התייעצות...

בינים

New member
התייעצות...

אהלן לכולם, אני מתגייס ב13 למרץ ועדיין אין לי רשיון נהיגה, חשבתי על להתחיל ללמוד... השאלה היא האם ניראה לכם שאני אספיק?(או שאולי כדאי לי ללמוד על אוטומט כי זה יותר מהר....)

talush2005

New member
אי אפשר לדעת

בכל מקרה גם אם יילך לך מהר וגם אם לא תצטרך לקחת שיעור כמעט כל יום או לפחות המון המון בשבוע. לגביי הילוכים יש כאלה שקולטים את זה מהר ב30 שיעורים ויש כאלה שב50 שיערוים אי אפשר לדעת איך תיהיה ויכול להיות אותו דבר באוטומטי שיקח לך 28 שיעורים ויכול להיות ש50 אין איזה נוסחאת פלא כזאת. ובגלל שאף אחד לא יודע כמה שיעורים ייקח לו - בכל זאת תצטרך לקחת המון שיעורים בשבוע אם ילך לך יחסית מהר יש סיכוי שתספיק אבל בנהיגה אי אפשר לדעת יש כאלה שמתחילים ולוקח להם שנה ויש כאלה ששמעתי שעשו בחודש 40 שיערוים ותאוריה וטסט וסיימו עם הכל זה הכל תלוי איך יילך לך וכמה שיעורים תצטרך, מבחינת אפשרי זה יכול לקרות. שיהיה בהצלחה

talush2005

New member
רגע עכשיו קלטתי שזה מרץ

חחחחח חשבתי ינואר. וואו זה 4 חודשים כן בטח יש סיכוי טוב שילך לך רק אל תקח 1 או 2 בשבוע קח קצת יותר , לא צריך כל יום כמו שחשבתי שינואר כי זה 4 חודשים אבל צריך כמה בשבוע ככה שגם אם לא תסיים ב28 שיעורים תוכל להספיק, אם תעשה לאט יש יותר סיכוי שלא תספיק ובקיצור קח כמה שיותר שיעורים בשבוע ,לא יודעת להגיד לך כמה. יש סיכוי מאד טוב בכל מקרה שוב רק אם לא תקח כפול בשבוע או משהו. בהצלחה

בובילהה

New member
4 חודשים זה המון זמן!!

לדעתי א]שר להספיק את זה בכיף ובלי לחץ בכלל כמובן שבתנאי שעושים 2 שיעורים לפחות בשבוע

למעלה