התייעצות

omath

New member
התייעצות

במבחן הראשון קיבלתי 632 אחרי קורס של יואל גבע, נו טוב זה היה באמצע שנת לימודים של כיתה יב' עם כל המבחנים והבגרויות -ד"א לא ממלית לאף תלמיד תיכון להיבחן במועדים שאחרי אוקטובר כי זה פשוט טירוף מה שהולך אם משלבים את שני הדברים , אני הייתי צריך ללכת לסימולציה בערב ובבוקר קמתי לתוך בגרות באזרחות ואז שוב סימולציה ....עכשיו לעניין: שיפרתי באוקטובר בלמידה עצמית של בערך חודש וחצי חרישה, ל668 התפלגות:כ-141 , א-138(לפחות פטור!),מ-הנה זה בא 114-שיפרתי רק ב5 נק' במילולי מהפעם הקודמת. שאלתי היא איך ללמוד למועד האחרון בשבילי שיש לי שהוא פברואר בהנחה שאני צריך 730 בפסיכו' (הנדסת חשמל - פיסיקה טכניון) לא קשור לעתודה!!!!, ממוצע בגרות מיציתי את עצמי(112 בטכניון), ז"א שרק פסיכו' נוסף הוא הדרך שלי לשם, אבל איך אני אמור ללמוד , האם להשקיע שוב בחלוקת זמן שווה יחסית בין אנגלית, מילולית וכמותית או לתת למילולית יותר זמן מלשניהם ולשבת על כל פיפס, בכמותי לעשות רק הרבה בחנים ותרגילים,ובאנגלית הרבה אוצר מילים וקצת תירגול אנסינים , החלפה.....

nate2000

New member
עם איזה נושא במילולי אתה מתקשה?

האם ככה היה גם בסימולציות או שנפלת רק בבחינה עצמה? מה שאני מציעה לעשות זה להשקיע הרבה במילולי כי אם תשפר את המילולי אפילו רק ל 130 אתה ממש תתקרב ל 700 או 700 וקצת. תפרק את הפרק המילולי לנושאים ותבדוק מה הכי מכשיל אותך ותשב חזק על הנושא הזה. לגבי כמותי תתרגל אחרת תשכח וכנ,ל גם לגבי אנגלית. אין שום סיבה שלא תוכל לשפר באנגלית מעל ל 140 וגם זה יתן לך כמה נקודות. בהצלחה

QAF Fan Block

New member
112 בגרות ו668 פסיכומטרי לא מספיק?

ואתה צריך להשקיע את רוב הלמידה במילולי. ללמוד פיקס את המילון לפחות של מכון אחד, לעבוד על כל נושאי הבחינה.

omath

New member
אני מתקשה

בעיקר בהגיון , בהשלמת משפטים, הבנת הנקרא-לפעמים כן לפעמים לא. והציונים שלי לא מספיקים כרגע לחשמל-פיסיקה בטכניון , כי צריך סכם קרוב לרפואה-93. עוד משהו, למבחן הזה מחקתי למתמטיקה כמה ספרים כולל מרתון , למילולי את המרתון בלבד, ולאנגלית את ספר אנגלית. (לפי יואל גבע) וגם כמובן מחקתי 5 סימולציות של יואל גבע +5 סימולציות של המרכז. האם כדי שוב למחוק את הכל ?, בשביל להיבחן בפברואר? או שדווקא בעברית למחוק את ספר עברית+מרתון ולתרגל גם אותו , ומתמטיקה ואנגלית למחוק רק מרתונים?

למעלה