התייעצות אני צריכה המלצות על סרטי מחול כמו "ריקוד צמוד" או "מרכז הבמה" (סרט מ-ע-ו-ל-ה אגב..)
M MIKY girl New member 24/9/06 #1 התייעצות אני צריכה המלצות על סרטי מחול כמו "ריקוד צמוד" או "מרכז הבמה" (סרט מ-ע-ו-ל-ה אגב..)
ר רקדנית בובתית New member 24/9/06 #3 ../images/Emo99.gifאחד הסרטים!!!!! יש גם את "ריקוד אחרון" שזה יותר מודרני כזה...על להקה שהכראוגרף שלהם נפטר באמצע הופעה. מדהים!!
../images/Emo99.gifאחד הסרטים!!!!! יש גם את "ריקוד אחרון" שזה יותר מודרני כזה...על להקה שהכראוגרף שלהם נפטר באמצע הופעה. מדהים!!
O Only Dance New member 24/9/06 #4 בילי אליוט,רקדנים,הנרקוד,עת לרקוד יש עוד אחד שהיה בקולנוע עם אנטוניו בנדרס... רוקדים נראה לי קראו לזה זה חדש.. הוא יצא ב2006 ראיתי אות בקולנוע קאטי.
בילי אליוט,רקדנים,הנרקוד,עת לרקוד יש עוד אחד שהיה בקולנוע עם אנטוניו בנדרס... רוקדים נראה לי קראו לזה זה חדש.. הוא יצא ב2006 ראיתי אות בקולנוע קאטי.
O Orbit white New member 24/9/06 #5 אממ-------> שורת המקהלה- מהמם מרכז הבמה- נחמד לרקוד עד הקצה- מהמם נעליים אדומות- לא ראיתי רק שמעתי ו... זהווו
אממ-------> שורת המקהלה- מהמם מרכז הבמה- נחמד לרקוד עד הקצה- מהמם נעליים אדומות- לא ראיתי רק שמעתי ו... זהווו
ר רקדנית בובתית New member 25/9/06 #6 מרכז הבמה נחמד??!?!?!!! סרט אחד המושלמים!!! ונעליים אדומות..נמממ קצת משעמם..
T Tomleen New member 25/9/06 #7 לרקוד על הקצה לא אהבתי.. וגם נעליים אדומות היה קצת משעמם, אפילו לא סיימתי לראות את כל הסרט. הוא ממש ארוך..
לרקוד על הקצה לא אהבתי.. וגם נעליים אדומות היה קצת משעמם, אפילו לא סיימתי לראות את כל הסרט. הוא ממש ארוך..