התייעצות...

• פותח הנושא nog16
  • פורסם בתאריך

nog16

New member
התייעצות...

אתמול היה לי שיעור 28. בעיקרון בשיעורים האחרונים כבר הולך לי ממש טוב, וטעויות הפכו לדבר די נדיר בנהיגה שלי, וגם המורה שלי אומר שאני ברמה טובה. הבעיה היא, שאני יודעת שאם אני אגש לטסט ממש בקרוב, אני עדיין אהיה ממש ממש לחוצה... ברמות שזה בטוח יפגע בנהיגה שלי. הייתי מחכה עוד קצת, אבל הבעיה היא שיום שלישי (עוד שבוע וחצי) אני יוצאת למסע לפולין 9 ימים, ואח"כ בדיוק מתחילה תקופת החגים, ומיד אחרי זה אני ניגשת לפסיכומטרי, ולא יהיה לי זמן לשיעורי נהיגה. ככה שאם אני לא עושה טסט עד יום שני הבא, לא יצא לי לקחת כמעט שיעורים במשך חודש ומשהו, ואז המצב שלי יהיה לא טוב.. אז עכשיו אני בהתלבטות, אם לגשת לטסט עד הנסיעה או לא. המורה שלי בעיקרון אומר שאני יכולה ללכת לטסט, והרמה שלי מספיק טובה, אבל אני עדיין לא מרגישה ביטחון של 100%, שבו שום התרגשות לא תפריע לנהיגה שלי. מה אתם הייתם עושים במקומי?

מתן1002

New member
אם את לא מרגישה מוכנה ב100%

אל תיגשי פשוט חבל על הכסף .. תוותרי על הטסט הקרוב מקסימום תיקחי שיעורי ריענון אחרי שיגמר לך כול העומס והלחץ ותיגשי רק מתי שאת מרגישה שאת מוכנהההה!!!!

Hadas 87

New member
זה לא כזה משנה כי

1. התרגשות תמיד תיהיה. אל תחיי בסרט שאחרי שתעבור תקופה מסוימת ההתרגשות תעלם. לא. טסט זה דבר מלחיץ. נקודה. 2. יש מצב גדול שתגשי ותכשלי בטסט, את יודעת, טסט ראשון.. חח ואז שוב תצטרכי לחכות את כל התקופה הזו ולגשת לעוד טסט. לכן זה לא כזה משנה אם תקחי עכשיו או לא. אם את אומרת שאת מוכנה אז אני הייתי מציעה שתלכי על זה, מה יש לך להפסיד? קחי רסקיו, אולי זה יעזור לך. בהצלחה.

2 Mיכל

New member
../images/Emo45.gifמה שהיא אמרה.

אבל אל תתייחסי לטסט הזה כאל נסיון או משהו אלא טסט אמיתי שאת מתכוונת לעבור

MrJacKasS

New member
ללא ספק

הייתי עושה את הטסט בהקדם האפשרי. ואני אסביר למה: טסט, הרבה מאוד ממשקלו, זה עניין של מזל. מזל של כמה זמן יהיה הטסט, איפה, האם תרגישי טוב במהלך הטסט, איזה טסטר יבחן אותך, מה יהיה מזג האוויר וכו' וכו' .. נכון שאת אמורה לדעת לנהוג בכל אחד מהמצבים הנ"ל, אבל זה הרי ברור שבטסט מחמירים הרבה יותר מאשר בסתם נסיעה רגילה שתהיה לך לאחר הרישיון. לכן אני מציע לך לעבור את זה כמה שיותר מהר, כי זה בסך הכל עניין בירוקרטי, והמבחן האמיתי הוא תקופת המלווה וההתאקלמות ברכב הפרטי שבבית ..

crazy bitch17

New member
תגשי,

קשה לי להאמין שתמתישהוא תרגישי מוכנה ב100% ושהלחץ יעלם.. אם את יודעת לנהוג והמורה שלך אומר שאת מוכנה תגשי..

למעלה