התייעצות

• פותח הנושא aou
  • פורסם בתאריך

aou

New member
התייעצות

אני שוקלת לשפר את הבגרות באנגלית שלי, בהנחה שאני צריכה לקבל בסביבות ה95. הייתם ממליצים לי לעשות קורס, לקחת מורה פרטית, ללמוד לבד?

kontsy

New member
אני חושבת שזה בעיקר אישי

ותלוי ברמת האנגלית שלך. יש אנשים שמספיק להם ללמוד לבד, אבל לפעמים צריך עזרה. מה היה בבגרות הקודמת? בכל אופן נראה לי כדאי להתחיל לקרוא כבר עכשיו, כי חוץ מלהיות במדינה דוברת אנגלית זה מה שהכי משפר את השפה. בהצלחה!

morancho1

New member
אהלן

גם אני שיפרתי את האנגלית. התחלתי מ88 לקחתי שני שעורים אצל מורה פרטית מעולה, והגעתי ל93, זה עשה לי יופי לסכם.חשוב מאוד לקרוא הרבה ספרים, לעבוד על הכתיבה-מכתב רשמי איך כותבים..מילות קישור. לראות תכניות באנגלית ללא תרגום או עדיף-עם תרגום לאנגלית. בנוסף יש ספרים לתלמידי יב שעושים בגרות עם תשובות מפורטות. את יכולה לקנות או לחליפין להשאיל ולעשות כמה שיותר מאלה- זה יכין אותך גם לרמת הבחינה. שיהיה בהצלחה!

כמו שמורנצ'ו אמרה

לחיות באנגלית. אם את לא אוהבת לקרוא - גם סבבה יש אתרי אינטרנט מעולים. דוגמא הכי פשוטה - במקום נגיד לקרוא "את" תקראי קוסמופוליטן באנגלית. את חובבת מוסיקה? תקראי על האומנים/מבצעים/להקות אהובות עלייך באנגלית. יש קבוצות דיון מדהימות ברשת ופורומים - תכנסי ותכתבי ר-ק-א-נ-ג-ל-י-ת. את מוזמנת כמובן לדבר עם חברה שיודעים טוב מסביבך (אני עשיתי זאת בשנות הפלמ"ח היפות בהן עשיתי בגרות באנגלית... כן כן לפני 4 שנים).

למעלה