התייעצות?

kvarsham1

New member
התייעצות?

אני וחברתי בני עשרים. ביחד שנה. רציתי להתייעץ ולשאול לדעתכם - אנחנו מאד אוהבים אחד את השניה ומבלים המון זמן ביחד. כמעט מאז שהתחלנו את הקשר אנחנו מקיימים יחסי מין בממוצע פעם בשבוע. אבל הנושא הזה קצת מציק לי.. אופן אחד הוא שזה לפעמים מתסכל אותי כי אני מאד נמשך אליה. (ומן הסתם קורה הרבה ש"בא לי"ואני רוצה אותה) ואופן אחר זה שלפעמים אני חושב או חושש שמא היא לא נמשכת אליי פשוט מספיק. דיברנו על זה והיא אמרה שהיא כן נמשכת אליי וזה לא קשור. מן הסתם אני לא מצפה ש"כל פעם שיבוא לי היא תרצה גם" ואני גם מאמין לה שהיא כן נמשכת אליי.. אני קצת לא יודע מה לעשות עם ההרגשה הזאת.. והאמת שלפעמים אני נעשה מתוסכל ואז אני מתחיל להרגיש אשם בגלל שאני חושב על זה. זה אמור להדאיג אותי? יש משהו שאני/אנחנו יכול/ים לעשות? ובכלל, הערות/הארות יתקבלו בברכה.

מדוע בעצם אתם עושים רק פעם בשבוע?

כשבא לך אתה יוזם? היא משתפת\לא משתפת פעולה כשאתה יוזם? היא יוזמת מדי פעם? מספיקה לה התדירות של פעם בשבוע?

kvarsham1

New member
ככה

אני יוזם. פעם הייתי יוזם יותר אבל הסתבר שזה היה יותר מדי וזה גרם לה להרגיש טיפה לא נוח ומן הסתם גם לי. היא יוזמת לעיתים מאד נדירות, וזה היה ככה תמיד והיא אומרת שהיא פשוט תמיד היתה ככה והיא לא יוזמת בד"כ. לה כנראה שכן כי אחרת זה היה קורה יותר אני חושב..

עצה

תלמד תלמד תלמד. פעם אחת בשבוע זה מעט מאוד. אתם שנה ביחד. היו תקופות אחרות, ששכבתם בתדירות יורת גבוה? נניח בתחילת הקשר... בכל מיקרה. אשה בניגוד לגבר, אם אין חשק לא יעזרו כמה שיחות תעשה איתה בנושא. . . תלמד לעשות חשק. לא בהכרח דרכה, דבר אם חברים, שאל ידידות. תעמיק בפרטים. קנה דיסק. תחליף מצעים. מנורה חדשה לחדר. אלף ואחד דברים כי חשק זה הכל הפרטים הקטנים, תתחיל לברר מה עושה לה חשק, כי אין דבר כזה בחורה בלי חשק... בכל מיקרה בצלחה חבר... נ.ב. ראה תגובה זו כהארה ולא הערה... :) בהצלחה חבוב.

daniella1980

New member
*עבורך* זה מעט מאוד

עבורו כנראה גם. לעומת זאת, *עבורה* זה מספיק. מי אתה שתקבע מה מעט מידי ומה נורמלי? יש גם זוגות ששוכבים 3 פעמים ביום, ויש זוגות ששוכבים שלוש פעמים בשלושה חודשים, כל עוד שני הצדדים מרוצים זה לא מעט מידי וזה לא הרבה מידי, זה בדיוק אחלה בשבילם. בעיה מתחילה רק כשיש חוסר הדדיות בכמה כל אחד רוצה, זה לא אומר שמי מהצדדים מגדיר משהו נורמלי, אלא מה טוב עבורו. נכון שיש להם בעיה ביניהם בפער בצורך, אבל זה לא אומר כלום לגבי מה בסדר ומה לא בסדר. לפותח השרשור, אני רק יכולה לתהות האם אולי אולי היא לא נהנית מספיק במין ולכן לא רוצה יותר. האם היא גומרת כשאתם שוכבים? האם היא מתענגת ממך ומעצמה? האם אתה מענג אותה? האם היא מאוננת באופן כללי? משיכה לא חייבת להיות קשורה לנושא. יכול להיות שהיא מאוד נמשכת אבל לא נהנית במין (או אפילו כואב לה\לא נעים לה) והם צריכים ללמוד איך לגרום גם לה להנות. או שמדובר במעצורים שלה במין. וכו', בקיצור, לא נתת מספיק פרטים.

מן הסתם הכל יחסי...

ומין הסתם שאני לא זה שקובע או אקבע מה זה הרבה ומה זה מעט, גם אני לא חושב שקיים אדם כזה. אולם יחסי מין זה אחת מנפלאות הבריאה. במיוחד בגיל שמתחילים ממש להכיר את נפלאותיו. וכשמשהו ממש טוב אז המושג "מספיק" מתערפל... אם שניהם חוזרים כל יום הבייתה, נפגשים רק בערב כששניהם גמורים לגמרי מעייפות אז אני מקבל את מה שאת אומרת. אולם משיכה מינית נובעת מהרצון למין. אם המין הוא לא תדיר(כשהכוונה בתדיר היא באמת יחסית למה שקורה בחייהם ולזמן המשותף שיש להם ביחד וכן גם כמה זמן בם כבר ביחד...) אזי כנראה יש סיבה. סה"כ שנינו התכוונה לאותה עצה. ניסוחים שונים...
בכל מיקרה שיהיה לך יום נפלא. ולחבוב, בהצלחה חבר...

daniella1980

New member
יש אנשים שלא חושבים כמוך

יש אנשים שהם א-מיניים לדוגמא (אפילו יש פורום בנושא). יש אנשים עם חשק מיני נמוך (גברים ונשים) ויש כאלו שמוצאים את נפלאות החיים במקומות נוספים. האם היית בתוך זוגיות ארוכת טווח? אני מאמינה שמה שקובע את הסיפוק מחיי מין הוא ההדדיות, כל עוד שני הצדדים מרוצים אין בעיה. נניח למשל שהתדירות היתה מתאימה לו בול לחשק שלו, הוא בכלל לא היה מציג כאן את השאלה (אלא אם הוא היה מוטרד שחברים שלו שוכבים הרבה יותר לדוגמא, וזה חבל בעיני להשוות את עצמך לאחרים בנושא כלכך אינדווידואלי). מה שאני מנסה לומר הוא שלא חייבת להיות "סיבה" - עיפות, לוז עמוס וכו'. ייתכן ופשוט ככה היא. ייתכן גם שלא, ויש פוטנציאל למין הרבה יותר מספק עבור שניהם. אני רק לא בעד למהר להגיד "זה מעט מידי" מידי למי? הבנת את כוונתי בקיצור.

kvarsham1

New member
פרטים

כמובן שאני לא חושב שיש "נורמה" ואני לא רוצה לשנות אותה או לכפות משהו.. כן היתה רק פעם אחת שלא במהלך הקשר שלנו וגם אז מייד פיציתי בדרך קצת שונה(
).. (ואני לא מתפאר או מנסה להרשים אף אחד. זה ככה כי העונג שלה הוא הדבר הכי חשוב לי בכל העניין) היא מתענגת ואני מענג. היא לא אוהבת לאונן. ובדרך כלל (כי היא לא אוהבת להאריך במשחק מקדים) היא אומרת שקצת שורף לה אחרי. היה לה ניסיון לא מעט לפני ולא לא היה שום ניסיון בכלל..

daniella1980

New member
ממ מאין לך

בעצם? האם דיברתם על זה? אולי היא לא באמת לחלוטין שלמה עם המין ולא נהנית ממנו כמוך. אולי משהו חסר שם. אם היא לא מאוננת, אולי היא לא מכירה את הגוף שלה מספיק כדי להצליח להנות ממין. אולי אולי זה לא לגמרי קשור אליך. לדעת להנות מיחסי מין עד הסוף, זה קודם כל לדעת את גופך, לדעת לאילו שיאים הוא יכול להגיע. וכו' אולי יש פער רציני בינכם בנושא הזה. אני בעד שלא תמהר לקחת את זה אישי "היא לא נמשכת אליי" או "אני לא מצליח לענג אותה", אני מאמינה שיש לה עוד מה ללמוד על מין ועל הנאה ממין. מצד שני כמובן שייתכן שהיא נהנית, ופשוט בעלת חשק מיני נמוך. האם היו לה מערכות קודמות? האם שאלת אותה על הנאה קודמת שלה ממין?

למעלה