התייעצות....

nog16

New member
התייעצות....

עשיתי טסט ראשון לא מזמן, ונכשלתי.. (על דברים קטנים, לא טעויות קריטיות). עכשיו, אני חושבת, וגם המורה שלי חושב כך, שהנהיגה שלי כבר ברמה ממש טובה.. הקטע זה, שבטסט ממש ממש נלחצתי, היה לי קשה להתרכז, ובכלל לתפקד מרב הלחץ.. כמה שיעורים הייתם ממלחיצים לי לקחת עוד לפני טסט נוסף? ומה לעזאזל אפשר לעשות עם הלחץ הזה, שבקלות יכול לדפוק לי עוד כמה טסטים? אם למישהו יש עצות או משו שיכול לעזור, אני אשמח לשמוע.

מימוזה21

New member
אז ככה:

זה נדיר שמעבירים טסט ראשון...הטסטרים תמיד יחפשו על מה להכשיל ואם רואים שהנהיגה הייתה משולמת אז יעבירו. גם אני הייתי בלחץ נוראי בטסט הראשון ורעדו לי הרגלים אבל נהגתי סבבה לגמרי ומה שדפק אותי זה החניה. עכשיו כדאי שתעשי הפסקה עד הטסט הבא בשביל לתת למוח לנוח קצת ותאמיני לי זה כדאי...אפילו שהיו לי שיעורי נהיגה והיה פעם אחת שלקחתי שיעור אחרי שבוע ונהגתי ממש מעולה. אז בקיצור,שבוע לפני הטסט תקחי שיעור...יום לפני הטסט תנוחי קצת וביום הטסט תיקחי עוד חצי שיעור(חצי שעה) הכי חשוב זה לא לחשוב יותר מדי על הטסט.פשוט ככה. לתנהג כרגיל כאילו זה שיעור רגיל אבל עם יותר חשיבות.זה הכל. בהצלחה.

nog16

New member
תודה..

לא יודעת, המורה שלי גם אמר שיש מצב שאם זה לא היה טסט ראשון הייתי עוברת... אני גם ככה לקחתי הפסקה, כי את הטסט עשיתי יום שני שעבר, ואז מיד טסתי למסע לפולין, וחזרתי רק אתמול בערב. אז אני מקווה שלא שכחתי בינתיים יותר מדי, ושזה יחזור לי מהר, ואני אראה לפי השיעור הקרוב איך הולך לי, ואם ילך טוב, אני אעשה עוד שיעור או שניים ואז אגש לטסט.

lsd600

New member
"הטסטרים תמיד יחפשו על מה להכשיל"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מימוזה21

New member
אל תוציא מהמקלדת מילים שלא כתבתי!

התכוונתי שבטסט 1 הטסטרים יחפשו את הטעויות הכי קטנות ואם לא יהיה להם אז הם יעבירו. זה הכל. ומה מצחיק בזה? אני בגלל התרגשות ורק בגלל שלא הצלחתי לעשות חניה אז לא עברתי טסט 1.

באמת מה מצחיק פה ?

זה הגיוני לגמריי , הרי שהטסטר מסתכל עליך ועל הנהיגה שלך הוא לא מסתכל עליך בגלל שהוא מנסה להתחיל איתך , הוא בוחן את הנהיגה שלך כדי לבדוק מה אתה לא עושה טוב כדי להכשיל אותך.

למעלה