התייעצות

ליאתו

New member
ברור שלא

אבל כמו שכתבתי למעלה, יש לי מספיק "תיקים" על הראש כרגע, ואני (בטווח הקרוב) לא מעוניינת בהרזיה. אני לוקחת את השיעורים האלה כי אני מאמינה שזה יעשה לי טוב לגוף ולנפש. אני עוברת תקופה קשה וצריכה מסגרת כזאת כדי להפעיל את הגוף. שינוי תזונה - אני עובדת על זה גם. אבל אני לא רוצה "יעדי משקל" וסטופר של "נו, ירדת?" כשאני ארצה ברצינות לרדת, אני אולי אפנה לדיאטיקנית, אבל כרגע, אני מסתפקת בפעילות גופנית ושיפור תזונה.

yeahod

New member
דעתי

את המילה דיאטה אני מתעב מחמת מיאוס..לא אוסיפ מילה.. מתקשר למושג תזונה נכונה..בהקשר של מה נכון ובריא לגוף שלך..זה נכון לכל אדם..ללא קשר לירידה במשקל.. משקל אינו תמיד פונקציה של מאזן קלורי.או פעילות גופנית...לפעמים..זה תגובה למצב נפשי.. בקיצור מורכב.. לא שווה להתעסק בזה עשי פעילות כיון שזה מהנה כיוון שזה בריא..כיוון שזה נותן הרגשה מדהימה של גוף שעובד וגמיש.. עשי מה שנעים וטוב לך.. ושימי קצוץ על כל השאר

ליאת מאחלת לך רק טוב

את יכולה להוות דוגמה כיצד מתמודדים עם מצבים קשים ותקופות רעות . שיהיה לך מספיק התנסויות לעשותך חזקה , מספיק תקוה לעשותך מאושרת .

dify

New member
צריך לזכור מה המטרה שלך

אם המטרה שלך היא לשפר כושר גופני/כוח וכד' אז הנושא של הדיאטה לא רלוונטי מבחינתך. לי זה נראה ממש לא רלוונטי לערבב בין השניים. אני בעצמי הולכת למכון ועושה ספורט אבל לא עושה דיאטה בכלל ואוכלת כרגיל. כי המטרה שלי היא לא להוריד משקל אלא להישאר בריאה. אם להיכנס לדיאטה זה משהו שמלכתחילה הוא לא המטרה שלך ומשהו שמלחיץ אותך את צריכה להעביר את המסר המאד ברור- טוב לך עם איך שאת נראית. מי שלא טוב לא מוזמן לעשות דברים אחרים, לך טוב עם מה שאת בחרת לעשות. לי נראה שלהכניס אותך לדיאטה בכוח זה לא טוב בשבילך יותר מאשר משקל, אחרי הכל אני לא בטוחה אם הלחץ, התסכול, המתח לא מזיק יותר לבריאות מאשר כל מה שהדברים האחרים מועילים. היי חזקה והמשיכי במה שאת עושה :) בהצלחה :)

ליאתו

New member
תודה

לך ולכולכן, על ראייה מפוקחת. זה מה שהייתי צריכה עכשיו. קצת עזרה להתמקד במה שמתאי לי כרגע ולמה. תודה תודה.

בדיוק כמו שכולן אמרו

פשוט לומר לא תודה אני קצת יותר ממרופדת וכן הגעתי לדיאטנית כי רציתי לבדוק אחוזי שומן בגוף הציעה לי את הדיאטה אמרתי תודה לא תודה אני מרוצה מהמשקל שלי והגעתי כדי להיות בכושר אני כבר לא שם אבל רק בגלל שהפעילות שם גרמה לי לכמה בעיות שיהיה לך בהצלחה

למעלה