי בוחרת דווקא במשרד קטן- בינוני שבו תוכל לבטא יותר את יצירותיך, צוברת ניסיון, תיק עבודות מרשים שאתה חתום עליו מהתחלה ועד סיומו וממריאה אל על (כמובן שהכישרון צריך להיות טמון בך). במשרדים הקטנים יש לך יותר חופש ביטוי, משכורת קצת יותר מכרטיסיה (אולי חופשי חודשי כזה) וקח בחשבון שבמשרדים הגדולים השעות הן ללא שעות ..

Typo

New member
זה רעיון מצויין!

בואו נערוך סקר חדש. הרי שנתיים בענף הזה הן נצח והמון דברים השתנו. אפשר?

גת וייס

New member
אפשר, רק בואו נרכיב את הרשימה...

אפשר עד 20 משרדים. הנה הרשימה שנראית לי. אתם מוזמנים להוסיף משרדים או להעיר את הערותיכם לגביה לפני שהסקר עולה: 1. מקאן אריקסון 2. אדלר חומסקי ורשבסקי 3. באומן בר ריבנאי 4. שלמור אבנון עמיחי 5. גיתם BBDO 6. ראובני פרידן IPG 7. גלר נסיס 8. זרמון גולדמן 9. ענבר מרחב שקד 10. פוגל אוגילבי 11. פובליסיס אריאלי 12. גליקמן נטלר סמסונוב 13. יורו ת"א 14. יהושע TBWA 15. JWT

איפה הימים שאריאלי היה ברשימות...?

ומה עם ג. יפית...? איפה הימים שג. הוזכרה בכל שירשור...? ואיפה מוצאים זיפ וארטיק גלי-גל? ומה אני עושה עם אוסף הגוגאים שלי?

johny_abola

New member
אריאלי עדיין חזק ברשימות

עומד יחד עם גלר-נסיס ויהושע באותה משבצת בדירוג העשיריה. לא ברור לי גת, למה הרכבת רשימה שבחציה ה-1 מסודרת היטב ובשני מבולגנת.

10יוסי10

New member
לא נראה לי...

שגת התיימרה לסדר את המשרדים ע"פ המקומות שלהם בטבלה. גם החצי הראשון הוא לא בדיוק נכון (באומן מס' 2 ושלמור 3).

johny_abola

New member
קטונתי

הרשימה הרי מסודרת מ-1-7 כמעט בול. תהיתי מדוע דווקא שם הסדר נעצר. אני תובע את כבודו של אריאלי!

גת וייס

New member
טוב ג'וני

אני אעשה מחר בלאגן מוחלט ברשימה ואעלה אותה עם כוכבית שאין כל כוונה מיוחדת מאחורי הסדר בה המשרדים רשומים. אלא אם כן בא לך לסדר לי אותה

למעלה