התייעצות...

liatsw1

New member
התייעצות...

בס"ד אני כבר שלושה חודשים על דקא (לאחר טיפול שלא הצליח). אתמול עשיתי אולטרסאונד ונצפתה ציסטה בגודל 3 ס"מ בשחלה. הטכנאי אמר כי הציסטה צלולה ולא נראית כאנדו'. אני אמנם בדרגה 4 אבל מעולם לא הייתה לי ציסטה בתוך השחלה. די מוזר כל הענין, כי בטיפול האחרון (לפני 3 חודשים) גם לא נצפתה שם ציסטה ואין לי מושג מהיכן היא צמחה?! בהתחשב בכך שאני כבר 3 חודשים ללא מחזור ובדיכוי ומרגישה נפלא מאיפה היא צצה לה?! אז מה אתן אומרות?

../images/Emo4.gif באמת מוזר

תאמת אני לא מומחית לציסטות . אבל אני הייתי בודקת אם אני ( את) באמת בדיכוי . דבר נוסף האם את סומכת על הטכנאי ? זה משהו שהיית אצלו בעבר ? כי אני כבר נתקלתי בלא מעט טכנאים ורופאים שראו דברים שלא קימים , או לחילופין לא ראו ממצעים שקשה מאוד לפספס . בכל אופן מקווה שאם זו אכן ציסטה , זו סתם ציסטה שולית .

גל 4

New member
הזוי אבל קורה...

אצלי היו זקיקים וציסטה קטנה אחרי דקא 4!!! הרופא שלי וגם ד"ר סוריאנו טענו שדיכוי זה לא דבר אבסולוטי ויש לו מגבלות... עדיין לא מבינה איך אבל כנראה שהגוף נלחם ורוצה לייצר... תשמחי שאין כאבים ואני מאחלת לך שתיספג ותיעלם לה... רק בריאות

יכול להיות זקיק

שגדל למרות הדקא. ולא בייץ. נורמאלי לגמרי לגמרי ומוכר. והכי חשוב- שמחה לשמוע שאת מרגישה נפלא
ומצטערת לשמוע על הטיפול שלא הצליח

למעלה